tufan01
Jr. Member
Activity: 280
Merit: 1
|
|
March 19, 2019, 07:39:39 PM |
|
Şu an beğendiklerim Appc,enjin,vet,pundix,knc.Bunları takip ediyorum.Boğada güzel fiyatlanacaklardır.Birde wan var tabi aradan sıyrılıp oda fena yükselecektir.
|
r e c k o o n ONE STOP SHOPPING APP Global Shopping Platform (https://ieo.reckoon.com/) [[[[[[
|
|
|
jeton
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 2
|
|
March 20, 2019, 05:41:29 PM |
|
Boğada alıpta elimizde paylayan ne varsa tutuyoruz valla. Boğa gelirse zaten hepsi iş yapacaktır piyasadakilerin.
|
|
|
|
freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
March 20, 2019, 06:27:00 PM |
|
valla para olsa toplayacağız eve ekmek alamıyoruz ki yemek yapmak için soğan lazım soğanda alamıyoruz bunlardan artırıp para biriktirip yatırım yapmak zor gerçekten ne diyelim hayırlısı.
|
|
|
|
tufan01
Jr. Member
Activity: 280
|
|
March 20, 2019, 06:56:48 PM |
|
Para bitti.Dip göründü artık beklemedeyiz.Ben Knc de bekliyorum Artık ne olursa olsun.Enjin yürüdü sıra kyber network da diye düşünüyorum Samsung olayı biraz daha yayılsın enjin ile knc fiyatlanmaya devam eder.Enjin çok yükseldiği için cesaret edemedim bari knc'yi kaçırmayayım diye beklemeye geçtim Hayırlısı artık
|
r e c k o o n ONE STOP SHOPPING APP Global Shopping Platform (https://ieo.reckoon.com/) [[[[[[
|
|
|
petrichor
Member
Activity: 406
Merit: 12
|
|
March 20, 2019, 08:37:13 PM |
|
İsim verip yönlendirmiş olmayayım ama ilk 10’dan topladım. Topladım derken çok bir miktar değil. Ufak ufak aldım. Bunun yanında bitcoin var geçmişten hold hold diye beklettiğimiz. Bakalım boğa gelirse düze çıkarız ama daha bekleyeceğiz.
|
|
|
|
mavibir
Jr. Member
Activity: 308
|
|
March 21, 2019, 05:54:45 AM |
|
Şu an piyasa ne olacak belli değil.Boğa gelir mi gelmez mi ne zaman gelir hepsi soru işareti.Elimizdeki coinleri bekletiyoruz bir umut değerlenir diyerek
|
████████████ AVXChange ████████████
|
|
|
zonefloor
|
|
March 21, 2019, 07:13:51 AM |
|
IOTA, BTG, NANO bunlar elimde hanidir var ufak tefek iniş çıkışlarla adet yükselterek ilerlemekteyim şahsen.
|
|
|
|
DecompUS
Jr. Member
Activity: 98
CAT.EX Exchange
|
|
March 21, 2019, 04:08:00 PM |
|
Biraz WAN coin birazda Stellar biriktiriyorum.Piyasa yükselmeye başladığında zaten çoğu coin en az 5x yapacak kadar yükselişe geçecektir diye tahmin ediyorum.
|
● ● CATEX.io ● ● | | Transaction Mining Exchange | | ((((((( TRADE NOW )))))))
|
|
|
bychemist32
|
|
March 21, 2019, 07:22:40 PM |
|
Artık ben garantici takılıyorum.Yani Btc,Ltc,Eth,Eos ve ek olarak da Hydro taşıyorum..Hepsinden de çok ümitliyim ancak belirli bir süre geçmeli diye düşünüyorum.Bakalım neler olacak..Boğa gelmeden sanırım hiçbir şey olmaz
|
▔▔▔▔▔
|
|
|
cannbola
Jr. Member
Activity: 462
|
|
March 25, 2019, 12:48:49 PM |
|
ben sağlamcı adamım o yüzden de ethereum ağırlıklı toplama yapmayı hedefliyorum. kumar oynamak, risk pek bana hitap etmiyor.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
March 25, 2019, 05:13:37 PM |
|
En son boğa yaşandıktan sonra 15 ay geçmiş. Bu sürede aşırı artan ve azalan bazı pump-dump coinleri oldu. Bunlar da malum sinyal gruplarınındı... Tek istikrarlı artış Binance'nin BNB'sinden geldi. Katlanarak arttı ve halen artmaya devam ediyor. BTC ve ETH dışında kesinlikle düşükten BNB toplamak lazım.
