ElmasKafa
Member
Activity: 224
Merit: 10
|
|
August 20, 2018, 10:31:53 AM |
|
Tether basmak manası dısında piyasayı manipüle etmek gibi bir sonuç doğurabilr. Hatta genelde de bu sonucu doğuracaktır Burada doğru olan bu işe akıllı yaklaşmaktır diye düşünüyorum
|
|
|
|
ziya1453
|
|
August 20, 2018, 10:49:37 AM |
|
bu tether işi daha bu piyasanın çok canını yakar söyleyim. birde true usd demişler hani abd doları sahtede bizimki gerçek hesabı. gelin bizi sevin diye bayıra domalmaktan farkı yok bu işin üstelik yemediğimiz hurmalar bizi cırmalayacak günü gelince. şimdi sen diyebilirsin abd dolarının bizzat kendide karşılıksız basılmakda, doğrudurda eğer abd silahlı kuvvetlerini dünyaya demokrasi getirmek için besliyor sanıyorsan tabi
|
|
|
|
exturudere
|
|
August 20, 2018, 10:55:33 AM |
|
tether karşılıksız basılıyor olabilir mi? tabi ki olabilir. Sonuçta miniumum denetlenen bir piyasadan bahsediyoruz. Ancak tetherin karşılıksız basıldığına dair bariz kanıtlar olması gerekir ki ben bu yazıda bu kanıtlara rastlamadım. Öngörülerle bir dayanak kuramayız.
|
|
|
|
kubra68
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
August 20, 2018, 11:24:20 AM |
|
ponzi mi değil mi bilmiyorum ama bit tane tether = 1 dolar gibi bir mantıkçok akıllıca yada doğrudan dolar olması da bir borsa için çok mantıklı bir durum olurdu diye düşünüyorum
|
|
|
|
jingyang
|
|
August 20, 2018, 04:45:54 PM |
|
Görüntü çok yerinde olmuş bende tetheri usd balonuna benzetiyorum bi sınırı yok abi böyle olmaması gerekir diye düşünüyorum o yüzden oyumu tusd'dan yana kullanıyorum
|
|
|
|
eller55
Jr. Member
Activity: 364
Merit: 1
|
|
September 06, 2018, 09:01:38 AM |
|
Tether ne için basılırsa basılsın piyasada karışıklığa yol açtığı kesin ,bitcoin fiyatını yaklaşık 1000 dolar yükselmesinden sonra ,tekrar verdiğini aldı ve eski seviyelerine geri getirdi ,buda demek oluyorki piyasadan btc çekildi.
|
Faireum.io Pre-Sale: 25 March 2019 ──── Invest / Play ...Or why not both?
|
|
|
erguse
|
|
September 06, 2018, 10:28:42 AM |
|
Tether basılması demek, piyasaya sıcak para girdisi demek değil mi yahu, tether basılıp dolaşıma girdikçe piyasa eriyor. Anlamadım ben bu işi. Tetherleri basıp bankalarda buna karşılık dolar bulunduruyorlar ama piyasa düşüyor. O zaman tetherleri basıp basıp sonra borsalara atıp oradan 3-5 işlem yapıp tekrardan banka hesaplarına mı alıyor bu herifler bu kadar milyon dolarları? Anlamadım gitti...
|
|
|
|
BitcoinTurk
|
|
September 06, 2018, 03:18:13 PM |
|
Normal durumlarda kaynak gösterilse de alıntı haberlere ve makalelere kolay kolay merit gönderen birisi değilim fakat koyu bir Tether düşmanı olarak bu yazıya göndermeyi tercih ettim. Tether her zaman için pişmanlıktır arkadaşlar, kullanılmasını hiçbir zaman tavsiye etmedim ve etmiyorum da. Ne zaman piyasa içerisinde Tether dönse o dönemler çok ciddi düşüşler görüyoruz ve sürekli olarak piyasaya Tether sürüldüğü de bir gerçek. Ayrıca buz dağının görülmeyen kısmında neler döndüğü de aşikar bir durum.
|
|
|
|
Xday123
Member
Activity: 490
Merit: 16
|
|
September 06, 2018, 06:02:58 PM |
|
En son tether basımında boğaya girildi ama burada öyle bir durum gerçekleşmedi maalesef gittikçe dibe girdik daha da düşüyor umarım emeklerimiz boşa gitmez
|
|
|
|
BitcoinTurk
|
|
September 06, 2018, 06:16:58 PM |
|
En son tether basımında boğaya girildi ama burada öyle bir durum gerçekleşmedi maalesef gittikçe dibe girdik daha da düşüyor umarım emeklerimiz boşa gitmez
Hangi dayanaklara güvenerek boğa dönemine girildiğini açıklar mısın? Piyasa hacmi, değer artışları gibi neler doğrultusunda yaptın bu yorumu? Bir kaynak veya dayanak belirtir misin lütfen? Bıkmadınız mı her yükseliş görüldüğü zaman boğa geldi demekten!?
|
|
|
|
BitSharke135
|
|
September 06, 2018, 08:57:33 PM |
|
boğanın gelmeyeceği yatırımcıları zor durumda bırakacağı sadece balinaların para kazanacağı hodldan uzak durmak gerektiği çoktan anlaşıldı. gün ticareti sayesinde şans yardımı ile para kazanılır ancak.
|
|
|
|
|
wallet
Full Member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
|
|
October 21, 2018, 08:39:22 PM |
|
Kripto para borsalarının sorumluları sonunda Tether çılgınlığına dur demeyi bildi. Bilgi alamasak bile devamında Stabil koin kullanımının artması planlanıyor. Binance,Kucoin, Digifinex Pax sayesinde Tether sultasından kurttulur.
|
|
|
|
|