beynimtok
Member
Activity: 280
Merit: 10
|
|
June 28, 2018, 05:00:53 PM |
|
pundix gerçekten çok iyi kazandırdı, nasıl kaçırdım diyorum şimdi kendi kendime, çok sağlam bir projeydi bu
|
|
|
|
drimma
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
June 28, 2018, 11:07:51 PM |
|
2018 in en çok kazandıran beş iko suna bakınca şaşırdım demek ki millet yakından takip edip icoları. Eğere icolarda tahminleri tutturabilirsek köşeyi dönebiliriz ama çok zor bir ihtimal.
|
|
|
|
bekserson
Jr. Member
Activity: 266
Merit: 2
|
|
June 30, 2018, 11:49:17 AM |
|
Mcaffeenin pumpladığı mtc yi unutmayalım. bu yazılanlardan daha fazla x kazanç yaptı. iki cent ile borsaya giriş 43 cente ulaştı. presale, ico satış rakamlarına bakmadan yazıyorum. pundix bountyhive icosu değil mi yaw o kadar yaptı mı.
|
Connecting Dual-Crypto into the Real World G M B Platform Pre-Sale Coming Soon!
|
|
|
Sikkoin
Newbie
Activity: 70
|
|
June 30, 2018, 02:12:28 PM |
|
Güçlü projeye sahip icolar > büyük popülarite kazanan icolar > diğer iki şıkkı da barındırmayan icolar olur. Projesi olan bir şekilde tutunuyor aynı şekilde popüler olan da. Diğer icolar genellikle 1/10 fiyat ile işlem görüyor (ICO fiyatına göre) ne yazıkki.
|
|
|
|
markandum
Member
Activity: 266
|
|
July 01, 2018, 10:48:37 PM |
|
Güzel bi ico haberi olmuş, doğru icoları tespit edince güzel kazançlar elde ediliyor ama iş onları bulup sabırla beklemekte zaten. O kadar çok çöp ico çıkıyor ki doğruyu bulmak zor.
|
|
|
|
pinbreakingg
Newbie
Activity: 3
|
|
August 24, 2018, 06:51:18 PM |
|
Pundixe 1 btc yatıracakdım son anda vazgeçtim kafamı duvarlara vuruyom. bundan gayrı böle fırsat ele zor geçer
|
|
|
|
derinmertmert
Newbie
Activity: 72
|
|
August 24, 2018, 07:19:12 PM |
|
özellikle pundi x çok daha yüksekti ama son dönemde yaşanan btc düşüşü en fazla pundix i etkiledi herhalde. yakın bir arkadaştan biliyorum 3 ayda % 80 eridi.
|
|
|
|
F_ala
Member
Activity: 308
|
|
August 24, 2018, 07:26:03 PM |
|
Bu projeler çok kazandırdı yatırımcılarına ama diğer projelerin neredeyse hepsi borsaya girdikten sonra ICO fiyatına bile ulaşamadı. Çok yatırımcının canı yandı bu yıl.
|
|
|
|
chaskes
Newbie
Activity: 84
|
|
August 24, 2018, 10:40:22 PM |
|
"sizce icolar eskisi gibi heyecan veriyor mu" EVET veriyor bunu pundi de yaşadım , sağlam projeler hala insanı yeterince heyacanlandırıyor hatta çok fazla heyecanlandırıyor .
|
|
|
|
antisocial77
Jr. Member
Activity: 378
Merit: 4
|
|
September 17, 2018, 12:06:44 PM |
|
holo icin icoyu kacirdim,10 sats iken girdim 22 den ciktim, dustukce ekliyorum.bana gore fiyat hala cok uygun.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
jorgesalcedo
Member
Activity: 728
Trphy.io
|
|
September 17, 2018, 02:10:21 PM |
|
Bu 5 proje içinde sadece PundiX ödül kampanyasına katılmıştım ve gelen parayı da hemen bozdurmuştum. İnsan tahmin edemiyor işte, adam edecek coini çektik bi halta yaramaz coinler elimizde çöp oldu gitti.
|
|
|
|
edutBTC
|
|
September 19, 2018, 02:50:48 AM |
|
Şu güzel kazandıran icolardan hiçbirine denk gelememek üzdü. Fakat yine de hepsinin ismini duyup bolca konuştuk üstünde. Umarım çok daha iyi kazandıran Icolara denk gelerek biz de kazanırız bundan sonra.
|
|
|
|
Kienbui
|
|
September 19, 2018, 07:05:12 AM |
|
Açıkçası bu derleme güzel olmuş. Çünkü hiçbir şey kazanılmadığını düşündükçe üstümüze fazladan stres çöküyordu. Bu icoları her ne kadar bilsek bile bu şekilde iyi örnekleri topluca görmek iyi geldi
|
|
|
|
LordMeowMeow
|
|
September 19, 2018, 04:07:37 PM |
|
Sanırım bunların içinde en çok pundi X uzun uzun konuşuldu forumda. Bounty kampanyasına girenlerin çok sayıda olmasının da etkisiyle haftalarca konuştuk. Kazanan güzel kazandı gerçekten o yokluk günlerine rağmen
|
|
|
|
U20
Full Member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
September 19, 2018, 05:12:13 PM |
|
Paylaşım için teşekkürler, daha güzel ıco’lar gelir ve faydalanabiliriz umarım.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
September 19, 2018, 05:30:48 PM |
|
Artik eskisi gibi 30x 50x yapan projeler geride kalmis gibi gozukuyor. Aslinda dogal olan da bu. Şöyle bir baktimda 2018 scam projelerle, fiyaskolarla baya icolar acisindan rezalet bir yil olmus..
|
|
|
|
tuanvie
|
|
September 19, 2018, 06:20:53 PM |
|
Piyasanın o eski halinden eser yok şimdi gerçekten. Yorumların çoğuna katılıyorum. Eskiden icoların birçoğu daha şenlikli güzel biçimde sonlanıp iyi kazandırırken şimdi %90 scam çöplüğü içindeyiz.
|
|
|
|
Karamanli
Newbie
Activity: 21
|
|
September 19, 2018, 07:01:38 PM |
|
selamlar icolara katılmak icin bugun uye oldum ve forumdaki konuları araştırdıktan sonra icolara katılmanın cokta karlı olmadıgı kanısına vardım verdiginiz bu bilgiler icin teşekkür ederim
|
|
|
|
karabiber
|
|
September 19, 2018, 07:07:16 PM |
|
Bu ICO'ların arasına Docademic projesini de eklemek lazım 0.02'ler ile başlayan çıkış zaman zaman 0.31'leri gördü ve şu anda da 0.06 seviyelerinde geziyor.
|
| | . .Duelbits. | │ | ..........UNLEASH.......... THE ULTIMATE GAMING EXPERIENCE | │ | DUELBITS FANTASY SPORTS | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ████████████████▀▀▀ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | . ▬▬ VS ▬▬ | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ███████████████████ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | /// PLAY FOR FREE /// WIN FOR REAL | │ | ..PLAY NOW.. | |
|
|
|
naz14
Member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
|
|
September 19, 2018, 07:33:28 PM |
|
Çok güzel bir yazı hazırlamışsınız. Gerçekten bilgilendim. Özellikle de Pundi x çok dikkat çekici. İzlemeye aldım... Her zaman böyle sağlam postlar görmüyoruz. Çok teşekkür ediyorum emeğiniz için. Olsa koccaman da bir merit verirdim size
|
|
|
|
|