neofix (OP)
Newbie
Activity: 53
Merit: 0
|
|
July 23, 2018, 08:02:03 AM |
|
Ben uzun zamandır starcraft 2 oynuyorum zaten oyunu ücretsiz yaptılar sizler hangi oyunu tercih ediyorsunuz yada oyun oynuyormusunuz
|
|
|
|
Expecto
Member
Activity: 980
Merit: 12
|
|
July 23, 2018, 08:58:34 AM |
|
Horizon Zero Dawn oynuyordum bu ara. Beğendim güzel oyunmuş.
|
|
|
|
cannbola
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 1
|
|
July 23, 2018, 09:32:39 AM |
|
GTA V euro truck ve mutlaka cs go. ama en çok gta.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
gileri
|
|
July 23, 2018, 12:17:57 PM |
|
Steam'den age of empires 2'den başka bir oyun oynamıyorum. CBA isminde özel haritaları var artık tamamen onlarda takılmaya başladım. Doğrudan savaş stratejisi odaklı ve daha hızlı haritalar
|
|
|
|
kumsal
Newbie
Activity: 54
|
|
July 23, 2018, 12:20:52 PM |
|
strateji oyunları haricinde çok fazla oyun oynamıyorum hele ki şu gta v i nasıl oynuyorlar anlamıyorum
|
|
|
|
B.aksoy
Member
Activity: 308
Merit: 11
|
|
July 23, 2018, 12:28:18 PM |
|
strateji oyunları haricinde çok fazla oyun oynamıyorum hele ki şu gta v i nasıl oynuyorlar anlamıyorum
gta'nın sadece ilk oyununu oynamıştım onda da helikopter görevinde beceremeyip bırakmıştım biraz adam dövdüm sonra da sıkıldım zaten. fall out'un yeni oyunu çıkacakmış onu bekliyorum multi oynama desteği falan varmış. Gelsin ona başlarım.
|
|
|
|
manipulasyonist
Newbie
Activity: 52
|
|
July 23, 2018, 07:10:22 PM |
|
son zamanlarda en çok soltaire oynuyorum telefondan
|
|
|
|
Kevin_EDG
Newbie
Activity: 86
|
|
July 23, 2018, 08:00:06 PM |
|
PUBG oynuyorum genelde ama arkadaşlarım bayağı kolsuzlar o yüzden biraz sıkıcı ama yinede güzel bir oyun sıkılmadan saatlerim geçiyor
|
|
|
|
Neo.op
|
|
July 23, 2018, 09:37:02 PM |
|
Black desert online'a başlıyacam ama bakalım uzun zamandır mmorpg oynamamıştım canım çekiyor.
|
LYR | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄█████▓▓▓▓▓▓▓▓█████▄ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▄▓████▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▄▓▓████▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▄▓▓█████ ▓▓▓▓▓▓▓▓█████████▄▓███ ▓▓▓▓▓▓▓██████▀▓███▄▓█ ▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓█████ ▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓█████ ▓▓▓▓██████▄▄▄▄▄██████ ▓▓▓██████████████████ ▓▓███████████████████ ▓██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ | LYRA Loyalty Rewards on Blockchain
══════════════════════[ Main Features ]══════════════════════ ✓Customizable tokens ███✓NFT███ ✓DeFi███ ✓DEX███ ✓Revenue share | | | |
|
|
|
etkisizeleman
Member
Activity: 170
|
|
July 24, 2018, 06:38:30 AM |
|
pubg hocam
|
|
|
|
girdap
Jr. Member
Activity: 81
Merit: 3
|
|
July 24, 2018, 11:58:02 AM |
|
kelimelik oynuyorum çokta hoşuma gidiyor
|
|
|
|
KriptoKamil
Newbie
Activity: 66
|
|
July 24, 2018, 01:00:43 PM |
|
Online Batak oynuyorum özellikle WC de oynuyorum saatlerce çıkmıyorum
|
|
|
|
coskundeniz
Newbie
Activity: 27
|
|
July 24, 2018, 01:25:31 PM |
|
Kafa topunun dünya kupasında reklamları çıkıyordu bi deneyim diye indirdim arada oynuyorum
|
|
|
|
Rhego
|
|
July 24, 2018, 02:05:59 PM |
|
|
|
|
|
strunivrse
Newbie
Activity: 8
|
|
July 24, 2018, 02:21:24 PM |
|
Hiçbir zaman bilgisayar oyuncusu olamadım. Akıllı telefonlar çıkalı oyun oynuyorum. Onlar da basit uygulamalar
|
|
|
|
xxbtcxxx
Member
Activity: 322
|
|
July 24, 2018, 04:46:22 PM |
|
Arada girip bakıyorum da ilgimi çekebilecek bir oyun bulamıyorum. Bana şöyle güzel bir hayatta kalma oyunu önerebilir misiniz? barınak inşa edeyim yemek bulayım falan. Dünya saatiyle ilerlesin oyun
|
|
|
|
taseron.isci
|
|
July 24, 2018, 06:49:34 PM |
|
Arada girip bakıyorum da ilgimi çekebilecek bir oyun bulamıyorum. Bana şöyle güzel bir hayatta kalma oyunu önerebilir misiniz? barınak inşa edeyim yemek bulayım falan. Dünya saatiyle ilerlesin oyun
DayZ oyununu bir araştırabilirsin. Multi player özelliği de mevcut oyunun. İstediklerinizi fazlasıyla sağlıyor fakat bildiğim kadarıyla steamde satılan ücretli bir oyun.
|
|
|
|
babymakebtc
Newbie
Activity: 28
|
|
July 25, 2018, 05:21:05 AM |
|
Okey ve king hala vaz geçilmezim.Knigt Online i hala özlüyorum yeni platformu sevmiyorum.
|
|
|
|
thetis
|
|
July 25, 2018, 09:26:11 PM |
|
DayZ oyununu bir araştırabilirsin. Multi player özelliği de mevcut oyunun. İstediklerinizi fazlasıyla sağlıyor fakat bildiğim kadarıyla steamde satılan ücretli bir oyun. dayz oyununun single playeri bulunmuyor zaten o oyunun asıl zevki multisinden geliyor. Hem zombilere karşı savaşıyorsun hemde multi ekip kurarak insanlara karşı savaşıyorsun.
|
|
|
|
Erbens101
Newbie
Activity: 41
|
|
July 28, 2018, 10:27:25 AM |
|
Dota 2. Birkaç aydır bıraktım girmiyorum ama bilen bilir, arkadaş takımıyla çok iyi sarar.
|
|
|
|
|