Siteyi ilk defa sizden duydum ve küçük bir google araması sonucu saçma salak bir exchange olduğunu gördüm neden mi? Hemen bakalım siteyi açar açma çıkan yazı
Paranızın %20'si kadar bizden HEDİYE!
Türkiye'nin dijital para borsası Dpara'ya yüklediğiniz TL bakiyelerinizin ve transfer ettiğiniz tüm kripto paralarınızın %20'si kadar bizden hediye!
Sadece bu vaatlere bakarak şunu söylemem gerek
Şartlar detaylı baktığım zaman 100 işlem yapılması kaydı ile %20 ekstra verileceği yazıyor ama yine de bana oran çok yüksek geldi.
Bilemiyorum umarım ödemenizi alırsınız fakat merak ettiğim yıllardır aktif olan borsalar yerine neden bu borsayı tercih ettiğiniz.
son olarak şunu söyleyeyim ağda asılı kaldı çamur yattı dese bile tx vermesi gerekir ki takip edebilesiniz bunu bankadan eft yaparken verilen eft sorgu numarası olarak düşünebilirsiniz
Yeni exchange böyle bounty işleriyle başladıysa bir sorun var demektir, dikkatli olmak gerekir gerçekten. %20 az buz bir oran değil, düşünün kağıt borsada insanlar haftada en fazla o oranlara görebiliyor. PR ve duyuru faaliyetinden ziyade bu tür işlere girenlere güvenemiyorum.