Bitcoin Forum
October 17, 2018, 11:02:35 AM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN][ITO] WPP ENERGY - JETON PENTRU ENERGIE ECOLOGICA CU MILIARDE IN PROIECTE  (Read 1684 times)
Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
July 18, 2018, 04:39:02 PM
 #1

O platforma de trading inovativa si descentralizata pentru energie regenerabila, de la o companie privata vizionara cu peste 5 miliarde USD in contracte energetice cu guvernul.

WPP ofera o tehnologie waste to energy adevarata care depaseste incineratorul traditional si procesele de gazificare standard. Promovam tehnologie avansata care permite 100% conversie waste to energy si produse secundare intr-o maniera sigura.
Tehnologia noastra stabilita si dovedita Waste to Energy are o eficienta de distrugere de 99.99%, converteste 1000 de tone de MSW sau alte amteriale toxice precum PCB, namol de ulei, cauciucuri vechi etc, in 60 de megawati pe ora in energie electrica, plus 40 Mwh de energie pe abur. Fabricile noastre waste to energy sunt modulare si pot fi construite pentru a acomoda toate cerintele necesare (ex. 5000+ tone capacitate zilnica de MSW, pana la 400 Megavati pe ora de energie electrica. Oferim proiecte complete la cheie incepand cu o faza de design pnetru comisionare, inclusiv pana la 100% finantare.

MODELUL ITO WPP

Investitorii in jetonul WPP vor deveni detinatori de cote in toate initiativele prezente si viitoare ale WPP Energy. Initiativele WPP pot fi despartite in 4 categorii principale:

1) Contractele WPP existente de energie regenerabila cu diferite guverne din jurul lumii, cu o valoare de 5 miliarde USD.

2) WPP va fi lider in rezolvarea unei crize energetice globale folosind tehnologia dovedita WPP ca sursa de energie preferate pentru minerii crypto, oferind o varietate de solutii energetice curate si ieftine la usa operatiunilor miniere mici, medii si mijlocii. Prognozele cererii de electricitate de la minatul crypto va alimenta cererea in mod exponential pentru solutii de energie curata WPP, reducand costurile miniere la o fractiune din cat sunt acum cu o amprenta de carbon de zero.

3) Platforma descentralizata pe blockchain de energie ecologica (jetonul WPP) stabilita pentru a captura date pentru productia de energie de la WPP Energy si invita TOTI PRODUCATORII de energie regenerabila din jurul lumii sa participe in platforma si sunt pregatiti sa ofere energie la preturi engros acelor institutii si consumatori privati care cauta o productie de energie curata, la o fractiune din pretul surselor de energie traditionale. Platforma va schimba industria generarii de energie pentru beneficiul consumatorilor si funrizorilor, deoarece multi furnizori au un surplus de energie pe care sunt dispusi sa il vanda la un pret redus, iar platforma WPP va captura acea rezerva prin transmiterea de date pe platforma. Datele transmise pe platforma vor include tipul de energie produs, suma de energie disponibila, costul energiei si locatia.

4) Initiative majore in viitor care includ crearea unor orase ecologice pentru a gazdui 200.000 de oameni, construite in 2 ani si turnuri de agricultura vericale, 20+ etaje car pot alimenta 200.000 de oameni lunar. Proiectele din viitor includ, de asemenea solutii tehnologice avansate in sectorul transporturilor.
WPP ENERGY va desfasura cele mai puternice tehnologii la nivel global asistand tari din lumea a 3-a si a 2-a sa aiba noi oportunitati pentru a adresa probleme majore de electricitate si de locuinte. WPP face un pas major contribuid 10% din profiturile totale WPPCOIN pentru a facilita o crestere in productia de energie ca ajutoru umanitar tarilor cu cele mai mari nevoi.

