Bitcoin Forum
October 21, 2019, 03:28:07 AM *
News: 10th anniversary art contest
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problems with Nanopool & Claymore v. 11.8  (Read 100 times)
m4L
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
July 21, 2018, 06:55:59 PM
 #1

Hey guys,

I keep getting this error:

Quote
This pool (eth-eu1.nanopool.org) does not support Ethereum addresses as login (or requires worker name in "Login.Worker" format) and cannot be used for devfee mining, therefore it is not supported.

Do you have any idea what I could do against it?
-allpools 1 is set, also the correct .bat file which I downloaded from nanopool..
1571628487
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571628487

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571628487
Reply with quote  #2

1571628487
Report to moderator
1571628487
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571628487

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571628487
Reply with quote  #2

1571628487
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Nestade
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 328


View Profile
July 21, 2018, 07:10:52 PM
Last edit: July 21, 2018, 07:25:42 PM by Nestade
 #2

Hi,

Could you please provide the content of the .bat you're using?

Example:

Code:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu1.nanopool.org:9999 -ewal YOUR_ETH_ADDRESS/YOUR_WORKER_NAME/YOUR_EMAIL -mode 1


m4L
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
July 21, 2018, 07:13:10 PM
 #3

Sure:

Quote
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu1.nanopool.org:9999 -ewal 0xMYWALLETADRESS.Worker1/MYEMAIL@gmail.com -epsw x -mode 1 -ftime 10 -cclock 1200 -mclock 2200,2200,2100,2200,2200,2100 -cvddc 900 -mvddc 900 -gser 0 -tt 65 -tstop 80 -asm 2 -etha 0 -mport 0 -allpools 1

Nestade
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 328


View Profile
July 21, 2018, 07:30:12 PM
 #4

Sure:

Quote
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu1.nanopool.org:9999 -ewal 0xMYWALLETADRESS.Worker1/MYEMAIL@gmail.com -epsw x -mode 1 -ftime 10 -cclock 1200 -mclock 2200,2200,2100,2200,2200,2100 -cvddc 900 -mvddc 900 -gser 0 -tt 65 -tstop 80 -asm 2 -etha 0 -mport 0 -allpools 1



Just tried this config (however I had to remove the oc-settings) and it worked.

This is the config I used some time ago when I was mining ETC (just edited it to ETH):
Code:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu1.nanopool.org:9999 -ewal 0x54abe209a969a9f3b0bf07d54647b786f09753b4/Worker01/myemail@example.com -mode 1

Also seems to work without any errors.
Have you tried using "-ewal 0xMYWALLETADRESS/Worker1/MYEMAIL@gmail.com" instead of "-ewal 0xMYWALLETADRESS.Worker1/MYEMAIL@gmail.com"? (However this shouldn't make any difference)

EDIT: Are you getting this error directly after starting the miner or later when the miner starts mining for the dev-fee?
m4L
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
July 21, 2018, 07:33:57 PM
 #5

But why do I keep getting this error then?

I mean, it starts mining anyway but its saying connected to:

Quote
20:34:25:673   18c0   ETH: Stratum - connecting to 'eth-eu1.nanopool.org' <164.132.108.171> port 9999 (unsecure)

Should I reinstall my claymore? Where did you download it?

Also, is it fine that I let my claymore apply the best detected -dcri value?
crairezx20
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1044

CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!


View Profile WWW
July 21, 2018, 07:36:35 PM
Merited by Nestade (1)
 #6

Try to remove this part first
"-ftime 10 -cclock 1200 -mclock 2200,2200,2100,2200,2200,2100 -cvddc 900 -mvddc 900 -gser 0 -tt 65 -tstop 80 -asm 2 -etha 0 -mport 0 -allpools 1"

Then try again.
And maybe your server pool you are connecting "-allpool" is not supported.

