Merhaba imza kampanyalarıyla ilgili bir problemim var.Umarım aynı problemi yaşayanlar varsa onlar için de yararlı olur.
İkinci defa imza kampanyasına katılıyorum ve daha herhangi bir token gelmedi o açıdan çok bilgim yok.
Son girdiğim imza epey sıkıntılı çıktı.İmza sözde bitti Stake'ler ve gönderilecek token sayısı hesaplandı ancak adamlar artık imzayı kaldırabilirsiniz demiyor.Ne tokenleri yolluyorlar ne de böyle bir açıklama var.O açıdan yanmasın diye imzayı kaldırmadım ama bir ay geçti neredeyse bu durum canımı sıkmaya başladı.Diğer katılımcılara baktığımda 3-5 kişi benim gibi hala Stake olmamasına rağmen imzayı kullanmayı sürdürüyor ama token alacakların büyük bir kısmı da çıkıp başka imzalara girmişler bile.
Şimdi merak ettiğim hangi kesim doğrusunu yapıyor.İmzayı şu an kaldırmama rağmen token gönderirler mi ? Baktığımda imzayı kampanyanın yarısında kaldıranların bile Stake'leri yanmıyor ve hesaplanıyordu.O açıdan kafa karışıklığı içindeyim.Risk sana ait göndermeyebilirler diyebilirsiniz ama bir yandan da zaman boşa geçiyor başka yerden kayıp yaşanıyor.O yüzden yorum yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum bu tarz bilgilere herkesin ihtiyacı olabilir.
Direk bounty managerler iletişime geçeceksiniz veya telegramlardan projenin ana sayfasına veya bounty sayfasına yazacaksınız böyle problemleri bazıları sıkıntılar çıkarabiliyor bazılarıda duyuru yapmıyor ama özelden sorunca çıkın diyebiliyorlar