GPU madenciliği yapacağım ve şuan en karlı olan coinde madencilik yapmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir coin var mı? (Eth dışında)
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4591356.0Burayi oku sonuna kadar. 35 36 tane coin var. En karlililarini takip ederek kazabilirsin. Android uygulamasi var. telefondan takip edebiliyorsun.
Maalesef karlar orada göründüğü gibi değil. Havuz fiyatlandırmayı doğru yapıyor evet ama aldığı borsalarda coin sahipleri üçkağıt yapıyor maalesef o yüzden o fiyatlandırmalar eth-etc dışında tamamen yalan. Coin sahibi orada yüksekten 0.01alım yapıyor 1$ veriyor ve habuz o fiyatı baz alıyor. Kazanç 50$ görünüyor. Ancak diğer alım ve satımlara bakarsanız kazanç 10$ civarında. Oradaki fiyatlara göre madrncilik yapmak demek ben eşşeğim demekle aynı şeydir. Bende orayı kullanıyorum ve hiç o fiyatlandırmayla yapmadım. Borsalara bakarak karar verin.
Volume yüksekse girin. Misal pgc de 35-40$ gösteriyor şuan. Alttaki alım emirlerine bakın ona göre hesaplayın 13$
Bu yükseltiyi gösterende oradaki çok çok ufak miktardaki çom yukarıdan alım yapılmış olması. Ve oradaki gösterilen fiyatlarda elektrik düşülmemiş hali şu aşamada. O faktörü unutmayın.