Download the latest claymore here https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0

 
                                . ██████████.
                              .████████████████.
                           .██████████████████████.
                        -█████████████████████████████
                     .██████████████████████████████████.
                  -█████████████████████████████████████████
               -███████████████████████████████████████████████
           .-█████████████████████████████████████████████████████.
        .████████████████████████████████████████████████████████████
       .██████████████████████████████████████████████████████████████.
       .██████████████████████████████████████████████████████████████.
       ..████████████████████████████████████████████████████████████..
       .   .██████████████████████████████████████████████████████.
       .      .████████████████████████████████████████████████.

       .       .██████████████████████████████████████████████
       .    ██████████████████████████████████████████████████████
       .█████████████████████████████████████████████████████████████.
        .███████████████████████████████████████████████████████████
           .█████████████████████████████████████████████████████
              .████████████████████████████████████████████████
                   ████████████████████████████████████████
                      ██████████████████████████████████
                          ██████████████████████████
                             ████████████████████
                               ████████████████
                                   █████████
.CryptoTalk.org.|.MAKE POSTS AND EARN BTC!.🏆
m4L
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
July 21, 2018, 07:41:40 PM
 #7

Try to remove this part first
"-ftime 10 -cclock 1200 -mclock 2200,2200,2100,2200,2200,2100 -cvddc 900 -mvddc 900 -gser 0 -tt 65 -tstop 80 -asm 2 -etha 0 -mport 0 -allpools 1"

Then try again.
And maybe your server pool you are connecting "-allpool" is not supported.

Download the latest claymore here https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0

Ok its working now! Thanks Smiley

But it still keeps saying:

Quote
20:34:25:673   18c0   ETH: Stratum - connecting to 'eth-eu1.nanopool.org' <164.132.108.171> port 9999 (unsecure)

Is this a problem or fine?
Nestade
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 328


View Profile
July 21, 2018, 07:44:59 PM
 #8

Try to remove this part first
"-ftime 10 -cclock 1200 -mclock 2200,2200,2100,2200,2200,2100 -cvddc 900 -mvddc 900 -gser 0 -tt 65 -tstop 80 -asm 2 -etha 0 -mport 0 -allpools 1"

Then try again.
And maybe your server pool you are connecting "-allpool" is not supported.

Download the latest claymore here https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0

Ok its working now! Thanks Smiley

But it still keeps saying:

Quote
20:34:25:673   18c0   ETH: Stratum - connecting to 'eth-eu1.nanopool.org' <164.132.108.171> port 9999 (unsecure)

Is this a problem or fine?


Getting the same - I guess their Stratum is not using SSL so you're getting this '(unsecure)'.

By the way - have you tried only removing "-allpools 1" or did you remove
Code:
-ftime 10 -cclock 1200 -mclock 2200,2200,2100,2200,2200,2100 -cvddc 900 -mvddc 900 -gser 0 -tt 65 -tstop 80 -asm 2 -etha 0 -mport 0 -allpools 1
completely?
m4L
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
July 21, 2018, 07:48:38 PM
 #9

Try to remove this part first
"-ftime 10 -cclock 1200 -mclock 2200,2200,2100,2200,2200,2100 -cvddc 900 -mvddc 900 -gser 0 -tt 65 -tstop 80 -asm 2 -etha 0 -mport 0 -allpools 1"

Then try again.
And maybe your server pool you are connecting "-allpool" is not supported.

Download the latest claymore here https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0

Ok its working now! Thanks Smiley

But it still keeps saying:

Quote
20:34:25:673   18c0   ETH: Stratum - connecting to 'eth-eu1.nanopool.org' <164.132.108.171> port 9999 (unsecure)

Is this a problem or fine?


Getting the same - I guess their Stratum is not using SSL so you're getting this '(unsecure)'.
Have you tried only removing the "-allpools 1" or did you remove
Code:
-ftime 10 -cclock 1200 -mclock 2200,2200,2100,2200,2200,2100 -cvddc 900 -mvddc 900 -gser 0 -tt 65 -tstop 80 -asm 2 -etha 0 -mport 0 -allpools 1
completely?

I think theyre experience some problems right now regarding ddos... might be a reason for it.
I just installed v.11.9 and it worked!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!