rexxxoonaa
Jr. Member
Activity: 322
Merit: 2
|
|
August 05, 2018, 02:03:39 PM |
|
Zararın büyüklüğüne göre değişir. %20 zarardaysanız çıkın ama %70 zarardaysanız çıkmanız yanlış olur. Bana kalırsa uzun vadeciyseniz zararına tek bir token satmanızı bile önermem.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬ Guider.travel ▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
Ecol
|
|
August 05, 2018, 06:06:33 PM |
|
Ölümüne hodl işe yaramadı demişsin ama erken pes etmişsin sanki biraz öyle gözüküyor ama bu yaptığın harelette mantıksız değil daha fazla zarara uğramamanı sağlayacaktır.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
August 05, 2018, 06:18:59 PM |
|
soyledigi tarihte ciktiysa eger birazda olsa zarari dusurmustur. arkadasa cok dustu burda cikar dedik ama ordan sonra da baya dusmeye devam etti altcoinler.
|
|
|
|
yigitcoin
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
August 05, 2018, 06:34:44 PM |
|
sonuna kadar hold zaten çok mantıksız coinlere fanatiklik yapılmamalı. ben çıkışı çoktan kaçırdığım için pozisyon değiştiremiyorum. ama btc de beklemek çok daha mnantıklı bir hareket olur şuan için
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
August 05, 2018, 07:05:14 PM |
|
zarara rağmen satarak doğru hareket yapmış, düşmez denilen coinler düştükçe düştü, özelikle hacimsiz altcıoinlerde taban kavramı yok, piyasa yeşillenene kadar dibin dibine doğru düşemeye devam ediyor
|
|
|
|
Kienbui
|
|
August 05, 2018, 08:30:10 PM |
|
Zararı yemiş ve değişmesi de mümkün görünmeyen altcoinleri terk etmek şarttır, sittin sene beklesen bir balta olmayacaksa başkasına geçmek evladır.
|
|
|
|
huseyin15
Member
Activity: 1106
Merit: 25
|
|
August 05, 2018, 09:08:20 PM |
|
Ne hikmetse BTC aşağı doğru gitmeye çalışıyor. Altcoinlerde yukarıya doğru gitmeye zorluyor. Umarim artık boğa ya yavaştan gireriz. Cidden sabrımızı zorlamaya başladı. Gelsin artık özlenen beklenen boğa
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
August 05, 2018, 09:38:16 PM |
|
çıkış yaptıysan eğer altlardan bu konuyu açtığında btc ye geçtiysen ondaan sonra zaten btc artmaya başladı ordan belki zararın varsa onu çıkartmıssındır. en iyisi o benim zararım çok olduğu için çıksmıyorum. bide terste kalırsak eimizdeknden de olabiliriz.
|
|
|
|
HCRT
|
|
August 05, 2018, 09:41:21 PM |
|
Hocam neden çıktınız?Şu an bu piyasadan çıkmak için çok erken değil mi?Tüm altcoinler %70-80 oranında düşüş yaşadılar.Şu an en mantıklı iş sadece beklemektir bana göre.
|
|
|
|
GiannisTR
Member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
August 05, 2018, 10:04:48 PM |
|
Altlardan cıkıp btc de hareket etmek mantıklı bir karar mı tartısılır daha garanti hareket etmiş oluyorsun fakat daha fazla kazanma ihtimalini ortadan kaldırmıs oluyorsun gibi riskler mevcut.
|
|
|
|
temeler
|
|
August 05, 2018, 10:20:05 PM |
|
Hold yapan biri olarak bu kadar zarara rağmen tek coini bozdurmayacağım. Artık ilerleyen zamanlarda ne olacak bilemiyorum, ya hero ya mero.
|
|
|
|
helevela
Member
Activity: 224
Merit: 11
|
|
August 06, 2018, 12:00:55 AM |
|
bence zarara rağmen çıkışlar sizi üzebileceği gibi şansınız varsa bazen nadir sevindirebilir yani düşünüp taşınmadan çıkmayın çıktıktan sonra en azından ne yapacağınızı planlayın.
|
|
|
|
birfincankahve
Jr. Member
Activity: 280
Merit: 4
|
|
August 06, 2018, 04:41:29 AM |
|
hocam tabi bir şeyden sonra artık kol kesmek dediğimiz, işlemi de uygulamak gerekiyor, başka çaresi yok gibi bir şey
|
|
|
|
bigbooss
|
|
August 06, 2018, 10:48:15 AM |
|
Ne kadar doğru bir şey yaptığın bu gün daha iyi belli oldu helal olsun zorda olsa bir karar verip altlardan çıkmışsın iyi ki çıkmışsın helal
|
|
|
|
mecazherif
Newbie
Merit: 0
|
|
August 06, 2018, 12:37:31 PM |
|
hocam her şeyi btc ye çevirmek yerine bence en mantıklısı biraz dolar, biraz bitcoin biraz da altcoin sepeti yapmak
|
|
|
|
Altcoin Agent
|
|
August 06, 2018, 01:09:24 PM |
|
keşke sana çıkma diyebilseydik kardeşim ama malesef diyemiyoruz çünkü piyasaya olan güvenimiz artık kalmadı en güvendiğim altcoinler bile düştükçe düştü.ee daha önce pahalıdan bile satmadığımız o çok güvendiğimiz coinleri şimdi yok pahasına satmakta insanın içinden gelmiyor malesef.ben biraz daha dayanmayı düşünüyorum inşallah muradımıza ereriz
|
|
|
|
Killermoney35
|
|
August 06, 2018, 01:43:59 PM |
|
Ben o cesareti malesef gösteremiyorum zamanında 5 eth ederken satmadığım tokeni şimdi 1 ethereuma vermek içimden gelmiyor bounty olduğu halde zipperdan bahsediyorum.bu sadece bi örnek elimde malesef bu durumda başka tokenlerde var.sabredin arkadaşlar o bağa bigün illaki gelecek uyuyan dev uyanacak.dayanma gücü varsa zararla çıkmayın derim
|
|
|
|
beynimtok
Member
|
|
August 06, 2018, 02:51:17 PM |
|
evet uyuyan dev kısmına ben de katılıyorum, az kaldı bence uyanacak eninde sonunda bitcoin
|
|
|
|
unpredictable72
Jr. Member
Activity: 127
Merit: 2
|
|
August 06, 2018, 05:54:37 PM |
|
Appc de kitlendim kıpırdayamıyorum.Elimden gelse herşe satıp eth alıcam lakin bekliyorum bakalım nolacak.
|
gemstra |▌ The Future of Social Selling |▌ A blockchain infrastructure ● ● ● ● for the biggest gig economy of tomorrow ● ● ● ●
|
|
|
gumusi
|
|
August 07, 2018, 05:26:42 AM |
|
valla herkes aynı durumda hocam, yani hiç bir güzel kazanç yok, bırakın kazancı full zarar var
|
|
|
|
|