Bitcoin Forum
February 03, 2023, 01:45:51 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 24.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: problem with both sgminer and cgminer; .bat terminates prematurely  (Read 3521 times)
xatikz (OP)
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
February 27, 2014, 02:07:27 AM
Last edit: March 02, 2014, 12:25:41 AM by xatikz
 #1

this is happening with both cgminer and sgminer. I am trying to get up and running with mining litecoin but following everyones instructions in creating a bat file ,I can't find any which work. I double click on the edited bat file which contains all my saved setup information,account info,specs etc. and it runs for a fraction of a second and then terminates... is this a common error? has anyone else experienced the same thing and fixed it? I have no idea what is going wrong, I can't get a log file afaik so that I can't report an error.
i'm on windows 8 and using an r9 290 asus directcu.


edit, I solved the problem the other day but I can't seem to reply to this thread anymore. I fixed the above by following this tutorial;

http://www.overclock.net/t/1461916/tutorial-ultimate-guide-to-tweaking-amd-cgminer-3-7-2-kalroth-edition-sgminer-instructions-included-aswell-get-the-most-hash-out-of-your-gpu
1675388751
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675388751

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675388751
Reply with quote  #2

1675388751
Report to moderator
1675388751
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675388751

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675388751
Reply with quote  #2

1675388751
Report to moderator
The trust scores you see are subjective; they will change depending on who you have in your trust list.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1675388751
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675388751

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675388751
Reply with quote  #2

1675388751
Report to moderator
1675388751
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675388751

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675388751
Reply with quote  #2

1675388751
Report to moderator
hostmaster
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250


View Profile WWW
February 27, 2014, 06:32:41 PM
 #2

it's either over optimised or psu issue. check please.
badon420
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 159
Merit: 100


abaddon


View Profile
February 27, 2014, 06:39:54 PM
 #3

what is the contents of your .bat?

Also, try putting pause at the end of your .bat file text.  This should make it to where it will pause before closing out of the command prompt and you should be able to read any error message.



Make sure the .bat is located inside of the directory with the cgminer.exe if you don't specify a path to it in your .bat as well.
acarterczyz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


View Profile
February 27, 2014, 07:11:32 PM
 #4

Check to make sure your pool's URL, you username, and pass are correct in the .bat file. If it cannot connect to the pool, it will shut down immediately. Alternatively, you can add error handling to see where it is erroring out at.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!