|
|
|
|
iskendercnr
Jr. Member
Activity: 448
|
|
March 25, 2019, 05:31:27 PM |
|
galiba en mantıklısı yine yeniden ilk 10'da olan coinlerden birisini tutmak olacaktır. diğerlerinde risk payı epey artıyor.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
LordCyclone
Member
Activity: 365
Merit: 40
|
|
March 25, 2019, 05:55:16 PM |
|
Ben EOS , Waves ve NRG topluorum. EOS ve NRG kısa vadede güzel şeyler yapacağını düşünüyorum. Waves ise uzun vade olarak düşündüğüm bir coin. YTD
|
|
|
|
DecompUS
Jr. Member
Activity: 98
CAT.EX Exchange
|
|
March 26, 2019, 07:55:13 AM |
|
Markette en üst sırada bulunan Ripple,BNB gibi coinleri toplamaya başladım.Boğa Sezonu geldiğinde zaten ilk 20de bulunan coinlerin çoğu iyi bir yükseliş yapacaktır.
|
● ● CATEX.io ● ● | | Transaction Mining Exchange | | ((((((( TRADE NOW )))))))
|
|
|
kr105
|
|
March 26, 2019, 06:34:59 PM |
|
Genelde elimde kalan sabit şeyler var zaten bitcoin ve ether gibi. Ama bu düşüş sürecinde özel olarak topladığım pek bir şey yoktu diyebilirim.. Ben genelde ortalık canlıyken bir şeyler yapmayı seviyorum. Belirsiz dönemlerde sessizce beklemek daha işime geliyor.
|
|
|
|
yaviz0002
Jr. Member
Activity: 420
|
|
March 27, 2019, 10:43:13 AM |
|
bountyler dışında coinmarketcaptaki ilk 50 coinden şaşmamak gerekiyor bana göre. onlar zaten boğada her türlü katlarlar.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Oracolcoin XOR ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
March 27, 2019, 10:49:55 AM |
|
2017 nin yildizi neo’yu kimse almiyor sanirim. bilmem fark ettiniz mi adi artik hic gecmiyor. eskiden olsa her yorumda mutlaka olurdu. desenize yeni waves imiz hayirli olsun. ben yine de umutluyum.
|
|
|
|
Drldrl2767
Jr. Member
Activity: 257
|
|
March 27, 2019, 08:49:09 PM |
|
Bazı altlar 20 50 x yapacaktır. Ancak bunları doğru tespit edebikmek lazım türkler çoğunluk hydro topluyor ben daha karar veremedim.
|
|
|
|
Danslip
|
|
March 27, 2019, 08:55:48 PM |
|
Bazı altlar 20 50 x yapacaktır. Ancak bunları doğru tespit edebikmek lazım türkler çoğunluk hydro topluyor ben daha karar veremedim.
HYDROyu bende duydum amma yatırım yapmaya o kadar da kararlı değilim. x50 yapacak coinlerin listesini bir arkadaş paylaşmışdı global forumda,bulursam burda da paylaşırım. Belki birilerine yardımcı olur.
|
|
|
|
█▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | | . Stake.com | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ | | | ▄████████████████████████████████████▄ ██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██ ▄████▄ ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██████████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██ ██████ ██ ██████████ ██ ██ ██████████ ██ ▀██▀ ██ ██ ██ ██████ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██████ ██ █████ ███ ██████ ██ ████▄ ██ ██ █████ ███ ████ ████ █████ ███ ████████ ██ ████ ████ ██████████ ████ ████ ████▀ ██ ██████████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████ ██ ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██ ▀█████████▀ ▄████████████▄ ▀█████████▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███ ██ ██ ███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████████████████████████████████████ | | | | | | ▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▄▀▄ █▀▀█▀▄▄ █ █▀█ █ ▐ ▐▌ █ ▄██▄ █ ▌ █ █ ▄██████▄ █ ▌ ▐▌ █ ██████████ █ ▐ █ █ ▐██████████▌ █ ▐ ▐▌ █ ▀▀██████▀▀ █ ▌ █ █ ▄▄▄██▄▄▄ █ ▌▐▌ █ █▐ █ █ █▐▐▌ █ █▐█ ▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█ | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄██▀▀▀▀█████▀▀▀▀██▄ ▄█▀ ▐█▌ ▀█▄ ██ ▐█▌ ██ ████▄ ▄█████▄ ▄████ ████████▄███████████▄████████ ███▀ █████████████ ▀███ ██ ███████████ ██ ▀█▄ █████████ ▄█▀ ▀█▄ ▄██▀▀▀▀▀▀▀██▄ ▄▄▄█▀ ▀███████ ███████▀ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀▀▀███▄▄▄███▀▀▀ | | | █▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | | . PLAY NOW | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ |
|
|
|
ScorpionZ
Jr. Member
Activity: 126
|
|
March 28, 2019, 07:07:40 AM |
|
Boğa Sezonu gelmeden Top 100deki coinlerin birkaçından bir Sepet yapmayı düşünüyorum.Ama hangileri daha fazla yükselir karar veremediğim için halen beklemedeyim
|
HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
|
|
|
|