fakat ben bu airdrop olaylarına pek sıcak bakamıyorum aynı olayı mtc de yapıyordum ben ilk satın aldığım zamanlar aylık airdrop için hold kararı aldım 1500 dolarlık mtclerim şu an 100 dolar bile etmiyor airdrop geliyor eyvallah fakat fiyat çakılıyor uzun vadeli bir coine airdrop için hold amaçlı güvenmek bana pek güvenilir gelmiyor
Burda proje seçimi önemli.
Eski bir borsacının ünlü bir sözü var. Ben hisseyi alırken kazanırım diyor. Yani yaptığınız yatırımın hangi seviyeden yapıldığı önemli.
Ben OAX a yatırımı ICO dan yapmadım. Bir kısmı imza kampanyasından çok büyük bir kısmı da borsa dan alınarak biriktirildi.
Projesine inandığınız projelere size göre dip veya dibe yakın seviyelerden yatırım yapmanızı tavsiye ederim.
Misal bu aralar yatırım yapılası fiyatlarda olduğunu düşündüğüm, wan chain, tezos gibi projeler var. inceleyin bol okuyun. size uygun olduğunu düşündüğünüz
fiyatdan da almaya başlayın.
Zaman içinde öğrendiğim bir taktikte şudur. Parça parça alım yapın.
Örneğin bir projeyi gözünüze kestirdiniz ve buna 1000 dolar yatırım yapmaya karar verdiniz. parayı borsaya koyun ve izlemeye başlayın.
misal alım kararını 40 cent de aldınız diyelim. 250 dolarlık alın bekleyin. 36 cent fiyatına da 250 dolarlık alım yazın bekleyin.
500 dolarda kenarda dursun. belki 36 cent den de 32 cent e gevşeyecek bilemezsiniz yine aşağıya alım yazın.
Tersine mi hareket etti?
misal siz 40 cent den aldınız bir kaç gün içinde 50 cent mi oldu. ahanda gidecek bu diye kalan 750 dolar ile gidip 50 cent den almayın. bekleyin illaki gevşeyecek
ve size alım fırsatı verecektir.