instr_3535
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
July 01, 2018, 05:03:45 PM |
|
Vefat eden arkadaşı neden bitcoin üzerinden yapmış onu çok merak ettim. Acaba bilerek mi gönderdi daha sonra değerlenir diye düşünüp yoksa öylesine yapılmış bir hareket miydi
|
|
|
|
Baneful3458 (OP)
Member
Activity: 370
Merit: 10
|
|
July 04, 2018, 02:46:58 PM |
|
Konuyu editledim arkadaslar.
|
|
|
|
HSYNTKN
Member
Activity: 336
Merit: 17
|
|
July 04, 2018, 02:54:03 PM |
|
Filmin sonu nasıl bitti çok merak ettim açıkçası. Ne oldu peki şuan son durum nedir. Bu unutmak işini maalesef ben yapamıyorum. Öyle bir dünya yok bana göre onlarda sürekli bakıyorlar bana göre. Ama satmiyorlar işte. Biz yükselince biraz hemen satıyoruz. Yada düşmeye başlayınca.
|
|
|
|
Baneful3458 (OP)
Member
Activity: 370
|
|
July 04, 2018, 03:06:24 PM |
|
Filmin sonu nasıl bitti çok merak ettim açıkçası. Ne oldu peki şuan son durum nedir. Bu unutmak işini maalesef ben yapamıyorum. Öyle bir dünya yok bana göre onlarda sürekli bakıyorlar bana göre. Ama satmiyorlar işte. Biz yükselince biraz hemen satıyoruz. Yada düşmeye başlayınca.
hocam bende sürekli bakardim ancak , son zamanlar okul o kadar yogunlastiki , telefonu elime alip bakmaya üseniyorum o derece.
|
|
|
|
skaya7
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 1
|
|
July 04, 2018, 03:26:25 PM |
|
bunun sonu nasıl bitecek merak ediyorum çok yüksek paralar bunlar ama bana biraz saçma geldi havuza neye göre dahil oluyor acaba bu piyasaya yeni girenler tavsiyeyle mi
|
CRYPTOV8 ◄◄◄◄ Bringing banking to blockchain►►►► (https://www.cryptov8.com/)
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
July 04, 2018, 03:52:37 PM |
|
Valla hocam kusura bakma ama bu bana çakma facebook hikayeleri gibi geldi. Hatta sonunda da bekledim; iyilik yap, erdemli ol bir gün mutlaka kazanırsın gibi bir sonuç çıkacak diye.
Konuyu açan arkadaş istediğine parasını gönderebilir. Siz siz olun, bu tarz kolay para tuzaklarına düşmeyin. Kimseye ama kimseye de para göndermeyin.
|
|
|
|
barslanhan
Member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
|
|
July 04, 2018, 04:07:19 PM |
|
İlginç bir hikaye, hele hele ETH 1 dolarken diye başlayan bölüm herkesin aklını başından almıştır. Ancak dediğim gibi kendisi çok ilgili olmayan biri size nasıl faydalı olur onu bilemedim. Yine de siz temkinli olun. Tamam böyle bir insanla tanışmış olmak çok önemli, en ufak bir kayıpta onlara dokunmaz belki ama size olumsuz etkisi çok olur.. hikayenin devamını sabırsızlıkla bekiyorum kendi adıma.. umarım kazanca geçersiniz.. belki bize bile tüyo olur
|
|
|
|
ahmedibircan1
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
July 04, 2018, 04:12:39 PM |
|
Hocam zaten siz anlamışsınızdır hikayeyi anlatan çocuğun gerçeği söyleyip söylemediğini bana coinbasede ethereum unuttuğu falan çok saçma geldi
|
|
|
|
vezirrr
Full Member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
|
|
July 04, 2018, 06:57:51 PM |
|
Okudum, gerçekten güzel. Ama şunu belirteyim sırf sana faydası olsun diye bir arkadaşlık düşünürsen yanlış yaparsın. İkinizin ortak bir noktası var o da "kripto para". Bu ortak noktadan doğan bir arkadaşlığı tavsiye ederim. Sana fayda sağlamasından çok bence bu noktaya odaklan. ICO'lara girmek için de çok fazla ısrarcı olma bence yani zamanla-güvenerek yapın bunu. ICO'lardan ziyade dahil olduğu büyük balina grupları var mı bunu sor, ben vardır diye tahmin ediyorum ama eleman buna dahil olmayabilir. Son olarak da çocuk bir balina mı, evet ama bunun farkında olmayan ve işi pek bilmeyen bir balina. Bu yüzden şu coini al, şu ICO'ya gir dediğinde ALL IN girme ve her dediğini doğru kabul etme. Elinde yüksek miktarda coin olması bu onun çok bilgili olduğu anlamına gelmez! Bunu da unutma.
