dannybrown (OP)
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
July 12, 2018, 06:00:35 PM Last edit: July 14, 2018, 09:03:20 PM by dannybrown |
|
Evet tam 3 hafta boyunca tamamlamak için yoğun bir çaba harcadığım animasyon videosu için amazix ekibi 1 stake verdi. 10 dakikada yazılan hatta copy paste edilen makaleler 1-2 stake alırken. En iyi şekilde projeyi tanıtan bana 1 stake verdiler. Allah razı olsun ya.Tam bir adalet söz konusu. Bu amazix ekibinden birilerini yakından tanıyanlar varsa iletişime geçebilirler mi ? Derdimi anlatacak kadar ingilizcem yok translate yaptım formla gönderdim ama bir çözüm olmadı. video bu arkadaşlar.Dav ekibinden bir çok kişi videoma bayıldığı halde Amazix grubu bana 1 s take layık gördü. https://www.youtube.com/watch?v=5XblHa2jd0sKanala abone olmanız beni çok memnun edecektir.
|
|
|
|
pikiditor
Newbie
Activity: 168
Merit: 0
|
|
July 12, 2018, 06:48:16 PM |
|
oha animasyon müthiş olmuş. böyle çalışma yapan ilk seni görüyorum. genelde hep ekranın yanına kamera görüntüsü ve ingilizce anlatım olurdu. senden fazla stake alanların youtube videolarına baktın mı. hani ona benzer sonraki bountyler için denemeler yap derim. çok uğraşmışsın ama bu animasyona ingilizce kendi sesinden ne olduğunu anlatsan belki stake miktarı artabilirdi. like, izlenme bunları da dikkate alıyordur mutlaka.
|
|
|
|
Suleiman the Magnificent
|
|
July 12, 2018, 07:10:19 PM |
|
Animasyon güzel olmuş ama izlenmesi düşük + aboneniz neredeyse hiç yok. Aynı video 1k üzeri izlenme alsaydı stake daha fazla olurdu. Sadece animasyon iyi diye yüksek stake beklemek ne kadar doğru bilemedim.
|
|
|
|
Okuzgozu
|
|
July 12, 2018, 07:14:12 PM |
|
neden dusuk stake verdiler yorum yapamam ama cok guzel bir animasyon olmus. dav ın ne oldugunu tam anlamıyla anlatmıssınız.tebrikler
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
July 12, 2018, 07:18:23 PM |
|
Amazix pişmanlıktır. Ama el mahkum. En büyük ekip bunlar oldu. Sağlam bi rakip gelse şunlara...
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
July 12, 2018, 08:45:09 PM |
|
Uluslararası bir projede KKTC'yi vb karıştırarak yanlış sularda yüzmüşsün, ben olsam bizden başka kimsenin tanımadığı bir yeri örnek vermez, böyle bir risk almazdım, gönder Çin'den Almanya'ya, Kıbrısı falan ne karıştırıyorsun. En sonda da tarih Türkçe kafası olmuş, April 30 - May 14 yazmak daha doğru olurdu, genellikle Amerikan İngilizcesi kullanılıyor. Başka yapacağın çalışmalar açısından söylüyorum bunları.
|
|
|
|
fullypak
Legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
|
|
July 12, 2018, 08:46:44 PM |
|
Uluslararası bir projede KKTC'yi falan karıştırarak yanlış sularda yüzmüşsün, ben olsam bizden başka kimsenin tanımadığı bir yeri örnek vermez, böyle bir risk almazdım, gönder Çin'den Almanya'ya, Kıbrısı falan ne karıştırıyorsun. En sonda da tarih Türkçe kafası olmuş, April 30 - May 14 yazmak daha doğru olurdu, genellikle Amerikan İngilizcesi kullanılıyor. Başka yapacağın çalışmalar açısından söylüyorum bunları.
Bunla alakası yok, ekipler içeriklere bakmadan izlenme ve abone sayisina gore degerlendiriyor.
|
|
|
|
bobita
Legendary
|
|
July 12, 2018, 08:49:01 PM |
|
Uluslararası bir projede KKTC'yi falan karıştırarak yanlış sularda yüzmüşsün, ben olsam bizden başka kimsenin tanımadığı bir yeri örnek vermez, böyle bir risk almazdım, gönder Çin'den Almanya'ya, Kıbrısı falan ne karıştırıyorsun. En sonda da tarih Türkçe kafası olmuş, April 30 - May 14 yazmak daha doğru olurdu, genellikle Amerikan İngilizcesi kullanılıyor. Başka yapacağın çalışmalar açısından söylüyorum bunları.
Bunla alakası yok, ekipler içeriklere bakmadan izlenme ve abone sayisina gore degerlendiriyor. 3. kişilere not (fullypak senden alıntı yaptım ama seni kastetmiyorum), bizim dannybrownla bir samimiyetimiz var, o nedenle rahat üslupla yazdım, bu konuda eleştiri getirmenize gerek yok.
|
|
|
|
frtmr
|
|
July 12, 2018, 08:53:52 PM |
|
Video çok güzel, daha önce de izlemiştim.Emek harcandığı da belli, ekip kendilerine ulaştıktan sonra bu videonun daha fazla izlenmesini sağlayabilirdi. Bounty sonuna kadar baktıklarını sanmıyorum bile.
