dagdann
Newbie
Activity: 70
Merit: 0
|
|
July 21, 2018, 09:54:42 AM |
|
btcTürk diğer borsalarımız içinde kendini en çok geliştirmeye çalışan borsa. takdir edilesi.
|
|
|
|
Bm1905
Jr. Member
Activity: 140
Merit: 1
|
|
August 10, 2018, 11:42:09 AM |
|
Dolar - Türk Lirası kurunu takip ederken, BTCTürk üzerinden USDT - TL kurunu da takip etmekte fayda var bence. Arada ciddi fiyat farkları olabiliyor.
|
|
|
|
hisarardi
Member
Activity: 532
Merit: 12
|
|
August 10, 2018, 12:11:52 PM |
|
Affınıza sığınarak soruyorum. BTC Türk'e ustd nin eklenmesinin faydası var mı? Yatırımcıya ne gibi faydaları oluyor.
|
|
|
|
tmskcimen
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
August 10, 2018, 12:19:04 PM |
|
Şu piyasa bi moonlamadı gitti dolar olmuş 6.25 tutmaya çalışır gibi yapıyolar ama bi işi beceremiyolar varsa yatırımlarınız dolar geçin bu piyasada daha çok kazanırsınız tl olarak ama tl ninde artık bir değeri kalmadı dünyada daha çok uçar dolar
|
|
|
|
exturudere
|
|
August 10, 2018, 12:26:43 PM |
|
geçen gün arayıp halimi hatrımı sordular, bayadır işlem yapmıyorsunuz bir sorun yoktur umarım diye nazik bir dille konuşuyordu telefondaki arkadaş. Doğrusu bu tip emrivaki telefonlara genelde sinirlenirim ama bu hoşuma gitti. Merkeziyetsiz kontrolsüz falan ama bu kripto dünyasında kurumsallaşma adına bir şeyler yapmaya çalışan bir türk firmasının olması insanın bir nebzede olsa içini rahatlatıyor.
|
|
|
|
suram
|
|
August 10, 2018, 01:10:01 PM |
|
Şuan türk borsalar gerçekten çok kötü btcturk ve paribu dışında borsa yok onlar bile çok kötü eğer çok sağlam bir borsa olsaydı inanılmaz bir hacim yakalayabilirdi ama bunu gerçekleştirebilecek ekibi ve sermayeyi koyacak risk olacak adam yok.
|
ADVERTISEMENT SPACE FOR RENT, PM
|
|
|
CryptoBey
|
|
August 10, 2018, 01:38:08 PM |
|
Şuan türk borsalar gerçekten çok kötü btcturk ve paribu dışında borsa yok onlar bile çok kötü eğer çok sağlam bir borsa olsaydı inanılmaz bir hacim yakalayabilirdi ama bunu gerçekleştirebilecek ekibi ve sermayeyi koyacak risk olacak adam yok.
BTCturk kötü mü sence? Nasıl olması gerekiyor mesela? ne gibi özellikler vs.
|
Yolu bilmek ile yolda gitmek arasında büyük bir fark vardır. Morpheus
|
|
|
iotic
Newbie
Activity: 71
|
|
August 10, 2018, 02:30:02 PM |
|
Yeni atılım yapmaları güzel oldu. Yavaş yavaş daha da fazla coin eklemeye başlarlar diye ümid ediyorum. Transferler yavaş ve yabancı borsalarda muhatap bulmak daha zor olabilir
|
|
|
|
temmuz
|
|
August 10, 2018, 02:58:50 PM |
|
aslında kafa olsa usdt yanında kendileride TLt yapsalar çok daha iyi olurdu.
not: ismi salladım tabi ki
|
|
|
|
CryptoBey
|
|
August 10, 2018, 03:02:50 PM |
|
aslında kafa olsa usdt yanında kendileride TLt yapsalar çok daha iyi olurdu.
not: ismi salladım tabi ki
Digilira benzeri..
|
Yolu bilmek ile yolda gitmek arasında büyük bir fark vardır. Morpheus
|
|
|
Xday123
Member
Activity: 490
Merit: 16
|
|
August 10, 2018, 03:26:19 PM |
|
bugün usdt/tl üzerinden al sat yapan adamlara bile çok iyi para bırakmış yahut çok iyi para kaybettirmiştir bu kur malum gün içinde 5.90 lardan 6.40 lara fırladı
|
|
|
|
kubra68
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
August 10, 2018, 03:28:56 PM |
|
bence cok anlamlı mantıklı bir durum bunun paribunun da eklemesi gerekir die düşünüyorum çünkü btc almak istemediğimzde paranın usdt kalması mantıklı tl olması da bazen sıkıntılı olabiliyor çok anlamlı bir durum olarak görüyorum başka coinlerin olması daha da anlam kazanacaktır diye düşünüyorum
|
|
|
|
alealeal
Newbie
Activity: 110
|
|
August 10, 2018, 06:38:42 PM |
|
BTCTurkte btc/try nerdeyse 3 bin tl daha uyguna satılıyor piyasadan çıkmak istesem şuan malesef çıkamıcam bu yüzden tether eklemeleri güzel oldu hiç yoktan orada global pazar ile bir eşitlik sağlanmış durumda tek eksin yanı hacim sıkıntısı oda zamanla artar düşüncesindeyim.
|
|
|
|
bychemist32
|
|
August 10, 2018, 07:37:19 PM |
|
Evet BtcTürke Usd eklenmiş ama fasa fiso bence.Yani eklenmiş olmak için eklenmiş.Bugün biliyosunuz dolar 6,80 i gördü.Anlık al-sat yapayım dedim.Dolar 5,90 BtcTürkte.Yarım saat bekledim daha yeni hreketleniyo vs vs.Yani anlık hareketleri göstermiyo BtcTürk.Ee o zaman ne anladım ben bu işten..
|
▔▔▔▔▔
|
|
|
eskalb
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 2
|
|
August 10, 2018, 07:43:43 PM |
|
btctürk güzel işler yapmaya devam ediyor. geçen gün ceo ekşi sözlüğe gelmişti, sponsorlu içerik de üretmişlerdi.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
enfarktus
|
|
August 10, 2018, 07:44:00 PM |
|
Yatırım kısmını bilmem ama parayı banka sisteminden çıkarmak için en basit yol heralde bu Usdt'dir. Avantajı TL paritesi ile alınabilmesi. Diğer yandan piyasanın bu halde olmasının bence en büyük nedeni de Usdt'dir.
|
|
|
|
tasadar
|
|
August 11, 2018, 03:05:04 AM |
|
bugün bankalardan dolar alamayanlar gidip btcturk'ten usdt almışlar, ne hale geldi memleket...
|
|
|
|
tarangogu
|
|
August 11, 2018, 05:26:18 AM |
|
Btcturk son zamanlarda yeni hamlelerle adından sıkça söz ettiren en iyi türk kripto borsası. USDT'yi eklemeleri de çok güzel bir adım. Kazançlarımızı direkt tether olarak transfer ederek uğraşmayız en azından.
|
|
|
|
frtmr
|
|
August 11, 2018, 05:30:01 AM |
|
Uzun zaman sonra Türkiye piyasalarında btc fiyatı global piyasaların üzerine çıktı.
|
|
|
|
trc22@gmail.com
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
August 11, 2018, 07:11:14 AM |
|
Aradaki fark çok ama 6.47 falandı piyasada btcturk 6.17 den işlem yapıyordu tether için. Bakalım bugun bıraz daha kapanmış fiyat ama meraller yerle bir oldu
|
|
|
|
|