|
Karartma1
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
|
|
August 17, 2014, 10:21:14 AM |
|
o vicdansız coinden kazdım ama kazdıklarımı bulamıyorum. 10 k mıydı 50 k mıydı öyle bişeler olması lazımdı.
|
|
|
|
dadas15
|
|
August 18, 2014, 04:48:53 PM |
|
acaba şuan LTC alınabilirmi, malum diplere düştü, acaba yine çıkarmı
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
August 18, 2014, 06:39:56 PM |
|
bu aralar hep dump hareketleri oluyor resmen hayattan soğuttu beni bu son düşüşler
|
|
|
|
ballot
|
|
August 19, 2014, 02:14:22 AM |
|
bu aralar hep dump hareketleri oluyor resmen hayattan soğuttu beni bu son düşüşler
ya minerlar ne yapsın kira fiyatları 0.00700 lerden 0.00020 lere düştü
|
|
|
|
volkantipi
|
|
August 22, 2014, 03:39:55 PM |
|
Arkadaslar alim fiyati girerken. Satis 0.003 olsa ben 0.006 girsem en ust fiyat neyse ondan mi satar?
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
August 22, 2014, 03:43:06 PM |
|
Arkadaslar alim fiyati girerken. Satis 0.003 olsa ben 0.006 girsem en ust fiyat neyse ondan mi satar?
exchange e göre değişir.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
volkantipi
|
|
August 22, 2014, 04:06:01 PM |
|
exchange e göre değişir. Bittrex de.
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
August 22, 2014, 06:01:15 PM |
|
exchange e göre değişir. Bittrex de. alım yapacaksan muhtemelen 0.006ya kadar olanları alır btcnin yettiği kadar. (0.003ten başlar almaya) satış yapacaksan senden önceki düşük tekliflerin satılması gerekir. fiyatın artmas gerekir.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
volkantipi
|
|
August 26, 2014, 08:18:18 AM |
|
exchange e göre değişir. Bittrex de. alım yapacaksan muhtemelen 0.006ya kadar olanları alır btcnin yettiği kadar. (0.003ten başlar almaya) satış yapacaksan senden önceki düşük tekliflerin satılması gerekir. fiyatın artmas gerekir. Evet dediğin gibi ufak bir meblağ ile deneme yaptım. Satarken de düşük girsen de yine en üstteki değerden başlıyor. Düzenlenen pumplar da 2-3 kat yukarıdan fiyat giriyorum. Kötü olan o hesaba göre coin hesapladığından elinde yine btc kalıyor. Ama başka türlüde alma şansın yok. Çok hızlı oluyor.
|
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
August 28, 2014, 06:30:58 AM |
|
Bir coin listesi hazırlanıyor. Rastgele bir durum oluşturmak için bir block'un bulunma anı belirleniyor ve hash değerine göre listeden bu coin pump lanacak diyor. İnsanlar alıyor alıyor. Coinin değeri yükseliyor. Bıraktıkların an çakılıyor. Arada kar elde edebilenler oluyor ama çoğunluk kaybediyor tabi...
|
|
|
|
metehan027
|
|
August 31, 2014, 11:01:23 AM |
|
2 ay oldu 5000 den CINNI aldık 1000 lerde sürtüyo ben biliyorum bozdurmamı bekliyorlar ama bu sefer 1 senede olsa bekleticem avuçlarını yalasınlar
|
|
|
|
grolll (OP)
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
August 31, 2014, 11:12:43 AM |
|
2 ay oldu 5000 den CINNI aldık 1000 lerde sürtüyo ben biliyorum bozdurmamı bekliyorlar ama bu sefer 1 senede olsa bekleticem avuçlarını yalasınlar Bir coini ne kadar bekletirsen o kadar zarar edersin bu işin raconu bu.Hiçbir altcoinde maksimum 1 aydan fazla kalınmamalı.
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
|
|
August 31, 2014, 11:19:55 AM |
|
2 ay oldu 5000 den CINNI aldık 1000 lerde sürtüyo ben biliyorum bozdurmamı bekliyorlar ama bu sefer 1 senede olsa bekleticem avuçlarını yalasınlar Bir coini ne kadar bekletirsen o kadar zarar edersin bu işin raconu bu.Hiçbir altcoinde maksimum 1 aydan fazla kalınmamalı. Minor altcoinler için çok doğru. Major altcoinler Bitcoin balonlarında benzer hareketler yapıyor. Önemli olan doğru zamanda yani diplerden yeteri kadar toplayabilmek.
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
August 31, 2014, 02:15:22 PM |
|
doge'de aylar sonra yukarı yönlü bir hareket gördüm, son 24 saatte 25'ten 30 seviyesine çıkmış, güzel bir olay bu
|
|
|
|
| |
|
|
|
oscarftw
|
|
September 06, 2014, 08:06:35 AM |
|
doge'de aylar sonra yukarı yönlü bir hareket gördüm, son 24 saatte 25'ten 30 seviyesine çıkmış, güzel bir olay bu Su anda 35 seviyelerinde ama ben pek bir yukselis olacagini tahmin etmiyorum.
|
|
|
|
techman
Legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
|
|
September 06, 2014, 08:12:03 AM |
|
Şu anda 39 oldu Doge, 30'dan almadığıma pişman oldum, panikle almak istemiyorum fakat göz göre göre yükselişi kaçıracakmışız gibime geliyor :/
|
|
|
|
hosunn
|
|
September 06, 2014, 08:16:18 AM |
|
Şu anda 39 oldu Doge, 30'dan almadığıma pişman oldum, panikle almak istemiyorum fakat göz göre göre yükselişi kaçıracakmışız gibime geliyor :/
bende bekliyeyim o zaman dogeleri satmak için
|
|
|
|
oscarftw
|
|
September 06, 2014, 10:06:05 AM |
|
Yaniltmak istemiyorum fakat ben olsam Doge'a kesinlikle yatirim yapmam. Dev'i neredeyse kendi kaderine birakti ve bu saatten sonra inanin hicbirsey olacak gibi gorunmuyor. Bu yukselisin kesinlike suni ve kasitli olarak yapildigini dusunuyorum. Fakat coinmarketcap siralamasinda hala dunyada ki 7. buyuk coin $ 17,869,308 marketcap ile. Kisacasi uzak durmak en mantiklisi.
|
|
|
|
|