|
|
|
|
fullypak
Legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
|
|
July 12, 2018, 08:56:48 PM |
|
Bunla alakası yok, ekipler içeriklere bakmadan izlenme ve abone sayisina gore degerlendiriyor. 3. kişilere not (fullypak senden alıntı yaptım ama seni kastetmiyorum), bizim dannybrownla bir samimiyetimiz var, o nedenle rahat üslupla yazdım, bu konuda eleştiri getirmenize gerek yok. ben seni eleştirmedim ki , neyse ustume alinmiyorum 3. kisiler alinsin, ben buranın ağasiyam
|
|
|
|
bobita
Legendary
|
|
July 12, 2018, 09:03:05 PM |
|
Bunla alakası yok, ekipler içeriklere bakmadan izlenme ve abone sayisina gore degerlendiriyor. 3. kişilere not (fullypak senden alıntı yaptım ama seni kastetmiyorum), bizim dannybrownla bir samimiyetimiz var, o nedenle rahat üslupla yazdım, bu konuda eleştiri getirmenize gerek yok. ben seni eleştirmedim ki , neyse ustume alinmiyorum 3. kisiler alinsin, ben buranın ağasiyam Yok yok, alınmadım, eleştiri kabul etmedim de, hemen senden sonra yazınca sana dedim zannetme diye açıklama yapmak ihtiyacı hissettim. Başka bir mevzu yok.
|
|
|
|
blogmanya
Member
Activity: 364
Merit: 10
GR
|
|
July 12, 2018, 09:05:07 PM |
|
Amazix ekibi isi cok savsakliyor. Ayrica soz verdikleri paylardan kendi ceplerine attiklarini dusunuyorum. Kimsenin gunahini almak istemiyorum ama cok fazla sikayet geliyor bu ekipten.
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
July 12, 2018, 10:27:04 PM |
|
amazix ekibi gerçekteen son zamnalarda bu ödüler konusunda haksız stake dağıtımı yapıyor galiba. sikayetler arttı. birde bounylere kyc istemeleri felan da ayrı mesele. aslında önceden projelerinede girdim ozman böyle bir sorun yoktu. valla emeğinize sağlık mükemmel olmuş içereik.
|
|
|
|
Vispilio
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
|
|
July 12, 2018, 10:28:51 PM |
|
Bu animasyon content bounty için üst düzey bir çalışma olmuş, ben şahsen yatırım yapmak istedim DAV'a izledikten sonra. Burada DAV ekibindeki kurucuların videoyu beğenmesi
önemli bunu mutlaka dile getirin, Amazix'ten dönüş olumlu ya da olumsuz olur o belli olmaz ama en azından DAV ekibi Amazix'in hata yaptığını görmüş olur, bu da ilerde
Amazix ekibini daha dikkatli davranmaya yöneltir. DAV'a yazmak istediğiniz bir mektup varsa Türkçesini yazın isterseniz onu çevirelim profesyonel İngilizceye, iyi şanslar.
|
|
|
|
chaskes
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
July 13, 2018, 12:43:25 AM |
|
Bende beğendim güzel çalışmış hazırlamışsın ama neden kasıyorsun ki kendini bu kadar imzaya gir uğraşma , şunu merak ettim daha önce hazırladığın animasyonlardan max kaç stack aldın ?
|
|
|
|
bobita
Legendary
|
|
July 13, 2018, 10:01:14 AM |
|
Bende beğendim güzel çalışmış hazırlamışsın ama neden kasıyorsun ki kendini bu kadar imzaya gir uğraşma , şunu merak ettim daha önce hazırladığın animasyonlardan max kaç stack aldın ? Adamın bir uzmanlık alanı var, neden bunu gelire dönüştürmesin ki? İmzaya da girer, uygun görürse animasyon da hazırlayabilir, ikisi birbirine engel değil: Ayrıca "okuma" kavramının gitgide gözden düştüğü bu çağda animasyonlar en iyi dikkat çekme yollarından birisi.
|
|
|
|
WeAreSoSory
Member
Activity: 238
Merit: 14
|
|
July 13, 2018, 10:36:11 AM |
|
Videoyu inceledim ve mükemmel bir animasyon hazırlanmış. Böylesine güzel bir çalışmaya stake düşük verilmesi bounty yöneticilerinden kaynaklanıyor ve kesinlikle haksızlık yapılmış. Ben ne bountyler gördüm adam sadece ses koymuş görüntü bile yok ödül alan.
|
|
|
|
marn6767
Member
Activity: 252
Merit: 13
|
|
July 13, 2018, 10:40:26 AM |
|
animasyonu bende beğendim. Lakin burada önemli olan animasyonun nasıl olduğu değil izlenme ve abonelik sayılarının önemi var. Videon 271 görüntülenme almış bu durumda projeye ne gibi katkı yapabildiğin baz alınarak değerlendirilmelerin yapılıyor. O yüzden bu konuda video izlenmelerinizi arttırmanızı öneririm
|
|
|
|
unihamburg
Member
Activity: 411
Merit: 21
|
|
July 13, 2018, 10:53:33 AM |
|
Eyy Amazix, who are you ya? Know your hadd! Saka bir yana güzel bir calisma yapmissin dostum. Her ne kadar icerik olarak birkac ufak eksiklikler olsa da sonuc olarak amaca uygun bir calisma olmus. Tebrik ederim.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
July 13, 2018, 11:41:45 AM |
|
Hocam video çok güzel . Video ile ilgili Stake dağıtımı nasıl oluyor bilmiyorum ama çok beğendim. Eğer böyle videoyu kendi kanalınizda yayınlamak ta sakınca yoksa orada yayınlayın. Link atın bana ben kanalıniza abone olarak destek verebilirim. Elinize sağlık
|
|
|
|
|