Mobi Coin
Newbie
Activity: 182
Merit: 0
|
|
June 26, 2018, 08:10:37 PM |
|
yeni yüklü usdt basımı olmuş. bu piyasaya sıcak para gireceği anlamına giriyor. bu nedenle bu hafta içerisinde bir pump bekliyorum.
+1 250 milyon dolar değerinde yeni tether basılmış. Aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz. Piyasaya yeni para girişi iyi haber. https://omniexplorer.info/address/3MbYQMMmSkC3AgWkj9FMo5LsPTW1zBTwXL
|
|
|
|
mcnncnr
Jr. Member
Activity: 546
Merit: 2
|
|
June 26, 2018, 08:51:49 PM |
|
Tekrar tekrar yazıyorum arkadaşlar bu kanun gibi bir şeydir muhakkak boğalar piyasaya tekrar hakim olacak. Beklediğiniz inanılmaz yükselişler olmayabilir ama kesinlikle tekrar boğa gelecek.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
Allonee
Member
Activity: 392
Merit: 11
|
|
June 26, 2018, 08:56:53 PM |
|
Arkadaşlar siz hiç çıktığınız bir rampanın inişi olmadığını gördünüz mü? Hiç deliler gibi aşağı salınıp da ileride tırmanacak bir yol görmediğiniz oldu mu? Boğa da ayı da tekrar tekrar gelecek.
|
|
|
|
nekominer
Full Member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
|
|
June 26, 2018, 10:20:13 PM |
|
Piyasaya yeni para girişi olması güzel fakat Mayıs ayında aynı miktarda basılan tetherin piyasaya çok pozitif bir etkisi olmamış. Eskiden haberini bile piyasa fiyatlardı.
|
|
|
|
intotherain
|
|
June 26, 2018, 11:13:52 PM |
|
Boğa gelmezse ki Kasım'a belki de 2019 Mart'a kadar gelmesi imkansız, kaldıraçlı işlem yapacağız bence yapacak pek bir şey yok.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
June 27, 2018, 12:03:15 AM |
|
özellikle bu dönemde boğa gelmemesi beni şaşırtıyor, btc ucuz-ether ucuz-altcoinler ucuz-piyasa moralsiz yani olabilecek her türlü negatif durum mevcut! marketcap desen neredeyse geçen yılın altına inecek, bir sürü proje var yeni çıkan ve pumplanmayı bekleyen, düşe düşe bi hal oldu hepsi! bu şekilde ne yapmak istediklerini çözemedim açıkçası, tamam alan aldı satan sattı daha neyi kasıyorlar. neticede büyüyecek mi piyasa büyüyecek! daha aşağılara düşmesi durumunda çok fazla mal kaptırırlar, o durumda da piyasadan çıkmış kabul ederim. buralardan bir yerlerden ve yakın zamanda yükseliş olmasını umuyorum, bekliyorum yoksa piyasa ölecek. reel olarak artmalı, bunu yaptıracak enstrümanları var, çıkmıyorsa henüz olmasını istemediklerindendir. bu kadar rölantiye almaları, durgunluk kimsenin işine yaramaz, herkes kaybeder kimse kazanamaz. yüklü yatırımı olanlar yakında el atacaklardır diye ümit ediyorum.
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
DarkXen
|
|
June 27, 2018, 05:55:29 AM |
|
O kadar garip ruh halleri içindeyim ki grafik kadar değişken. Bugün satayım bir daha boğa gelmesi ne kadar sürer belli değil diyorum, 3 dakika sonra artık ne kadar düşecek biraz daha dişimi sıkayım da bura dan sonra yükseliş geliyor diyorum. Ama hepsi bir umut işte.
|
|
|
|
tutunkolonyasi
Newbie
Activity: 131
|
|
June 27, 2018, 07:48:34 AM |
|
vallahi bu boğayı kesip yediler galiba bekleye bekleye bir hal olduk uyanamadı gitti bu nedir yahu mahvetti psikolojilerimizi
|
|
|
|
coobx
Newbie
Activity: 84
|
|
June 27, 2018, 08:10:21 AM |
|
Bir daha gelmezse biz boğaya geliriz. Hesabımı açtığım zaman yaşam enerjim gidiyor. Hergün 400-500 usd zarar oldu son hafta
|
|
|
|
avalonn
|
|
June 27, 2018, 08:12:55 AM |
|
özellikle bu dönemde boğa gelmemesi beni şaşırtıyor, btc ucuz-ether ucuz-altcoinler ucuz-piyasa moralsiz yani olabilecek her türlü negatif durum mevcut! marketcap desen neredeyse geçen yılın altına inecek, bir sürü proje var yeni çıkan ve pumplanmayı bekleyen, düşe düşe bi hal oldu hepsi! bu şekilde ne yapmak istediklerini çözemedim açıkçası, tamam alan aldı satan sattı daha neyi kasıyorlar. neticede büyüyecek mi piyasa büyüyecek! daha aşağılara düşmesi durumunda çok fazla mal kaptırırlar, o durumda da piyasadan çıkmış kabul ederim. buralardan bir yerlerden ve yakın zamanda yükseliş olmasını umuyorum, bekliyorum yoksa piyasa ölecek. reel olarak artmalı, bunu yaptıracak enstrümanları var, çıkmıyorsa henüz olmasını istemediklerindendir. bu kadar rölantiye almaları, durgunluk kimsenin işine yaramaz, herkes kaybeder kimse kazanamaz. yüklü yatırımı olanlar yakında el atacaklardır diye ümit ediyorum.
