Guthrath
Newbie
Activity: 19
Merit: 0
|
|
April 16, 2014, 05:24:37 PM |
|
Hadi flt hadi
|
|
|
|
leonar76
|
|
April 16, 2014, 05:27:04 PM |
|
EMC2 yi takibe alın, 3.5 gün sonra block ödülü 1024 ten 512coine dusuyor, pazara kadar bir pump yapması bekleniyor. kolay gelsin.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
April 16, 2014, 05:28:33 PM |
|
Hadi flt hadi be de flt'nin 2500'e yükselmesini bekliyorum 200 flt'yi 2500'den satışa koydum bekliyorum
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
aybey
|
|
April 16, 2014, 05:31:19 PM |
|
Hadi flt hadi be de flt'nin 2500'e yükselmesini bekliyorum 200 flt'yi 2500'den satışa koydum bekliyorum hocam sell wall olmuş senin 200 flt kesmesin pumpı
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
April 16, 2014, 05:33:42 PM |
|
Hadi flt hadi be de flt'nin 2500'e yükselmesini bekliyorum 200 flt'yi 2500'den satışa koydum bekliyorum hocam sell wall olmuş senin 200 flt kesmesin pumpı auhahuaha çok büyük bir sell wall yaptım nihaha 100'ünü 1800'den 100'ünü 1600'den almıştım (elimde kaldılar fiyat acayip düşünce ) edit: MRC (microcoin'de artış olacakmış: https://twitter.com/CoinRocket )
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
Guthrath
Newbie
|
|
April 16, 2014, 05:35:24 PM |
|
1750`den satmadım şimdi 1400 de
|
|
|
|
aybey
|
|
April 16, 2014, 05:36:47 PM |
|
FLT nin potansiyeli şuan alt coinlerde en yüksek olanı. benim yukarıları için umudum var bir BC olur yada olamaz bilemem ama 3-4 k görüp tutunursa umudum dahada artıcak bakalım kısmet.
düzeltmeler olucaktır tabiki 800 900 dan alanlar var dün geceki düşüşte
|
|
|
|
Guthrath
Newbie
|
|
April 16, 2014, 05:37:33 PM |
|
Hadi flt hadi be de flt'nin 2500'e yükselmesini bekliyorum 200 flt'yi 2500'den satışa koydum bekliyorum hocam sell wall olmuş senin 200 flt kesmesin pumpı auhahuaha çok büyük bir sell wall yaptım nihaha 100'ünü 1800'den 100'ünü 1600'den almıştım (elimde kaldılar fiyat acayip düşünce ) edit: MRC (microcoin'de artış olacakmış: https://twitter.com/CoinRocket ) Flt`nin önünü kestiniz hocam
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
April 16, 2014, 05:38:25 PM |
|
Hadi flt hadi be de flt'nin 2500'e yükselmesini bekliyorum 200 flt'yi 2500'den satışa koydum bekliyorum hocam sell wall olmuş senin 200 flt kesmesin pumpı auhahuaha çok büyük bir sell wall yaptım nihaha 100'ünü 1800'den 100'ünü 1600'den almıştım (elimde kaldılar fiyat acayip düşünce ) edit: MRC (microcoin'de artış olacakmış: https://twitter.com/CoinRocket ) Flt`nin önünü kestiniz hocam tamam tamam, sell wall'u 3000 satoshi'ye çekiyorum sizin için
|
|
|
|
| |
|
|
|
Guthrath
Newbie
|
|
April 16, 2014, 05:50:49 PM |
|
EMC2 yi takibe alın, 3.5 gün sonra block ödülü 1024 ten 512coine dusuyor, pazara kadar bir pump yapması bekleniyor. kolay gelsin.
Hocam yatırım tavsiyesimidir ?
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 16, 2014, 06:06:47 PM |
|
flt çok hareketli beyler elemanım biri 1500 dem 21 btc lik alım girmiş sağlam geliyor galiba edit alım emrini çekmiş gösteriyor ama almıyor
|
|
|
|
desperado596
Member
Activity: 95
Merit: 10
|
|
April 16, 2014, 07:04:26 PM |
|
flt çok hareketli beyler elemanım biri 1500 dem 21 btc lik alım girmiş sağlam geliyor galiba edit alım emrini çekmiş gösteriyor ama almıyor EccCoin den beklentiniz nedir pos a geçtiginde ? Sizce 4-5 katlık bir yükselme olabilir mi ?
