Bitcoin Forum
December 07, 2022, 12:54:55 AM *
News: Bitcointalk Community Awards
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 »  All
  Print  
Author Topic: WildRig: new miner for Wild Keccak algo  (Read 36100 times)
andrucrypt (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 667
Merit: 44


View Profile
January 15, 2019, 09:23:45 AM
 #361

Help!
My AMD570-4G, core 1100 memory 2000, bbr 1.7M, how can I run 2m?
You need to increase a core, also don't forget about parameters: --opencl-launch 256x32 --opencl-kernel 4

1.where can I find a list of all parameters and what they mean?
2.what is the best starting .bat for 7x GTX 1060 3GB, Windows 10, mining Boolberry?
3.how to OC the cards? More core? More mem? Thx!
1. wildrig.exe --help Smiley
2. defaul one in cuda-start.bat is fine
3. for NVIDIA mem do the trick
Bitcoin addresses contain a checksum, so it is very unlikely that mistyping an address will cause you to lose money.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1670374495
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1670374495

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1670374495
Reply with quote  #2

1670374495
Report to moderator
1670374495
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1670374495

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1670374495
Reply with quote  #2

1670374495
Report to moderator
Jengjeng
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 15, 2019, 11:12:23 AM
 #362

RX 550 2Gb - BBR - 940khs - is it normal or small? Huh
Not bad, best of cards doing 1MH/s. Have you tried --opencl-kernel 4 parameter? And only some custom timings, not available in public can do up to 1.3MH/s.

is it possible to buy that custom timing ? I want 1.3 kh/s

my rx550 only doing 830kh/s what went wrong?
andrucrypt (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 667
Merit: 44


View Profile
January 15, 2019, 11:28:59 AM
 #363

my rx550 only doing 830kh/s what went wrong?
Probably not using --opencl-kernel 4, lowered core clock, lowered mem clocks or bad timings.
Jengjeng
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 15, 2019, 12:43:11 PM
 #364

my rx550 only doing 830kh/s what went wrong?
Probably not using --opencl-kernel 4, lowered core clock, lowered mem clocks or bad timings.

i use:
--opencl-kernel 4, opencl-launch=1912x64

and my gpu 1200mhz, 1100mv. mem 2000mhz, 850 mv. power target : 0%
cryptobtcnut
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
January 15, 2019, 02:49:35 PM
 #365

What do I need to put into "Extra config arguments" field when setting up the custom miner in HiveOS to get this to work?

argument  is the same on windows.

you can see argument with run wildrig.exe --help on windows

Thanks, it's working now.
andrucrypt (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 667
Merit: 44


View Profile
January 15, 2019, 03:50:56 PM
 #366

my rx550 only doing 830kh/s what went wrong?
Probably not using --opencl-kernel 4, lowered core clock, lowered mem clocks or bad timings.

i use:
--opencl-kernel 4, opencl-launch=1912x64

and my gpu 1200mhz, 1100mv. mem 2000mhz, 850 mv. power target : 0%
1912 way too high value for RX550 cards, lower it to 512, and try something like 512x0. But probably you have not so good timings for memory.
skygonga
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 0


View Profile
January 16, 2019, 03:41:49 AM
 #367

Help!
My AMD570-4G, core 1100 memory 2000, bbr 1.7M, how can I run 2m?
You need to increase a core, also don't forget about parameters: --opencl-launch 256x32 --opencl-kernel 4

1.where can I find a list of all parameters and what they mean?
2.what is the best starting .bat for 7x GTX 1060 3GB, Windows 10, mining Boolberry?
3.how to OC the cards? More core? More mem? Thx!
1. wildrig.exe --help Smiley
2. defaul one in cuda-start.bat is fine
3. for NVIDIA mem do the trick

Thanks
skygonga
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 0


View Profile
January 16, 2019, 04:29:23 AM
 #368

What is the best BBR driver for AMD570?
neogeo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 0


View Profile
January 16, 2019, 04:32:19 AM
 #369

There is no best driver. Just vga card settings (mem timings) and some miner settings.
dwarf0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 49
Merit: 0


View Profile
January 20, 2019, 10:38:42 AM
 #370

Hello @andrucrypt
I`m having trouble with worksize setting.  I think it has begun after dotnet-hosting-2.2.1-win installation but nothing changed after I deleted it. Couple of days ago everything was fine and worksize was at 0/256. Now it is "x"/1024. --opencl-launch=256x0 setting makes it 0/1024. With --opencl-launch=256x64 worksize is 64/1024 and miner solves correct shares but my rig is not so stable so I need to make it 0/256 again somehow.
I could just reinstall OS but maybe there is an easier way?
http://prntscr.com/m9lcig
neogeo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 0