Pentru mai multe informatii:

https://wppenergy.io
Telegram: https://t.me/WPPEnergy
Twitter: https://twitter.com/wppenergycoinMODELUL JETONULUI NOSTRU & SCOPUL JETONULUI WPP

WPP Energy crede ca urmatoarele cazuri de utilizare ale jetonului WPP nu numai ca il vor face jetonul nr  1 in piata energetica, dar este destinat sa devina si una dintre cryptomonedele de top la nivel global.
JETOANELE WPP CA METODA DE PLATA PENTRU TOATE TRANZACTIILE ENERGETICE
CUMPARA & VINDE PE PLATFORMA GLOBALA DE ENERGIE ECOLOGICA
Ca metoda de plata pentru toate tranzactiile energetice care se petrec prin platforma digitala de energie ecologica, o platforma revolutionara pe blockchain oferita de WPP ENERGY, care vrea sa perturbe pietele facilitand trading-ul electronic la nivel global la preturi ieftine de la furnizori de energie ecologica.
Folosirea JETONULUI WPP ca metoda de plata, sustinut de tehnologia blockchain, va oferi mediul potrivit pentru urmarirea unui numar mare de tranzactii la nivel global pentru a inlatura orice perturbare sau blocare a ceea ce va deveni schimbarea in metodele de tranzactionare in interiorul industriei energiei ecologice.
Combinatia dintre platforma de energie ecologica la nivel global si folosirea JETONULUI WPP ca metoda de plata va realiza cel putin o reducere de 50% in preturile energetice.USE OF BLOCKCHAIN WITHIN THE WPP TOKEN MODEL

Platforma digitala pentru energie ecologica:
Trading-ul energetic este impanzit cu intermediari care impun preturile si isi exercita controlul prin monopoli. Convertirea resureselor de energie ecologica in bunuri digitale care pot fi comercializate cu ajutorul tehnologiei blockchain vor eschide noi oportunitati.
Folosirea cryptomonedei WPP (bani programabili) in interiorul platormei digitale pentru energie ecologica ca metoda de plata va oferi mediul potrivit pentru cele mai mici costuri de procesare si folosind contracte inteligente pentru comertul automat a unui numar mare de tranzactii la nivel global, in timp ce evita orice incercare de perturbare sau blocare a ceea ce va fi procesul care va schimba modul in care energia este vanduta si cumparata, consumatorii se vor baza din ce in ce mai putin pe companiile utilitare sa le revanda energia, atunci cand au disponibila Platforma Digitala pentru Energie Ecologica.DETALIILE VANZARII DE JETOANE


REZERVA TOTALA DE JETOANE: 5 Miliarde de jetoane
Pret vanzare privata: $0.16
Pret Pre ITO: $0.20
Termenii vanzarii Pre ITO: rata fixa care nu se schimba in 60 de zile, incepand de la 15 Iulie si se termina pe 15 Septembrie
Scopul Pre ITO este de a incepe dezvoltarea a doua platforme digitale blockchain si de a lansa programul de energie ecologica. WPP Energy crede ca cryptomoneda noastra ar trebui sa se auto finanteze.
Vanzarea ITO care urmeaza va strange capital la o scara mai mare pentru a accelera implementarea celor 3 solutii fizice de energie HHO in jurul lumii si pentru a investi in proiectele noastre cu guvernele si pentru a construi cele doua platforma digitale
Detaliile vanzarii noastre (care urmeaza dupa pre-vanzare) vor fi lansate in curand si site-ul nostru si cartea alba vor fi actualizate in conformitate. Verificati in curand pentru actualizari.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII:
https://wppenergy.io
No Gods or Kings. Only Bitcoin
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
July 18, 2018, 04:40:09 PM
 #2


 
WPP ENERGY - BUN SUSTINUT DE JETON PENTRU ENERGIE ECOLOGICA
 
O platforma de trading inovativa si descentralizata pentru energie regenerabila, de la o companie privata vizionara cu peste 5 miliarde USD in contracte energetice cu guvernul.
Un total de 3% din rezerva totala de jetoane WPP sunt rezervate pentru aceasta campanie de recompense.

Alcoarea recompensei
 • Campania de semnaturi:
  • a) Daca numarul de participanti este mai mic decat 100: 8%.
  • b) Daca numarul de participanti este egal sau mai mare de 100: 12%
 • Campanie Twitter: 15%.
 • Campanie Facebook: 15%.
 • Campanie Blog/Articole: 15%.
 • Campanie Youtube: 15%.
 • Campanie Traduceri: 10%.
 • Campanie Telegram: 8%.
 • Alte campanii: 10%.


