coinbergh
Member
Activity: 532
Merit: 29
|
|
September 13, 2018, 08:50:23 PM |
|
Ethereum'un toparlanacağı konusunda umutsuz oldukça insan olsa da; şahsen ben bu kötü günleri atlatıp yeniden eski günlerine geleceğine inanıyorum.
Ethereum, kripto para piyasasının temel taşlarından biri ve bu kadar çabuk vazgeçilebilecek bir kripto para değil. Bence henüz son sözler söylenmedi. Bu günleri ileride nereden nereye diye hatırlayacağız muhtemelen. Ethereum'un dirilişine umarım hep beraber tanık oluruz.
|
|
|
|
PinkBlue
|
|
September 13, 2018, 08:54:39 PM |
|
Ethereum üç yılda baya bir değişime ugradı düşükten alanlar kazandı. Boga döneminde alanlar şuan zararda piyasa sürekli düşüşte fakat bu her zaman böyle olacak değil.
|
|
|
|
adempostaci
|
|
September 13, 2018, 08:57:39 PM |
|
Ethereum şu an düşüşte olsada bence gelecek için yatırım yapmanın tam zamanı. Bir ara baya yükseldi. Bitcoinden sonra ikinci olarak ethereum geliyordu bitcoin çok yüksek olduğunda çogu kişi parasını etherumda tuttu. Ayrıca çogu proje etherum tabanlı artık.
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
September 13, 2018, 10:26:39 PM |
|
Ben son düşüşlerde vitalik in yaptığı açıklamaların da etkisi olduğunu düşünüyorum. Adam kendi coini dahil tüm coinlere laf attı
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
September 13, 2018, 10:30:09 PM |
|
Eth üzerinde iyi oyunlar oynandı.Oynanıyor hala.Bu kadar düşüş beklenmiyordu.Ama yine çıkışı süratli olacak gözüküyor.Btc normale döndüğünde Eth normale dönecektir.Asıl hedefi iyi görmek lazım burada.Asıl hedef Eth üzerinden altcoinleri indirebildikleri kadar indirmek.Sonra toplayıp tekrar moon.Para sadece satarken kazanılmaz alırken de kazanılır.Bu ikisini iyi beceriyor Balinalar.
|
|
|
|
sgi02
|
|
September 13, 2018, 11:25:44 PM |
|
Hala ethereum tutucuyum, çok iyi para kazandım geçmişte. Ethereumun kaderi gelecek yıl belli olacak sanırım, yol haritasında yer alan gelişmeleri ortaya koymadan ve vadeli işlemler gerçekleşirse neticelerini görmeden geleceği hakkında iddialı değilim.
|
|
|
|
elismemish
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 4
|
|
September 14, 2018, 12:55:36 AM |
|
Ethereumun geleceği bu piyasa için çok büyük yenilikler olucak kendini çok üst seviyelere çıkarıcak birde pos sistemi gelsede madencilik ölse çok iyi olucak o da ama ne zaman geleceği hala belli değil haal üretiliyor o kötü
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
Elysio
|
|
September 14, 2018, 02:39:10 AM |
|
İlk bildiğim coin bitcoin sonra ethereum diğerlerinden haberin yoktu ethereumdan haberimin olmasıda airdroplar asyesinde oldu şu piyasada ilk senemi doldurdum doldurucam çok daha geç girebilirdim ama çok geç kalmadım diye düşünüyorum. İlk boğamıda gördüm ayımıda gördüm. Ethereuma gelicek olursak çok daha iyi yerlere geliceğinden adım gibi eminim evet bazı sıkıntıları var ama çözülmeyecek değil bu sıkıntılar fiyatıda şuan için çok makul
|
|
|
|
kubra68
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
September 14, 2018, 06:24:28 AM |
|
eth geçmişten çok iyi bir yüksleiş yaparak geldi ama şimdi büyük bir kayıp ile kan kaybediyor onuda altyapısını değiştirdii için mi düşüş oldu bilmiyorum ama etkisi oldugu için ve diğer baı coinlein altyapısı eth ile oldgu için ve kalitesiz coinler oldugu için gelecek vaad etmiyorlar ve hali ile batıyorlar eth da hezimet yaşamiş oluyor ve bugunlere kadar da geldi şidi ise eth 1450 dolarlardan şimdi 170 dolarlara kadar düştü benim itibarım eth kalmadı diye düşünüyorum
|
|
|
|
ccocacola02
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
September 14, 2018, 09:51:40 AM |
|
ssebebini bilmeden kendi malımmış gibi savunuyorum bu ethereumu. belki zamanında iyi kazandırdığı içindir. sıl sonuna doğru 500 dolar seviyeleri zor görünüyor orası ayrı.
|
|
|
|
procesdad
Full Member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
|
|
September 14, 2018, 03:43:58 PM |
|
Vitalik olumsuz açıklamalarla Ethereum'un 3.yılını kutladı. umarım 4.yılında biz yatırım yapanların yüzü gülerde ethereuma özel kutlamalar falan yaparız.
|
|
|
|
freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
September 14, 2018, 05:27:58 PM |
|
ethereum hakkında oldukça faydalı bir paylaşım olmuş teşekkür ediyorum bildmedğim konular hakkında birçok fikir sahibi olmuş oldum sayenizde devamını bekliyoruz
|
|
|
|
musdafakfl
Member
Activity: 223
Merit: 11
|
|
September 14, 2018, 05:59:36 PM |
|
Son dönemlerde yaşadığı değer kaybı nedeni ile hakkında pek çok olumsuz düşünce olsa da Ethereum oldukça başarılı bir projedir. Akıllı kontrat sistemi hedefi doğrultusunda oluşturulmuş, mining yapılabilen ve yeni projelerde altyapı olarak kullanılabilmesi gibi çeşitli savunulacak tarafları bulunuyor. Ayrıca kısa vadeli olarak değer kaybetmiş olsa da uzun vadeli olarak bugünkü değeri ile kat ve kat değerlendiği gerçeğini de es geçmemek gerekiyor.
|
|
|
|
polat90
|
|
September 14, 2018, 06:56:50 PM |
|
nice yıllara diyelim piyasadaki birçok altcoin bence 3 yaşını göremeyecek bile ethereumun ise daha uzun bir süre hayatımızda olacağını düşünüyorum.hatta kalıcı bile olabilir belki ilerde çocuklarımıza falan anlatırız şu fiyattan aldık sattık vs. diye.2019 da gelecek güncellemelerle fiyatınıda daha iyi yerlerde görebiliriz bence
|
|
|
|
sonerbo
|
|
September 14, 2018, 07:17:04 PM |
|
şu ara yaşadığı kötü günleri geride bırakması muhtemel. Gerçekten satoshiden aldığı bayrağı çok ilerlere götürtü vitalik. Sıradaki kim olacak onu merak ediyorum.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
September 14, 2018, 08:12:30 PM |
|
Ben piyasaya girdiimde daha bir yaşını doldurmamıştı forumda bazı arkadaşlar çöp coın olarak bahsediyordu ben ise nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum o yüzden yatırım yapmamıştım o zamanlar ah o zamanlar......
|
|
|
|
Killermoney35
|
|
September 14, 2018, 08:18:09 PM |
|
bu yıl hem ethereumda hemde diğer altcoinlerde baya fırtınalı geçti önümüzdeki yıllar daha iyi bir piyasa görürüz umarım. ayrıca 3 yılda ethereumun geldiği noktaya bakarsak daha yolun çok başındayız.yani ilerleme kaydetmek için daha uzun yıllar var önümüzde daha iyi yerlere gelecektir mutlaka
|
|
|
|
temeler
|
|
September 14, 2018, 09:20:34 PM |
|
Ethereum 3.yılına alışmadığımız düşük bir fiyatla girdi umarım diğer yıllarına hayal bile edemeyeceğimiz yüksek fiyatla girer.
|
|
|
|
ilonaproda
Jr. Member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
|
|
September 15, 2018, 04:00:00 AM |
|
Çok güzel açıklamışsın kardeşim geleceği dahada parlak ethereumun aslında çok iyi yerlere çok iyi fırsatlar vereceğinden adım gibi eminim bizim beklememiz ve sabretmemiz gerekiyor paniklemememiz gerekiyor bu piyasada
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
tarangogu
|
|
September 15, 2018, 05:38:10 AM |
|
Ethereum yakın gelecekte çok daha popüler olacağını düşünüyorum. Eos'a geçenler olsa bile yinede Ethereum zirveyi bırakmaz. ekip sürekli çalışıyor ve kendilerini geliştiriyor.
|
|
|
|
|