Jhonkar
Member
Activity: 522
Merit: 13
|
|
August 15, 2018, 12:30:10 PM |
|
ben EFT kararı ve diğer haberlerin sadece biraz etki yaptığını, Bitcoin fiyatına asıl etki yapanın daha geniş ölçekli ve bizlerin tam olarak farkedemediği bilmediği durumlar olduğunu düşünüyorum. yani bir döngü var işliyor ama nedenini bilmiyoruz dünyada bilmediğimiz birçok şeyde olduğu gibi. fiyatları asıl etkileyen şey belki balinalar belki çok daha başka şeyler bilemiyorum ama asıl neden gördüğümüz nedenler değil bence.
|
|
|
|
bergenozyavuz
Newbie
Activity: 70
Merit: 0
|
|
August 16, 2018, 08:36:53 AM |
|
Bir anda çok fazla pompaladılar herkes kesin tamam falan kafasına girdi temeli olmayan yükselişler oldu şimdi de sönüyor balon daha doğrusu normal yerlerine geldi
|
|
|
|
tumece
|
|
August 16, 2018, 05:28:00 PM |
|
nedir bu piyasanın bu secten çektiği arkadaş. şimdiye kadar hayır onaylamıyorum diyorlardı işimize bakıyorduk. şimdi de erteleme çıkarıyorlar. e buda piyasada uzun süreli belirsizliğe yol açıyor haliyle durugunluk dönemine girdik. çünkü gözler bu abilerin vereceği kararlara çevrilmiş durumda. zaten onaylamayacaklar bence. kaybolan zamana acıyorum sadece. bu piyasayı gördüğünüz gibi kelleler yönetiyor. hesaplarına ne geliyorsa onu dayıyorlar insanlara. son zamanlarda artık mide bulandırıcı bir hal aldı. btc ye bak 1 ileri 1 geri. 400 dolar aralıkta trade yapanlara kazandırdı. biz de saf saf bekliyoruz eylül gelsin de ne olacak diye
|
|
|
|
akansaatler
Newbie
Activity: 294
|
|
August 16, 2018, 06:00:37 PM |
|
valla çok çektik bu adamlar parmakların da oynatıyorlar, iş adamlarını ve kripto paraları, bence çok yanlış bir tutum
|
|
|
|
freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
August 16, 2018, 06:14:31 PM |
|
bu haber sonrasında ben kendi adıma çok fazla ümitlenmiştim adeta show yapar falan diye düşünüyordum fakat olmadı neden olmadı derseniz etf haberleri yeterli gelmedi sanırım.
|
|
|
|
elismemish
Jr. Member
Merit: 4
|
|
August 16, 2018, 06:41:03 PM |
|
Acaba eylüldekinde ne olcak bakalım benim tahminim bi düşüş daha olur sonra yükselişe geçebiliriz diye düşünüyorum ama eylülden çıkıcak kara çok önemli onaylanırsa düşmez direk çıkar onaylanmazsa düşer sonra tekrar moon
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
rastnik91
Newbie
Activity: 168
|
|
August 16, 2018, 08:29:11 PM |
|
kasımddan itibaren pump bekleyin arkadas hatta kasımda resmen koşu yapıyor ekimde alırsanızda olur ama kasımda koşar piyasa inşallah
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
August 16, 2018, 08:57:01 PM |
|
Şu an altların geneli geldiği yere yakın seviyelerde dip yapmış gibi.Bundan sonra toparlanmalarını bekliyorum.Şu an alım için uygun seviyelerde.Bundan sora güzel güneşli günler göreceğiz.Umutsuzluk aşılayanlar olsa da fazla takılmayın.
|
|
|
|
ArmaDildo
|
|
August 16, 2018, 09:22:29 PM |
|
Hem umutları bitirmeyelim hem de onay vermeyelim diyerek bu karar alınmış galiba. ETF izni çıkacak mı orası malum ben pek umutlu değilim artık.