Reguli generale
 • Stakes vor fi ditribuite saptamanal, o data pe saptamana Vineri, 8PM ora forumului.
 • Prima saptamana a campaniei de recompense va incepe pe 22 Iunie, 2018.
 • Ne rezervam dreptul de a schimba regulile campaniei.
 • Puteti contacta echipa de management a recompensei HERE.

 Reguli
 • Folosirea mai multor conturi nu este permisa. Spam-ul nu este tolerat de nici un fel.
 • Trebuie sa faceti 10 postari constructive pe saptamana. Doar 3 dintre acele postari pot fi in local boards.
 • Postarile in Auction, Off-topics, Giveaways/Airdrop, Local Forums, Beginners & Help si alte thread-uri bounty, nu vor fi numarate.
 • Eliminarea semnaturii si/sau avatarului si textul personal inainte ca managerul sa permita acest lucru va rezulta in descalificare. Purati-le pana la finalul campaniei.
 • Nu aplicati fara sa purtati semnatura sau veti fi descalificati instant!

Recompense
 • Jr. Member: 0.5 stakes per saptamana
 • Member: 0.75 stakes per saptamana
 • Full Member: 1 stake per saptamana (+0.25 bonus stakes pentru avatar)
 • Senior Member: 1.5 stakes per saptamana (+0.25 bonus stakes pentrur avatar)
 • Hero Member: 2 stakes per saptamana (+0.25 bonus stakes pentru avatar)
 • Legendary: 2.25 stakes per saptamana (+0.25 bonus stakes pentru avatar)

Avatar: https://i.imgur.com/hz5C0RN.jpg
Text Personal: WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
 
Aplicati aici (Semnatura): HereReguli
 • Trebuie sa dati follow contului oficial de Twitter https://twitter.com/wppenergycoin.
 • Trebuie sa dati retweet si like la toate tweets ale @wppenergycoin (minim 5 pe saptamana).
 • Trebuie sa dati tweet la cel putin 3 tweet-uri originale ale WPP ENERGY si sa folositi hashtag #WPP ENERGY #ico.
 • Conturile de Twitter trebuie sa aiba legatura cu ryptomonede, reale si sa aiba 90% urmaritori reali (twitter audit).

Recompense
 • 500-1500 Urmaritori : 2 Stakes per saptamana.
 • 1500-3000 Urmaritori : 3 Stakes per saptamana.
 • 3000-5000 Urmaritori : 4 Stakes per saptamana.
 • 5000 Urmaritori sau peste : 6 Stakes per saptamana.

Post in acest thread in urmatorul format:
 
Code:
Week no
Twitter profile link:-
Like,Retweet and Comment links:-
Tweet Links:

Aplicati aici (Twitter): Here


Reguli
 • Participantul trebuie sa dea like si share paginii oficiale de Facebook https://www.facebook.com/WPP-Energy-575263249486648.
 • Trebuie sa dea like si share fiecarei postari publicate pe contul oficial de Facebook.
 • Profilul participantului trebuie sa fie public

Recompense
 • 100-500 Urmaritori/Prieteni : 1 Stakes per saptamana.
 • 500-1500 Urmaritori/Prieteni : 2 Stakes per saptamana.
 • 1500-3000 Urmaritori/Prieteni : 3 Stakes per saptamana.
 • 3000 Plus Urmaritori/Prieteni : 4 Stakes per saptamana.

Postati in acest thread in urmatorul format:
 
Code:
Week no
Facebook profile link:-
Like,Share and Comment links:-

Aplicati aici (Facebook): HereFaceti o recenzie video despre WPP ENERGY sau un interviu cu un membru al echipei/fondator al WPP ENERGY si publicati-l pe canalul de Youtube pentru a primi aceasta recompensa.
In functie de calitate si unicitate videoclipurile vor intra in categoria Extraordinar, Bun si mediu.
 
Reguli
 • Videoclipul trebuie sa aiba cel putin 2 minute
 • Videoclipurile trebuie sa includa un link catre site-ul oficial in descriere.
 • Trebuie sa aveti contul de Bitcointalk in descriere.
 • Videoclipurile trebuie sa fie publicate pe un canal de youtube care sa aiba legatura cu crypto si sa aiba minim 300 de urmaritori.

