Bitcoin Forum
November 08, 2024, 11:17:55 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 28.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Coinbase , Yeni Bir Blockchain Kampanyası Başlatacak  (Read 153 times)
forumevi (OP)
Jr. Member
*

Activity: 238
Merit: 6

View Profile
June 29, 2018, 02:23:40 PM

Coinbase CEO‘su ve kurucu ortağı Brian Armstrong, banka dışı erişim finans hizmetlerine yardım etmek istediğini söyledi.

Armstrong,Çarşamba günü mali olarak bireyleri güçlendirmek ve kripto paraları dünya çapındaki bankalara bağışlamak için kesinlikle kâr amacı gütmeyen bir kuruluş başlatacağını duyurdu. Aynı zamanda GiveCrypto.org, bu kripto para bağışlarından yararlanabilecek potansiyel alıcıları bulmak için diğer sivil toplum kuruluşları ile ortaklık kurmayı planladığını da söyledi.

Armstrong:”kripto ekosisteminde saygı duyduğum ve tanıdığım çoğu insanın, bu teknolojiyi tam potansiyeline götürmek için gereken sorumluluğa sahip olduğumuza inanmakta.Düşük ücretler, düşük işlem süreleri, mikro ödemeler ve mobil cihaz dostu ödeme sistemleri ise Blockchain teknolojisinin getirdiği kolaylıklarının sadece başı…” dedi ve şöyle devam etti:

“Kripto paralara erken yatırım yapanların çoğu, finansal sistemin daha verimli hale geleceğini, ücretleri düşeceğini ve işlem sürelerini kısalacağını anlayan kişiler olmuştur.Aynı zamanda internetin yerel bir para birimine sahip olmasının,inovasyonun kilidini açmak için bir yol olduğunu da görmüşlerdir.”

Kâr amacı gütmeyen kuruluş, 2018 yılı sonuna kadar 10 milyon dolar toplamayı ve önümüzdeki iki yıl içinde fonlarını 1 milyar dolara çıkarmayı hedeflediğini söyledi. Ayrıca örgütün uzun ömürlü olmasını sağlayarak her yıl fonun büyüdüğü tutardan daha azını vermeyi planladıklarını da son röportajında açıkladı.

KAYNAK www.coindesk.com
ferdimutluiphone
Jr. Member
*

Activity: 182
Merit: 1

View Profile WWW
June 29, 2018, 02:57:30 PM

Büyük yatırımcıların güvenini kazanabilmek adına güzel bir destek kampanyası olacak gibi. Ön yargılar kırıldıktan sonra daha ciddi alımlar gelecek ve bitcoin uçuşa geçecektir.

PLEASE  :  1-Click Trips  |  https://please.com/
Be part of the Travel Revolution!
fidalarinmordack
Newbie
*

Activity: 98
Merit: 0

View Profile WWW
June 29, 2018, 03:04:42 PM

Büyük küçük herkesin yardım edebileceği ve destekleyeceği bir kampanya olacak. birikimli insanların artık maddi olarak da doyduktan sonra böyle gönüllü işlere kalkışması bütün dünya için bulunmaz bir nimet, bu yapılacak kampanya bu piyasadaki herkesi çok olumlu etkileyecek
mstkmstk
Full Member

Activity: 333
Merit: 101

View Profile
June 29, 2018, 03:08:22 PM

yabancı kaynaklarda bir söylenti vardı facebookun coinbase ile ilgilendiği ile ilgili ve coinbase yeni blockchain kampanyasını acaba bununla alakası varmıdır acaba   ?
mestulum
Jr. Member
*

Activity: 266
Merit: 1

View Profile
June 29, 2018, 03:21:57 PM

facebookun kurucusu zuckerbergin servetinin çoğu kendi vakfında ve vergiden kaçırmak için böyle yaptığını okumuştum. facebookun ilgilendiği coinbase de aşağı yukarı aynı çizgide açıklama yapıyor ve satın alma iddiasının olduğu şu haftada. ilginç
btcmurat
Sr. Member

Activity: 840
Merit: 253

View Profile
June 30, 2018, 11:28:41 PM

Blockchain temelli projeler her geçen gün artıyor. Coinbase zaten piyasada önemli bir köşe başını tutuyor ama daha sağlam bir giriş daha beklenebilir. Durmak tükenmektir.
vycl87
Hero Member

Activity: 1204
Merit: 630

View Profile
July 01, 2018, 06:47:39 AM

Katılıyoruz elbette. Blockchain'e yapılan tüm yatırımlar gelecekte kar getirecektir. Çünkü veri taşıma ve saklama yöntemi bu yönde gelişiyor. Özellikle finansal alanda çok büyük yenilikler görebiliriz.
bitcoinbcn
Full Member

Activity: 714
Merit: 125

View Profile WWW
July 01, 2018, 09:03:31 AM

Kripto para piyasasında yapılan kampanyaların başarıya ulaşma yüzdesi benim nezdimde bir hayli düşük sanırım bunun ana nedeni daha çok reklam amaçlı kullanılıyor olması, bakalım bu seferki nasıl olacak, kulağa potansiyeli olan bir proje gibi geliyor ama önemli olan hayata geçirilmesi nasıl olacak?

1kodumtek7
Full Member

Activity: 1414
Merit: 161

View Profile
July 01, 2018, 02:33:01 PM

Kimseler coinbase i bilmezken ben kullanırdım çok sevindim bu habere bende ayrı bir yeri vardır piyasadaki başlangıcım coinbase ile olmuştu Smiley
adrenal09
Member
**

Activity: 126
Merit: 10

View Profile WWW
July 01, 2018, 04:40:14 PM

Bağışlar, kripto parayı tanımaya yönelik güzel bir hamle. blockhain teknolojisinin artık her alanda olması lazım. eleştiriler mutlaka olacaktir, yeni şeyleri kabul ettirmek her zaman zordur, her zaman direnç olacaktır

geeba  |  A NEW ERA OF DELIVERY SERVICE THROUGH
ROBOTS, BLOCKCHAIN AND THE COMMUNITY
ebonympowh
Newbie
*

Activity: 3
Merit: 0

View Profile
August 24, 2018, 11:53:21 PM

kriptopara piyasası adına güzel bir haber.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: