Bitcoin Forum
December 11, 2017, 12:52:38 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: msi z87-g45  (Read 975 times)
tefaani
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
February 19, 2014, 11:17:51 PM
 #1

Merhaba,

OnBoard vga görüntüsü alarak Asus r9 920'yi işletim sistemine tanıtmakta sorun yaşıyorum, Ekran kartı üzerinde 1 x 6 pinlik ve 1x 8 pinlik enerji girişi mevcut.. Bios ayarları yada psu bağlantısı için fikir verebilirmisiniz..? En azından elinde bulunan yada capture paylaşabilen olursa çok sevinirim.. Teşekkürler..
1512953558
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1512953558

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1512953558
Reply with quote  #2

1512953558
Report to moderator
1512953558
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1512953558

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1512953558
Reply with quote  #2

1512953558
Report to moderator
1512953558
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1512953558

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1512953558
Reply with quote  #2

1512953558
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1512953558
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1512953558

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1512953558
Reply with quote  #2

1512953558
Report to moderator
calligrapher
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


View Profile
February 19, 2014, 11:28:11 PM
 #2

Şimdi ben yazmasam labtek38 adlı arkadaşımız burada kan akıtacak. şaka yapıyorum bu arada:)

psu baglantısında bişiy yok. bilgiğin 6+2 / 6 pin bağlantısının hepsini takıcan gpu'ya. 8li olanı 8liye, 6lı olanı 6lıya. bios'tan onboard devices kısmı falan varsa dahili vga yı iptal et.

onboard görüntüyle tanıtamıyorsun, yani ben yapamadım öyle, direk gpu'dan ekrana çıkış alıp halletmen lazım. psu bağlantısı ise basit, 8 pinliyi de 6 pinliyi de takıyorsun. bitti bu kadar.

selamlar olsun.
oskarr
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49


View Profile
February 19, 2014, 11:30:22 PM
 #3

merhaba,

bildiğim kadarıyla bazı anakartlar pci-e slotuna kart takılınca otomatik olarak onboard gpu'yu devre dışı bırakıyor.

onboard vga'dan niye görüntü almak istiyorsunuz?
oskarr
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49


View Profile
February 19, 2014, 11:32:49 PM
 #4

labtek38 görmesin Smiley
srknbyr
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 597



View Profile
February 19, 2014, 11:42:37 PM
 #5

Şimdi ben yazmasam labtek38 adlı arkadaşımız burada kan akıtacak. şaka yapıyorum bu arada:)
Grin

.▄███████████████████████▄
███████████████████████████
██████▌       ▀▀▀█████████
█████████▄          ▀██████
██████████▄          ▀█████
██████████           █████
██████████           █████
███████████    ▄██▄   █████
███████████▄▄▄▄████ ▄█████
███████████████████████████
███████████████████████████
███████████████████████████
 ▀███████████████████████▀
.digilira.||||
BeNBeNfdnzm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 141


View Profile
February 19, 2014, 11:45:23 PM
 #6

Aynı sistem bende mevcut. Onboard ekran kartı kullanılarak r9 290 tanıtılamıyor maalesef. Tanısa da kullanamıyorsun.
labtek38
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
February 19, 2014, 11:52:52 PM
 #7

Reklam olduk iyice Smiley

oskarr
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49


View Profile
February 20, 2014, 12:30:08 AM
 #8

Labtek yüzünden millet konu açamaz hale geldi Smiley
tefaani
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
February 20, 2014, 04:53:34 PM
 #9

Öncelikle forumda bu denli yardımsever bir havanın estiğini görmekten çok mutlu oldum.. Herkese teşekkür ederim arkadaşlar..!

labtek rumuzlu arkadaşın varlığından da ayrıca memnun oldum Smiley "Labtek cevap vermeden yardıma koşanlar grubu" , varlığını korusun, bereketlensin temennim o ki.. Wink

r9 üzerinde mevcut bir vga arabirimi olmaması (dönüştürücü elimde yok ayrıca), r9'u bütün bütün kazıyla meşgul etmek, O\B üzerindeki vga çıkışının mevcut görüntü aldığım cihazla uyum içerisinde olması, bir de son ve en önemlisi zor olanı başarmaya her zaman açık kapı bırakma iç güdüsü diyelim (mevzu teknoloji olunca bilhassa) gibi sebeplerden anakartın, pci-e ile olan anlaşmazlığını yıkmak istiyorum.. Emek verip bana yazan arkadaşları anarak, bilgisi dahilinde bu engeli aşmama yardımcı olacak biri çıkarsa ne ala.. Fizik kanunlarına mahkum olacak isek zaten elden bir şey gelmez..
labtek38
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
February 20, 2014, 05:06:24 PM
 #10

Forumda belki en detaylı yardımcı olmaya çalışanlardan biriyimdir. Fakat 2 arkadaşın espiri olarak başlattığı manipülasyon ve spekülasyon hareketi sonucunda adım çıktı resmen. İlk yazdığım mesajlardan son mesajlarıma doğru göz atın son yazdığım sert mesajlar aynı soruların onlarca defa sorulmasından kaynaklıdır. Hakkımda manipülasyon yapan arkadaşları özür dilemeye çağırıyorum Smiley . Kimin ne düşündüğünü çok da umursamam aslında. naparsanız yapın.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!