Recompense
 • Videoclip Medium: 100 stakes
 • Videoclip Bun: 300 stakes
 • Videoclip extraordinar: 500 stakes

Aplicati aici (Youtube): Here

Reguli
 • Articolul/Blogul trebuie sa aiba topic relevant. Trebuie sa vorbeasca pozitiv despre WPP ENERGY ICO.
 • Blog-ul trebuie sa aiba cel putin 500 de cuvinte.
 • Se accepta doar continutul original
 • Articolele trebuie sa fie disponibile pana la finalul campaniei. Eliminarea/Stergerea acestora inainte de termen va duce la descalificare.
 • Articolul trebuie sa contina un link catre site, canalul de telegram si thread-ul Bitcointalk.
 • Va rugam sa oferiti contul de Bitcointalk si profilul la finalul articolului pentru a putea fi verificat pentru autenticitate.

Recompense
 • Calitate slaba : 200 stakes
 • Calitate medie : 500 stakes
 • Calitate buna : 1000 stakes

Aplicati aici (Blog/Articol): Here


Reguli
 • Trebuie sa ramaneti in grup pana la finalul ICO pentru a primi stakes.

Recompense
 • Alaturati-va grupului de Telegram - 1 Stake
 • Purtati avatarul - 10 Stakes.
 • Adaugati "https://wppenergy.io" numelui de telegram - 10 Stakes

Avatar pentru Telegram: https://i.imgur.com/Z5G2NsC.jpg.
 
Aplicati aici (Telegram): Here

Signatures
 
Member
Code:
[center][td][b]           ﹏﹏﹋﹌﹌ [url=https://wppenergy.io/]WPP ENERGY[/url] ﹌﹌﹋﹏﹏
[center][b]☆═══━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═══☆
[center][b]≈ WORLD POWER PRODUCTION ≈[/td][td]


█[/td][td]
[center][b][url=https://wppenergy.io/]【 BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN 】[/url]
[center][b]☆═━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═☆
[table][tr][td][center][url=https://t.me/WPPEnergy][tt]【TELEGRAM】[/td]
[td][center][url=https://www.facebook.com/WPP-Energy-575263249486648][tt]【FACEBOOK】[/td]
[td][center][url=https://twitter.com/wppenergycoin][tt]【TWITTER】[/td]
[td][center][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=4449273.0][tt]【ANN THREAD】[/td][/tr][/table]
[/center][/center][/center]

Full Member
Code:
[center][td][b][color=#191970]           ﹏﹏﹋﹌﹌ [url=https://wppenergy.io/]WPP ENERGY[/url] ﹌﹌﹋﹏﹏
[center][color=#1E90FF][b]☆═══━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═══☆
[center][b][color=#00FF7F]≈ WORLD POWER PRODUCTION ≈[/td][td]
[color=white]█

█[/td][td]
[center][b][url=https://wppenergy.io/][color=#00FF7F]【 BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN 】[/url]
[center][color=#1E90FF][b]☆═━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═☆
[table][tr][td][center][url=https://t.me/WPPEnergy][color=#1E90FF][tt]【TELEGRAM】[/td]
[td][center][url=https://www.facebook.com/WPP-Energy-575263249486648][tt][color=#1E90FF]【FACEBOOK】[/td]
[td][center][url=https://twitter.com/wppenergycoin][color=#1E90FF][tt]【TWITTER】[/td]
[td][center][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=4449273.0][color=#1E90FF][tt]【ANN THREAD】[/td][/tr][/table]
[/center][/center][/center]

Senior Member
Code:
[center][td][size=18px][b][color=#191970]﹏﹏﹋﹌﹌ [url=https://wppenergy.io/]WPP ENERGY[/url] ﹌﹌﹋﹏﹏[/size]
[center][size=14px][b][color=#191970]≈ WORLD POWER PRODUCTION ≈[/td][td]
[center][font=monospace][size=1px][color=white]
██████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████████
████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████████████████
██████████████████████████[color=#191970]█[/color]███████████████████[color=#191970]██
[/color]███████████████████████████[color=#191970]███[/color]████████████████[color=#191970]████
[/color]███████████████████████████[color=#191970]█████[/color]██████████████[color=#191970]██████
[/color]███████████████████████████[color=#191970]████████[/color]███████████[color=#191970]███████[/color]█
[color=#191970]██[/color]█████████████████████████[color=#191970]██████████[/color]█████████[color=#191970]███████[/color]███
[color=#191970]████[/color]████████████████████████[color=#191970]████████████[/color]██████[color=#191970]████████[/color]████
[color=#191970]█████[/color]██████████████████████[color=#191970]██████[/color]█[color=#191970]███████[/color]████[color=#191970]████████[/color]█████
[color=#191970]███████[/color]████████████████████[color=#191970]██████[/color]███[color=#191970]████████[/color]█[color=#191970]████████[/color]███████
█[color=#191970]███████[/color]██████████████████[color=#191970]███████[/color]█████[color=#191970]██████████████[/color]████████
██[color=#191970]███████[/color]████████████████[color=#191970]███████[/color]███████[color=#191970]████████████[/color]█████████
███[color=#191970]███████[/color]███████████████[color=#191970]██████[/color]█████████[color=#191970]██████████[/color]██████████
████[color=#191970]███████[/color]█████████████[color=#191970]██████[/color]████████████[color=#191970]███████[/color]███████████
█████[color=#191970]███████[/color]███████████[color=#191970]███████[/color]█████████████[color=#191970]█████[/color]████████████
██████[color=#191970]███████[/color]█████████[color=#191970]███████[/color]████████████████[color=#191970]██[/color]█████████████
███████[color=#191970]███████[/color]████████[color=#191970]██████[/color]████████████████████████████████
████████[color=#191970]███████[/color]██████[color=#191970]██████[/color]█████████████████████████████████
████████[color=#191970]███████[/color]████[color=#191970]███████[/color]████████████████████████████████
█████████[color=#191970]███████[/color]██[color=#191970]███████[/color]█████████████████████████████████
█████████[color=#191970]███████[/color]█[color=#191970]██████[/color]█████████████████████████████████
█████████[color=#191970]████████████[/color]█████████████████████████████████
█████████[color=#191970]███████████[/color]████████████████████████████████
█████████[color=#191970]█████████[/color]████████████████████████████████
█████████[color=#191970]███████[/color]████████████████████████████████
█████████[color=#191970]█████[/color]████████████████████████████████
████████[color=#191970]████[/color]██████████████████████████████
████████[color=#191970]██[/color]██████████████████████████████
██████████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████
[/center][/td][td]
[center][size=14px][url=https://wppenergy.io/][color=#00FF7F][b]【 BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN 】[/url]
[table][tr][td][center][url=https://t.me/WPPEnergy][color=#1E90FF][size=15px][tt]【TELEGRAM】[/td]
[td][center][url=https://www.facebook.com/WPP-Energy-575263249486648][size=15px][tt][color=#1E90FF]【FACEBOOK】[/td]
[td][center][url=https://twitter.com/wppenergycoin][color=#1E90FF][size=15px][tt]【TWITTER】[/td]
[td][center][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=4449273.0][color=#1E90FF][size=15px][tt]【ANN THREAD】[/td]
[/center][/center]