|
|
|
|
panteraforlife
|
|
August 16, 2018, 09:39:09 PM |
|
Bekleme açısından değişen bir şey olmadı zaten yüzyıllardır bekliyoruz piyasada değişiklikler olması için. Şimdi de 30 eylülü bekleyeceğiz mecbur. Tekrar ertelemezler inş.
|
|
|
|
rbauer85
Sr. Member
Merit: 250
CAT.EX Exchange
|
|
August 19, 2018, 01:07:28 PM |
|
30 Eylül'de etf red kararı gelecek, şimdiden fiyatlanma oluştu, ilk redden sonra değişen koşul olmadığı için SEC olumlu karar vermez. Amerikalılar paranın kripto borsalarına değil ülke içine girmesini ister.
|
|
|
|
Bheze
|
|
August 19, 2018, 08:18:13 PM |
|
Hem de ne erime adeta ateşe konmuş buz gibi sert erime oldu. Bitcoin ETF red açıklamasının böyle sert etki vermesini bekledim mi hayır balinalar gene kullanacak sebep vererek düşme için kamuoyunu ikna etti.
|
|
|
|
wallet
Full Member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
|
|
August 20, 2018, 08:49:53 PM |
|
Yatırımcılar etf kararı gelmeden esen bahar havası eşliğinde pozisyon alıp ret kararını veren SEC sonrasında panikle satış havasına hızlı geçiş yaparak altlarda sert çöküş olmasına sebep oldu.
|
|
|
|
aniden
Member
Activity: 231
Merit: 10
|
|
August 20, 2018, 09:18:51 PM |
|
bunu yapmalarının sebebi bence insanların elindeki malı yani bitcoini altcoini ucuzdan toplamaktı hocam
|
|
|
|
felixesteban
Member
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
|
|
August 20, 2018, 09:32:05 PM |
|
Valla açıkçası biraz da bahaneye bakıyor gibi piyasaya, ne olsa da düşsem der gibi. Büyük oyuncular bir şekilde tüm piyasayayı kontrol ediyor sanki ve henüz yükselmesini istemiyorlar. Herşey normal koşullar altında ilerlemiş olsa şimdiye çoktan yirmi bin dolarların üzerine çıkmıştık. Ne zaman bir yükseliş trendine girsek bitcoin in kafasına vurup düşürdüler aşağı, fiyat baskılaması hep üzerinde bitcoinin.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
August 20, 2018, 10:05:22 PM |
|
Bitcoinle ilgili önemli bir gelişme yaşanacağı zaman insanlar altcoinlerden çıkmak istiyor.Bundan dolayı önemli gelişmelerden önce altcoinlerin neredeyse tamamı çok sert bir düşüşe geçiyor.
|
|
|
|
akansaatler
Newbie
|
|
August 20, 2018, 11:37:32 PM |
|
altcoinler genelde eriyordu zaten, bir de bu kararla iyice eridiler, ama yön yukarı diye düşünüyorum ben artık
|
|
|
|
birfincankahve
Jr. Member
Activity: 280
Merit: 4
|
|
August 20, 2018, 11:55:15 PM |
|
altcoinlere taze kan gelmesi gerekiyor, en az %50-60 gibi artışlar olması gerekiyor diye düşünüyorum hocam, bence artık boğa piyasası gelmeli bu karardan sonra
|
|
|
|
necafff
Newbie
Activity: 56
|
|
August 21, 2018, 12:07:04 AM |
|
ETF ertelemesi sonrasında bitcoin de çakıldı altlar nasıl ayakta kalsın. Umarım böyle suni haberlerle yükselmezler tekrar. Bizim ihtiyacımız olan şey piyasaya yeni para girişi.
|
|
|
|
lulumiya
|
|
August 21, 2018, 12:08:04 AM |
|
sizce de böyle olması çok doğal bir olay değil mi yani bitcoin düşünce bir para kaybı yaşanması satışlar olması onun dışında altcoinlerin düşüşe geçmesi gibi vs.
|
|
|
|
|