View Profile
January 20, 2019, 10:43:25 AM
 #371

Hello @andrucrypt
I`m having trouble with worksize setting.  I think it has begun after dotnet-hosting-2.2.1-win installation but nothing changed after I deleted it. Couple of days ago everything was fine and worksize was at 0/256. Now it is "x"/1024. --opencl-launch=256x0 setting makes it 0/1024. With --opencl-launch=256x64 worksize is 64/1024 and miner solves correct shares but my rig is not so stable so I need to make it 0/256 again somehow.
I could just reinstall OS but maybe there is an easier way?
http://prntscr.com/m9lcig
Same situation to my rigs.
Afteežr dotnet2.2.1 instaling, my worksise now is x/1024 but not affect mining at all.
andrucrypt (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 667
Merit: 44


View Profile
January 20, 2019, 01:23:09 PM
 #372

Hello @andrucrypt
I`m having trouble with worksize setting.  I think it has begun after dotnet-hosting-2.2.1-win installation but nothing changed after I deleted it. Couple of days ago everything was fine and worksize was at 0/256. Now it is "x"/1024. --opencl-launch=256x0 setting makes it 0/1024. With --opencl-launch=256x64 worksize is 64/1024 and miner solves correct shares but my rig is not so stable so I need to make it 0/256 again somehow.
I could just reinstall OS but maybe there is an easier way?

This is not a dot-net, it's Grin miner and its command setx GPU_MAX_WORKGROUP_SIZE 1024... So use --opencl-launch 256x256 now(it should be same as default), or better 256x32 for RX580/RX570.
dwarf0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 49
Merit: 0


View Profile
January 20, 2019, 01:36:11 PM
 #373

setx GPU_MAX_WORKGROUP_SIZE 256 did the trick! Thank you!
goodbitprofit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 0


View Profile
January 26, 2019, 09:31:46 PM
 #374

Hello, I accidently came across here.

I have AMD RX 580 8 gigs

Can I mine with this miner Zcoin - XZC , algo Lyra2z ?

I tried to find few pages back but no any question.
Thanks
Funtik85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
February 18, 2019, 10:02:19 AM
 #375

Hello! I have a problem!

"wildrig.exe" is not internal or external
command, executable program or batch file.


OS Windows 10x64
bigassboy
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 373
Merit: 254



View Profile
February 18, 2019, 11:20:22 AM
 #376

Hello! I have a problem!

"wildrig.exe" is not internal or external
command, executable program or batch file.


OS Windows 10x64
I think windows firewall must have deleted your .exe file
skovaliov
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
March 19, 2019, 11:07:21 AM
 #377

Help please,

5-7% rejected shares on mining BBR
10-15 minuts mined good, after sometime rejected share
Two rigs RX550 and RX570

Try mining on
http://mining.blue
purk.miner.rocks
boolberry.luckypool.io

all pools sais that problem is wildrig miner
andrucrypt (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 667
Merit: 44


View Profile
March 19, 2019, 01:55:01 PM
 #378

Help please,

5-7% rejected shares on mining BBR
10-15 minuts mined good, after sometime rejected share
Two rigs RX550 and RX570

Try mining on
http://mining.blue
purk.miner.rocks
boolberry.luckypool.io

all pools sais that problem is wildrig miner
Linux/HiveOS? This can happen because of bug in AMD drivers and nothing to do here, new version of miner is not planned in near future. If Windows - lower your mem clocks. If you have slow internet - download scratchpad first somewhere with fast internet and copy that file to directory with miner.
igotek
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 606


Online Security & Investment Corporation


View Profile WWW
April 26, 2019, 07:10:00 AM
 #379

do you know P106 hashrate for BBR with wildrig ?
Planning to buy 120 GPU for BBR.

I cannot live, I cannot die, trapped in myself.
Hold my breath as I wish for death. Oh please god, help me !
igotek
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 606


Online Security & Investment Corporation


View Profile WWW
April 26, 2019, 07:12:20 AM
 #380

Help please,

5-7% rejected shares on mining BBR
10-15 minuts mined good, after sometime rejected share
Two rigs RX550 and RX570

Try mining on
http://mining.blue
purk.miner.rocks
boolberry.luckypool.io

all pools sais that problem is wildrig miner

I have this problem on one of my rigs. The strange thing is the other rigs with the same gpu and settings are fine. (AMD RX570)
I tried everything but the problem still exist Smiley lol

I cannot live, I cannot die, trapped in myself.
Hold my breath as I wish for death. Oh please god, help me !
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!