CoinMegaStock
Member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
|
|
July 25, 2018, 11:48:52 AM |
|
aslında yaptığın hareket doğru son 3-4 gündür btc artıyor ama diğerleri tam tersine ya düşüyor yada yerinde sayıyor.inşallah btc artarda diğerleirde artar ama şimdilik görünen btc ye yönelme var gibi genelde...
|
Bitcoin
|
|
|
Hc01
|
|
July 25, 2018, 12:03:55 PM |
|
Mayısta en azından cıkmak gereklıydı orda en azından yukselmıstı ve dusecegıne daır analızlerden sınyaller gelıyordu, o ara satmadıgım ıcın suan satmayı dusunmuyorum,neresının dıp oldugunu kestıremıyorsun cunku.
|
|
|
|
ozm0823
Member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
|
|
July 25, 2018, 12:18:21 PM |
|
Yalniz degilsin valla. Piyasanin bu kadar kotu oldugu bir donemde kim kaybetmedi ki... Bircogumuz cok zarar ettik ama hala beklemedeyim ben bakalim belki Aralik ayinda yine bir artis olur.
|
|
|
|
Barrueco
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
July 25, 2018, 12:35:57 PM |
|
volumsüz shitcoinlere piyasa kötü iken neden para yatırdın anlamadım. senin yerinde olsam aynı durumda olan daha hacimli altlara geçerdim. neo iota ont ltc vs gibi, btc'nin artacağının garantisi yok.
Bence nispeten daha az zararda olan coinlerden BTC'ye geçip zararın daha büyük olduğu coinlerden de hacimli altcoinlere geçmek daha doğru. Hacimli coinlerin neredeyse tamamı çıkış trendlerinin dip noktasındalar. Ayrıcaaltcoinlere geçiş yapılacaksa mutlaka stop-loss noktası belirlenmeli.
|
▰▰▰▰ BLACK ▰▰▰▰ ▰▰▰▰ Insurance Company on Blockchain ▰▰▰▰ http://www.black.insure/
|
|
|
freedomforever
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
July 25, 2018, 01:10:49 PM |
|
Ben de tamamından çıkacağım bir gün ama leş fiyatlardayken coinler asla. Unuttum ben coinleri kalsın 2-3 seneye çekeriz acelesi yok.
|
|
|
|
cleante
Jr. Member
Activity: 476
Merit: 2
|
|
July 25, 2018, 01:26:34 PM |
|
Girilcek yerler buralar diye düşünüyorum bakalım ne olacak açıkcası bende tam anlamda giremedim %20 gidenlerden oldu fomo yapmak istemedim.
|
|
|
|
mehmet312
|
|
July 25, 2018, 06:11:59 PM |
|
Son 7-8 ayın en düşük seviyelerinde nerdeyse hepsi, oyüzden artık çıkmak için çok geç bence, burdan daha da düşebilirler elbet fakat 10 kat düştüler resmen zaten, artık düşebilcekleri miktar azaldı diye düşünüyorum.
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
July 25, 2018, 06:14:39 PM |
|
Evet şu sıralar altlar gerçekten de kötü durumda. BTC'nin biraz kafasını kaldırmasından dolayı altlardan çıkıp BTC'ye geçti pek çok kişi. Fakat bugün göründüğü gibi BTC yine düşüşe geçti, 8400 USD seviyesinden dönüş geldi. Şu durumda aşağı çekilme görülebilir ve bu da altların yükselmesine imkan verebilir. Karar vermek için erken diye düşünüyorum.
|
|
|
|
petrichor
Member
Activity: 406
Merit: 12
|
|
July 25, 2018, 06:31:35 PM |
|
İçinde bulunduğunuz şu dönemde acil paraya ihtiyaç yoksa ben de beklenmesi kanaatindeyim. Altcoinler’in yükselişe geçmesiyle bu sefer zararda da olsanız, elinizdeki yatırım potansiyelinden olursunuz ama sonuçta kararı verecek olan sizsiniz.