Hero/Legendary Member
Code:
[center][td][size=18px][glow=#1E90FF,1][b]﹏﹏﹋﹌﹌ [url=https://wppenergy.io/]WPP ENERGY[/url] ﹌﹌﹋﹏﹏[/glow][/size]
[center][size=14px][glow=#00FFFF,1][b]≈ WORLD POWER PRODUCTION ≈[/td][td]
[center][font=monospace][size=1px][color=#00FFFF]
████████████
██████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████████
████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████████████████
██████████████████████████[color=blue]█[/color]███████████████████[color=blue]██
[/color]███████████████████████████[color=blue]███[/color]████████████████[color=blue]████
[/color]███████████████████████████[color=blue]█████[/color]██████████████[color=blue]██████
[/color]███████████████████████████[color=blue]████████[/color]███████████[color=blue]███████[/color]█
[color=blue]██[/color]█████████████████████████[color=blue]██████████[/color]█████████[color=blue]███████[/color]███
[color=blue]████[/color]████████████████████████[color=blue]████████████[/color]██████[color=blue]████████[/color]████
[color=blue]█████[/color]██████████████████████[color=blue]██████[/color]█[color=blue]███████[/color]████[color=blue]████████[/color]█████
[color=blue]███████[/color]████████████████████[color=blue]██████[/color]███[color=blue]████████[/color]█[color=blue]████████[/color]███████
█[color=blue]███████[/color]██████████████████[color=blue]███████[/color]█████[color=blue]██████████████[/color]████████
██[color=blue]███████[/color]████████████████[color=blue]███████[/color]███████[color=blue]████████████[/color]█████████
███[color=blue]███████[/color]███████████████[color=blue]██████[/color]█████████[color=blue]██████████[/color]██████████
████[color=blue]███████[/color]█████████████[color=blue]██████[/color]████████████[color=blue]███████[/color]███████████
█████[color=blue]███████[/color]███████████[color=blue]███████[/color]█████████████[color=blue]█████[/color]████████████
██████[color=blue]███████[/color]█████████[color=blue]███████[/color]████████████████[color=blue]██[/color]█████████████
███████[color=blue]███████[/color]████████[color=blue]██████[/color]████████████████████████████████
████████[color=blue]███████[/color]██████[color=blue]██████[/color]█████████████████████████████████
████████[color=blue]███████[/color]████[color=blue]███████[/color]████████████████████████████████
█████████[color=blue]███████[/color]██[color=blue]███████[/color]█████████████████████████████████
█████████[color=blue]███████[/color]█[color=blue]██████[/color]█████████████████████████████████
█████████[color=blue]████████████[/color]█████████████████████████████████
█████████[color=blue]███████████[/color]████████████████████████████████
█████████[color=blue]█████████[/color]████████████████████████████████
█████████[color=blue]███████[/color]████████████████████████████████
█████████[color=blue]█████[/color]████████████████████████████████
████████[color=blue]████[/color]██████████████████████████████
████████[color=blue]██[/color]██████████████████████████████
██████████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████
████████████[/center][/td][td]
[center][size=14px][glow=#00FF7F,1][b][url=https://wppenergy.io/]【 BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN 】[/url]
[table][tr][td][center][glow=#00FFFF,1][url=https://t.me/WPPEnergy][color=#1E90FF][size=15px][tt]【TELEGRAM】[/td]
[td][center][glow=#00FFFF,1][url=https://www.facebook.com/WPP-Energy-575263249486648][size=15px][tt][color=#1E90FF]【FACEBOOK】[/td]
[td][center][glow=#00FFFF,1][url=https://twitter.com/wppenergycoin][color=#1E90FF][size=15px][tt]【TWITTER】[/td]
[td][center][glow=#00FFFF,1][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=4449273.0][color=#1E90FF][size=15px][tt]【ANN THREAD】[/td]
[/center][/center]


Check Participation Here: Spreadsheet
Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
July 18, 2018, 04:40:20 PM
 #3

Va anuntam ca acum avem disponibila Cartea Alba in limba romana:

https://drive.google.com/open?id=10oKe5ZFnrwwHQCQIe4uHsPntBHnnpEY5
Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
July 19, 2018, 10:57:55 AM
 #4

Vanzarea s-a lansat cu succes. Am reusit sa primim o investitie de 5 milioane de dolari de la noii nostri parteneri trade.io
De asemenea ei ne vor deschide portile pentru 15.000 de potentiali investitori
Cititi mai multe in articolul de pe Medium

https://medium.com/@wppcoin/wpp-token-launches-with-a-bang-trade-io-invests-5m-and-brings-15-000-potential-investors-5a1569734ed2
Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
July 22, 2018, 12:43:35 PM
 #5

Iata canalele oficiale ale WPP energy. Doar aceste pot fi urmarite pentru a primi stiri relevante.