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
April 16, 2014, 07:21:02 PM |
|
asiacoin piyasaya gireli 5 saat 20 dakika oldu, 40 bin satoshi'den işlem görüyor https://www.cryptoaltex.com/index.php?page=trade&market=BTC&coin=AC
|
|
|
|
| |
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
April 16, 2014, 07:25:29 PM |
|
flt çok hareketli beyler elemanım biri 1500 dem 21 btc lik alım girmiş sağlam geliyor galiba edit alım emrini çekmiş gösteriyor ama almıyor EccCoin den beklentiniz nedir pos a geçtiginde ? Sizce 4-5 katlık bir yükselme olabilir mi ? şahsen benim çok büyük bir beklentim yok ne kdr çok yaygara koparılırsa o kdr çok fos çıkıyor pos öncesi bir kaç gün yukarı hareket olur sadece sonra çakılır bende de az biraz var az kaldı bekleyip göricez bakalım
|
|
|
|
desperado596
Member
|
|
April 16, 2014, 07:28:59 PM |
|
flt çok hareketli beyler elemanım biri 1500 dem 21 btc lik alım girmiş sağlam geliyor galiba edit alım emrini çekmiş gösteriyor ama almıyor EccCoin den beklentiniz nedir pos a geçtiginde ? Sizce 4-5 katlık bir yükselme olabilir mi ? şahsen benim çok büyük bir beklentim yok ne kdr çok yaygara koparılırsa o kdr çok fos çıkıyor pos öncesi bir kaç gün yukarı hareket olur sadece sonra çakılır bende de az biraz var az kaldı bekleyip göricez bakalım ben 5-6 milyarlık alım yaptım 2 katına çıksa yeter benm için :d
|
|
|
|
intotherain
|
|
April 16, 2014, 08:42:29 PM |
|
flt çok hareketli beyler elemanım biri 1500 dem 21 btc lik alım girmiş sağlam geliyor galiba edit alım emrini çekmiş gösteriyor ama almıyor EccCoin den beklentiniz nedir pos a geçtiginde ? Sizce 4-5 katlık bir yükselme olabilir mi ? şahsen benim çok büyük bir beklentim yok ne kdr çok yaygara koparılırsa o kdr çok fos çıkıyor pos öncesi bir kaç gün yukarı hareket olur sadece sonra çakılır bende de az biraz var az kaldı bekleyip göricez bakalım ben 5-6 milyarlık alım yaptım 2 katına çıksa yeter benm için :d 8-9 da benim yatırımım var ama en az 5 katı bekliyorum. yabancılarda çok sevdi ecc'yi..
|
|
|
|
NetAlp
|
|
April 16, 2014, 08:45:04 PM |
|
Herkes ecc den hareket bekliyor. Hayırlısı bakalım
|
|
|
|
desperado596
Member
|
|
April 16, 2014, 08:54:10 PM |
|
flt çok hareketli beyler elemanım biri 1500 dem 21 btc lik alım girmiş sağlam geliyor galiba edit alım emrini çekmiş gösteriyor ama almıyor EccCoin den beklentiniz nedir pos a geçtiginde ? Sizce 4-5 katlık bir yükselme olabilir mi ? şahsen benim çok büyük bir beklentim yok ne kdr çok yaygara koparılırsa o kdr çok fos çıkıyor pos öncesi bir kaç gün yukarı hareket olur sadece sonra çakılır bende de az biraz var az kaldı bekleyip göricez bakalım ben 5-6 milyarlık alım yaptım 2 katına çıksa yeter benm için :d 8-9 da benim yatırımım var ama en az 5 katı bekliyorum. yabancılarda çok sevdi ecc'yi.. Güzelmiş umarım 5-10 arası katlanır hepimizi sevindirir
|
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
April 17, 2014, 07:05:21 AM |
|
potda bir hareket mi var yeni bir gelişme mi var dün 2500 e vurmuş. satış emrim vardı 2000 pot dün gece satılmış. sabah 1750 den tekrar aldım şuandada 1900 oldu yine artıyor
|
|
|
|
aybey
|
|
April 17, 2014, 02:11:28 PM |
|
FTL yine iyi gidiyor dün söylediğimde alanlar varsa yüzde 80 den fazla artı şuan
|
|
|
|
|