Neo--
|
|
July 19, 2018, 04:15:52 AM |
|
Satoshinin kendi hesabinin bulundugu yazdigi forum dururken amazix nedir? Dandin btctalk forku baska birsey degil
|
|
|
|
foculur
|
|
July 19, 2018, 04:20:59 AM |
|
Aynen öyle, satoshi reyiz biyerlerden bu forumu blockchain dünyasını izliyodur bence:) Amazix bol para dağıtıyor gibi görünüyorlar ama içleri kofti bence, bir sorun oldu mu 1 ayda çözemiyorlar, bir aydır çok kolay bişey için uğraşıyorum adamlarla.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
July 19, 2018, 01:38:30 PM |
|
bende şimdi hesap açtım, pek bir beklentim yok ama dursun kenarda btt bounty olayını komple yasaklarsa iş yapar belki. onun dışında pek bir iddası olacağını düşünümüyorum.
|
|
|
|
enfarktus
|
|
July 19, 2018, 06:50:41 PM |
|
Adamlar kendilerinden o kadar nefret ettirdiler ki bir de gidip forumlarına mı üye olalım yani. Üye olalım, bir şeyler için çaba gösterelim sonra bir sabah bir kalkalım forumdan atıldığımızı görelim. Emin olun yakında birileri bu konuda ağlamaya başlar.
|
|
|
|
Bm1905
Jr. Member
Activity: 140
Merit: 1
|
|
July 19, 2018, 07:09:19 PM |
|
Hesabımı açtım bende, dursun bir kenarda. İlerde işe yarar belki. Birkaç mesaj attıp rütbe de arttırmak lazım, merit benzeri bir sistem gelmeden önce.
|
|
|
|
iskendercnr
Jr. Member
Activity: 448
Merit: 2
|
|
July 19, 2018, 07:20:15 PM |
|
Üye olup beklemenin bir zararı yok tutarsa bir seçenek daha olur. Hafif hafif kıpırdanıyor gibi. Amazixten herkes nefret etmiş ben pek sorun yaşamadım yaşanan birkaç sorunun da çözüme ulaştığını gördüm. Haksızlık yapılınca hakkını arayan hakkını her şekilde alıyor.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
Dogan86
|
|
July 19, 2018, 07:30:19 PM |
|
Ben böyle bir forumun başarıya ulaşacağına inanmıyorum ama yinede üye olmanın bir sakıncası yok. Göz attığım kadarı ile Türkçe local bölümü almış yürümüş esir almışız. Forumun geneli Türkçe olup, İngilizce local olsa da olurmuş
|
Bitcoin / Ethereum / Monero
|
|
|
ugurum15
Member
Activity: 532
Merit: 22
|
|
July 19, 2018, 08:01:39 PM |
|
Katılmayı düşünmüyorum. Bounty işlerinde pek düzgün siğilleri yok. Ayrıca bu ekipte jamal denilen zibidide var galiba. Bu kadar güvensizligin olduğu ortamda kurdukları görüm ne kadar güvenilir olur iş yapar bilemem. Yapacağınız eleştirilere dikkat etmek zorunda kalırız. Burası kadar özgür olacağımızı zannetmem
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
July 19, 2018, 08:18:13 PM |
|
Bir hesap açılabilir bana göre onun dışında bence çok önemli değil yinede arada bir aktif olmak gerekli btt ne olacağı belli olmaz gibi şu anda diyebilirim.
|
|
|
|
pikiditor
Newbie
Activity: 168
Merit: 0
|
|
July 21, 2018, 08:33:52 AM |
|
el atında bulunsun bir hesap. fazlasına zaten gerek yok. rütbe atlarsın ve bountyler ekleninceye kadar beklersin. zaten hemen eklenecek gibi de değil. üye sayısında patlama olmalı ki ona göre şartlar gelsin. ayrıca rütbe atlama ilerde zorlaşacaktır.
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
July 21, 2018, 08:35:39 AM |
|
Amazixler de çöp olma yolunda ilerliyorlar.Zaten artık iyi bounty yapmayıp her türlü bilgiyi istiyorlar.Bu yüzden yakında işleri biter.Forumları da çöp olur
|
|
|
|
casty3000
|
|
July 21, 2018, 08:49:18 AM |
|
Ya amazix kim ki yaptığı forumu kim ciddiye alsın. Ben tutucağını hiç sanmıyorum ciddiye almaya değmez.
|
|
|
|
kadifemsi
Newbie
Activity: 58
Merit: 0
|
|
July 21, 2018, 08:51:41 AM |
|
bu forum varken başkasına bakmak ne kadar doğru olur ki. bu forum değil mi ilkleri yaşatan.
|
|
|
|
Okuzgozu
|
|
July 21, 2018, 08:52:02 AM |
|
forumu inceledim en aktif yer turk local konusu. ana forumdan bile cok mesaj var. resmen yardırmıs millet. rank olayı nasıl bilmiyorum ama 2 günde senior olmuş millet. 100 mesaj 200 mesaj atanlar var. suan aktif bountysi varmı bilmiyorum ama turkler yagmalayacak gibi
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
July 21, 2018, 10:20:04 AM |
|
Yakında unutulur gider diye düşünüyoum tabi burada yönettikleri bountyler için oraya üyelik şartı falan koymazlarsa tabi. Buna da btt yönetimi izin vermez herhalde
|
|
|
|
bitcoinmuseum
|
|
July 22, 2018, 06:40:11 PM |
|
Yakında unutulur gider diye düşünüyoum tabi burada yönettikleri bountyler için oraya üyelik şartı falan koymazlarsa tabi. Buna da btt yönetimi izin vermez herhalde
Buna btt yönetiminin karışabileceğini sanmıyorum açıkçası. Ayrıca adamlar yakın zamanda bounty'lerini oraya taşımaya başlarlar ve bu da güzel üye çektirir onlara. Zaten şuan bile gayet güzel gidiyor forum.
|
|
|
|
mcnncnr
Jr. Member
Activity: 546
Merit: 2
|
|
July 22, 2018, 07:50:28 PM |
|
boşu boşuna kurmamışlardır hamle yapacaklarını düşünüyorum bir planları vardır. ama tutar mı? orası muamma.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
July 22, 2018, 08:02:09 PM |
|
Bu forumdan bounty geliri olmayan kişiler o tarafa doluşacaktır. Merit sistemi gibi sonradan gelebilecek bir sisteme önlem olarak birçok hesap açıp çok hızlı şekilde ranklarını arttıracaklar
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
paca08
Member
Activity: 406
Merit: 14
|
|
July 22, 2018, 09:08:19 PM |
|
Bende hesap açtım. Ne zaman ne olacağını bilemeyiz. Bakarsınız sağlam bountyler gelir. Denemekten zarar gelmez herhalde. Şimdiden forumda baya bir etkileşimde oldu. Buranın yeri ayrı ama orada da hesap olsa fena olmaz.
|
|
|
|
denetci
|
|
July 22, 2018, 09:44:48 PM |
|
amazix kampanyalarına katılmasam da bir hesap açılabilir belki.
|
|
|
|
|