BitcoinWSpetrum 100 Satoshi'ye dayandı. Yatırım yapanlara bol kazançlar ...
BitcoinWSpectrum hakkında kafama takılanları söyleyeyim. Bilmiyorum Elastic (XEL) hakkında bilginiz var mıydı? Ben zirve yaptığı dönem yatırım yapmıştım, proje topluluk projesi olduğu için açıkası baya da güveniyordum. Hatta by rallier bu konuda daha fazla tecrübe sahibi, ekipte de yer alıyordu. O da bu konuda yorum yapabilir. Toplulukta bazı sorunlar çıktı, önce fiyatı dibi boyladı, topluluk dağıldı, borsa olarak da Bittrex'den delist olması bekleniyor, kısaca çöp oldu.
Bir projenin topluluk projesi olması güzel fakat tıkandığı noktalar var. Özellikle belli bir başlı bir CEO'su olmaması bile bir problem, bu projenin var mı bilmiyorum. Çünkü çoğu borsa, CEO imzalı başvuru formu gibi belgeler talep ediyor, sonrasında topluluk içerisinde kilit denebilecek kişiler fikir ayrılıklarında, gruba küstürülürse, topluluk darma duman oluyor. Hepsi için olur demiyorum ama karar aşamalarında, belli bir başlı bir sahibinin olmaması genel olarak büyük problem. Bazıları anket yapıyor, anketin süresi uzun sürüyor, bazen mantıklı karar çıkmıyor vs vs. BitcoinWSpectrum bu sorunlara nasıl çözüm bulmayı düşünüyor?