|
|
|
|
WaDa
|
|
July 04, 2018, 07:31:32 PM |
|
Her hafta bir bölüm çekilen dizilerden farksız bakalım final nasıl olacak umarım sende ufak bi balina olursun ne güzel iş ya 60 ver 120 al kafa rahat ne trade ile uğraş nede başka bir şey ile vay be bir telefonun kırılması bu kadar şeyi beraberinde getirmiş.
|
|
|
|
campeck
|
|
July 04, 2018, 10:40:22 PM |
|
Karşı tarafın hemen gel sende katıl bize dememesi, aceleci davranmaması falan dikkat çekici unsurlar. Aynı zamanda karşıdaki kişiyi de bir hayli ikna edici bir davranış şekli. Sayfayı takipteyim buluşmadan neler çıkacak bakalım.
|
|
|
|
complexity7
Member
Activity: 252
|
|
July 05, 2018, 05:43:44 AM |
|
belki bu hikayeyle vereceğin ıco ile büyük bir havuz oluşturturursun türk balinası olur 10x falan yapabilir bu şekilde
|
|
|
|
batuhantstknn
Member
Activity: 566
Merit: 29
|
|
July 05, 2018, 08:40:37 AM |
|
Eğer grup varda söylemezsen büyük ayıp edersin vallahi bak, varsa mesaj kutumu şenlendirebilirsin dostum
|
Community & Social Media Manager
|
|
|
Xexen4
|
|
July 05, 2018, 08:43:34 AM |
|
balina veya yatırım grubu alırken kazanır, sen 5 dolara 100 tane alırsın grup 3 dolara 100000 tane alır. bu işin mantığı budur. bu yüzden uzun zamandır icolardan sonra tokenlerin borsaya girdiği gibi dump yediğine şahit oluyoruz.
|
|
|
|
kubra68
Member
Activity: 336
|
|
July 07, 2018, 09:42:41 AM |
|
balinalar ile çalışmak çok tehlikeli bir durum diye düşünüyorum.aeğer durumunuz da çok iyi değilse balinalar sizleri sürükleyebilrr duman edebilir tabi bunun yanınd eğer ayak uygurmayı başarabilirseniz sizlere ciddi kazançlarda sağlayabilir
|
|
|
|
Arksun
|
|
July 07, 2018, 10:12:01 AM |
|
Bu ne lan polisiye roman okur gibi okudum baştan sona İstesek başımıza gelmez böyle bir olay. Baya şüpheli, gaza gelip sağa sola para yollamadan önce bir 5 kere falan düşünün. Bu hikayenin devamını da merak ediyorum açıkçası. Umarım editleyip güncellersin bir ara
|
|
|
|
babayeni
Jr. Member
Activity: 84
Merit: 1
|
|
July 07, 2018, 09:43:04 PM |
|
Dostum gerçekten büyüleyici , umut verici bir hikaye olmuş insan gaza gelmiyor değil , belki ileride bizde böyle fırsatlar yakalaya biliriz ancak ben bu kadar kadar cesur olur muyum bilmem ama olmak lazım sanırım
|
|
|
|
hashman
Legendary
Activity: 1264
Merit: 1008
|
|
July 07, 2018, 11:44:39 PM |
|
Her şey fazla mükemmel görünmüyor mu? Ders sırasında arka sıradakinin görebileceği şekilde borsaya girmesi, üstelik o kadar çok Bitcoini varken. O kadar kripto parası olan önce kendi güvenliğini düşünür. Olumsuz bir şey söylemek istemem fakat ya çok şanslısın ya da dikkatli olman gereken bir dönemdesin.
|
|
|
|
virtfund
|
|
July 08, 2018, 12:27:24 AM |
|
Sürükleyici bir hikaye ilgiyle okudum. Sayfada güncelleme bekleyen çok kişi var, buradan çok kârlı olacak bir ICO tavsiyesi çıkar mı acaba diye düşünende vardır muhakkak
|
|
|
|
BtcAnkara
Member
Activity: 309
Merit: 15
|
|
July 08, 2018, 12:35:43 AM |
|
Ahaha, şuanda bu başlık altındaki herkes 08.07.2018 Pazar günü GMT+2 ile saat 09.00'da XRP pumplanacak tarzı bi haber bekliyo. Ama gelmez
|
|
|
|
|