temmuzda yapılacak g20 bekleniyor sanırım...dedikodular ile piyasayı ne kadar eritirlerse o tarihe kadar kar diye görüyorlar galiba..sonrasında bi yükseliş başlarsa başlar...başlamazsa daha da adam olmaz uzun bir süre ayılar yemeye devam eder gibime geliyor
|
|
|
|
Ferhan
|
|
June 27, 2018, 08:20:56 AM |
|
Aylardır %2-3 artsın diye gözünün içine baktığımız BTC bu artışı gerçekleştirmezken, düşüşlerde %10-12'leri görmekten nedense hiç çekinmiyor. Tutunamayıp merdiven oluşan bantlar: 9-10k bandı, 8-9k bandı, 7-8k bandı, 6-7k bandı ve şimdi de 5-6k bandı. Her bant arasında bir müddet zaman geçirdi ve destek alamadıkça bir alt banda geçiş yaptı. Oluşturduğu bütün merdivenlerde yaşanan durum bir öncekinin neredeyse kopyası. Peki bu durum bir son bulacak mı? 5-6k son merdiven olup yavaştan düzelecek mi yoksa yokuş aşağı yuvarlanış dibi görene kadar devam mı edecek? Aslında son günlerde hepimizin aklında aynı korkunç soru: Ya Bir Daha BOĞA Gelmezse?
Özet Sıçtık demektir.
|
|
|
|
yigitcoin
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
June 27, 2018, 08:36:24 AM |
|
boğa gelmezse diye bir şey söz konusu değil para el değiştirdiği sürece boğalar ve ayılar olmak zorunda önemli olan bunun sıklığı ben kendimi 2019 şubatına göre ayarlıyorum. zaman size kalmış
|
|
|
|
01yumurta01
Newbie
Activity: 55
|
|
June 27, 2018, 09:40:57 AM |
|
Hocam deme öyle yapma yok bir daha gelmez falan yok olmayalım gelir gelir sadece biraz sabır
|
|
|
|
PrintMule
|
|
June 27, 2018, 10:06:10 AM |
|
zamanında 800-900 milyar dolarları görmüş devasa global bir yapıdan bahsediyoruz deli paraların döndüğü zenginin ve işi bilenin 1 gecede milyonları götürdüğü bir sektör bu kadar kolay bırakmazlar gibime geliyor illa ki bir gün bir yerden dönüş yapılacaktır biz yakalayabilirmiyiz o ayrı mevzu fakat hiçbir balinanın bırakıyorum ben bu işleri diyebilecegini zannetmiyorum
|
|
|
|
fikoley
Jr. Member
Activity: 139
Merit: 1
|
|
June 27, 2018, 10:19:56 AM |
|
Piyasanın sene başından beri kötü gidişi herkesi tedirgin etse de geçmiş yıllara bakarsak illa bir yükseliş trendi olmuş sene içinde. Geçen seneki gibi olmasa da bir şekilde piyasanın yükseleceğini düşünüyorum.
|
■ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ■ Blackjack.fun ■ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ■ Bitcoin - Litecoin - Dash https://blackjack.fun
|
|
|
instr_35
Newbie
Activity: 196
|
|
June 27, 2018, 10:27:06 AM |
|
sabır sabır dedik ama gerçekten de elle tutulur bir gelişme göremedik gelişmeyi geçtim gittikçe de daha kötüye gidiyor anlamadım ne oluyor ne bitiyor bu kadar uzun sürmesi hayra alamet mi bilemedim
|
|
|
|
RESPECT-XxX
Full Member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
|
|
June 27, 2018, 11:21:47 AM |
|
ağızını hayıra dötünü bayıra aç kardeş.
|
XxX
|
|
|
freedomforever
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
June 27, 2018, 11:30:59 AM |
|
Boğa gelir mi gelmez mi bilmem fakat BTC nin dolayısıyla diğer coinlerin tırmanışa geçmesi için artık somut hamleler gerekiyor.
|
|
|
|
CoinMegaStock
Member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
|
|
June 27, 2018, 11:34:34 AM |
|
gelecek gelecek ama çok kişi elindekileri sattıktan sonra gelecek.
|
Bitcoin
|
|
|
foculur
|
|
June 27, 2018, 01:05:48 PM |
|
Bukadar kolay para kazanılan başka bir sektör var mı şuanda balinalar için düşünürsek, bence yok. Buraları bırakmazlar arkadaşlar rahat olun buranın tadını alan bir daha çıkmaz sürekli içerde kalır çıkar geri girer.
|
|
|
|
|