Medium: https://medium.com/@wppcoin
Website: https://wppenergy.io
Telegram: https://t.me/WPPEnergy
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCXWicQvqXSCfTLf8R-Tf8uw/featured?view_as=subscriber
Twitter: https://twitter.com/wppenergycoin
Facebook: https://www.facebook.com/WPP-Energy-575263249486648
Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
July 23, 2018, 04:51:41 PM
 #6

Iata link-urile oficiale de pe forum pentru limba engleza:

ANN - https://bitcointalk.org/index.php?topic=4449273.0

Bounty - https://bitcointalk.org/index.php?topic=4518298.0

Whitepaper: https://wppenergy.io/pdf/Whitepaper.pdf
Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
July 25, 2018, 08:15:22 AM
 #7

Excelent, deja am reusit sa vindem peste 12 milioane de jetoane in numai 8 zile.
Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va asteptam pe site-ul nostru oficial daca doriti sa cumparati jetoane.

https://wppenergy.io//

Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
July 26, 2018, 10:44:37 AM
 #8

Iata un articol foarte interesant despre solutiile de plata WPP Energy. Sa rugam sa il cititi pentru a intelege mai bine cum functioneaza.

https://medium.com/@wppcoin/payment-solution-blockchain-4bc5ed8be304
Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
July 27, 2018, 09:11:01 AM
 #9

Ce parere aveti despre containerele WPP, acestea au nevoie doar de apa penru a produce energie. Un container poate produce pana la 2,5 MW.\

Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
July 29, 2018, 04:54:04 PM
 #10

Iata prototipul pentru aplicatia si pentru cardul nostru. Speram sa va placa.
Avem si un abonament de membru pe toata durata vietii care este gratuit. Aici puteti primi bani pentru monedele ECO.

Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
July 30, 2018, 01:00:45 PM
 #11

Va invitam sa va alaturati programului oficial de recompense.
Aici puteti gasi campanii de semantura, facebook, twitter, traduceri si altele.
Va multumim ca sunteti alaturi de noi.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=4518298.0
lukamuric
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 0


View Profile
July 30, 2018, 01:25:21 PM
 #12

It would be very good to partner up with WPP Energy. With who should I speak?
riouspro6868
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 0


View Profile
July 30, 2018, 01:42:47 PM
 #13

Hey admins, we saw your team was interested in listing with us. Is anyone here in charge of PR and Marketing?
Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
July 31, 2018, 06:39:55 AM
 #14

It would be very good to partner up with WPP Energy. With who should I speak?

You can find members on the team on their official Telegram Chat:

https://t.me/WPPEnergy
Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
July 31, 2018, 06:40:07 AM
 #15

Hey admins, we saw your team was interested in listing with us. Is anyone here in charge of PR and Marketing?

You can find members on the team on their official Telegram Chat:

https://t.me/WPPEnergy
Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
August 01, 2018, 09:52:58 AM
 #16

Aici puteti contacta managerul de campanie. Va rugam sa adresati intrebarile care au legatura cu recompensele in acest chat si nu in cel oficial.
Va multumim.

https://t.me/wapinter
Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
August 02, 2018, 12:23:28 PM
 #17

Acesta este contul nostru oficial de facebook.
Va rugam sa nu cadeti prada hotilor si sa va alaturati altui cont.
Doar acesta detine informatii valode despre noi.

https://www.facebook.com/WPPEnergyGmbH/
Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
August 03, 2018, 10:54:34 AM
 #18

Va prezentam un articol din luna iunie care va prezinta proiectul nostru.
Aici va oferim un rezumat cat si un videoclip de prezentare a ceea ce urmeaza sa realizam

https://medium.com/@wppcoin/wpp-green-energy-blockchain-11f330d9a5fb
Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
August 04, 2018, 01:20:19 PM
 #19

Tocmai am primit o recenzie de la tokenlion. In articolul de mai jos urmeaza sa cititi parerea acestora despre proiectul nostru.
Vrem sa le multumim ca ne-au inclus si pe noi in seria lor de ICO-uri.

http://tokenlion.net/icos/info/558/wpp
Tszunami98
Full Member
***
Online Online

Activity: 462
Merit: 117


View Profile
August 05, 2018, 09:05:32 AM
 #20

Acum acceptam si contributii in fiat si in 60 de cryptomonede.
Cititi un articol detaliat despre asta pe contul nostru de Medium.

https://medium.com/@wppcoin/wpp-now-accepts-fiat-cc-60-crypto-new-partnership-brings-21-000-potential-investors-ff767cd25dc7
Pages: [1] 2 3 4 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!