|
|
|
|
gmcobx
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
July 25, 2018, 07:23:40 PM |
|
Eninde sonunda altlarda kendini toparlayacaktir ama son 2 ayda yarisindan daha azina dustuler. Btc ye donus ve usdt ye donus u arada yapmak lazim
|
|
|
|
Necroface
Full Member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
|
|
July 25, 2018, 07:34:06 PM |
|
dostum üzüntünü paylaşıyorum ve diğer arkadaşların dediği gibi bizler de aynı durumdayız. sen ben bu şekilde çıkarsak birileri daha fazla kazanacak, piyasa böyle işliyor zaten, ben de bir süre daha sabır etmeni öneririm.
|
|
|
|
jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
July 25, 2018, 07:35:59 PM |
|
hayirlisi olsun kardesim belkide bu seni daha fazla zarardan kurtaracaktir.
|
|
|
|
bychemist32
|
|
July 25, 2018, 07:39:59 PM |
|
Bitcoin yükseliyor,altlar düşüyor. Bitcoin düşüyor,altlar daha sert düşüyor.Bu bir psikolojik algı.Ekrana bakmamak daha mantıklı sanki.İnsanlar ise maliyet düşürmekten bıktı nerdeyse.Bu süreçte sabrı olanlar kazanacak bence. Alt coinleri toplama zamanı yaklaşmış.Ters yatırım,en mantıklı yatırımdır.
|
▔▔▔▔▔
|
|
|
turkmachiavelli
|
|
July 25, 2018, 07:56:15 PM |
|
Açıkcası amaç zaten son deme kadar beklemek di. Yaptığınız hareketi kesinlikle yanlış bulmuyorum fakat küçük bir zıtlık genel piyasanın paralelliğini bir anda kıramaz bu sebepten bu durum büyük oranla değişecektir.
|
|
|
|
kubra68
Member
Activity: 336
|
|
July 25, 2018, 08:13:53 PM |
|
altcoinlerde o kadar çok zararım varki satıp btc geçmeyi bir türlü istemiyorum. altcoinleri satınca sanki altcoinler hemen artacak gibi me geliyor.Bazı alt coinlerde bitcoine paralel artıyor altcoinlerde kalınacak ise de iyi seçebilmek gerekir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
andyge
|
|
July 28, 2018, 03:47:33 PM |
|
zarar ettiysen çıkmanın anlamı yok. aslında kar durumunda ya da zarar oluşmadığı anlarda çıkılır. madem zarar oluşmuş bekle ve zararın telafisi gelsin. panik il satmanın faydasını gören olmadı. sabret ve beklemeye devam et.
|
|
|
|
aliacar
Member
Activity: 233
|
|
July 28, 2018, 04:00:03 PM |
|
adamların amacı zaten bu herkesi hodl dan trader a donusturmek ondan sonra fiyatı surcekler yukarı herkes bakakalcak arkasından
|
|
|
|
instr_35
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
July 28, 2018, 04:04:46 PM |
|
bitcoin çoğunlukla kazandırıyor ama biz de tüm parayı bitcoine gömüp beklemektense altcoinlere yöneliyoruz haklı olarak. Benim de çok zarar ettiğim bir proje vardı yerlerde süründü 2 gündür tavan yaptı , beklemek lazım
|
|
|
|
Bheze
|
|
July 28, 2018, 04:50:03 PM |
|
sen tercih edersen tüm altları satıp çıkarsın ama yarın boğa piyasası geldiğinde fırlayan fiyatları görüp sonra hayıflanma. kripto pazarı uçucudur. fiyatlar yukarı aşağı hareket eder, esasında pazarı çekici yapanda tam olarak bu haldir.
|
|
|
|
murobro
Jr. Member
Activity: 532
Merit: 1
|
|
July 28, 2018, 05:06:25 PM |
|
Bu piyasada dengeli davranmak lazim. Altlardan tamamen çıkmamalısın. BTC sabitlenince altlada yeşillenecek
|
BLOCKMASON LINK Create Web APIs From Any Smart Contract
|
|
|
|