tayfundeniz
|
|
August 26, 2018, 07:28:28 PM |
|
Bu tarihi güncellemek lazım.17 Eylül desek umut olur biraz.Ağustos'u geçtik.Eylül'de olmazsa ekim deriz.Hep bir umut gider böyle.Elbet gelir bir gün.Gelmezse de gelmez keyfi bilir.Yapacak bir şey yok şu an beklemekten başka.
|
|
|
|
Farkimifarket
Newbie
Activity: 280
Merit: 0
|
|
August 26, 2018, 11:30:54 PM |
|
boğanın kokusu geldi ama kendisi gelmedi ne yazık ki, artık önümüzdeki boğalara bakacağız
|
|
|
|
rbauer85
Sr. Member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
|
|
September 01, 2018, 07:38:13 PM |
|
boğa beklentisi tabanlı etkileri yüksek süreç hakkında çok konuştuk sert yükselme hızlı zenginleşme operasyonları geride kalmışa benzer. Boğa kokusu alıyorum kendisini bekliyorum gelmezse B planım hazır.
|
|
|
|
bergenozyavuz
Newbie
Activity: 70
|
|
September 02, 2018, 09:42:08 AM |
|
Boğa değil de piyasa bir silkelenip kendine geliyor diyebiliriz. Çoğu coin mayıs seviyesine daha ulaşamadı bile. Orayı geçince boğa konuşabiliriz ancak.
|
|
|
|
bitcoinmuseum
|
|
September 02, 2018, 11:54:22 AM |
|
Boğa moğa yalan bence bir süre daha. Etf açıklanana kadar biraz yükseliş trendine girecek ve 30 eylülde olumsuz haberle tekrar dip seviyelerine inecek. Kısacası bu kokular suni. Kanmayın yatırım yapmayın bence.
|
|
|
|
wallet
Full Member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
|
|
September 02, 2018, 12:27:14 PM |
|
Fomoya düşen para kaybeder asparagas haberler ile mutluluk pompalayanlara inanmadan önce araştırın pazarın kurallarını yalanlarını öğrenin altlarda sert yükselme hiç olmayacak ileride.
|
|
|
|
zhongzy
|
|
September 06, 2018, 09:15:17 PM |
|
Sanıyorum boğa sene sonu gelmeden bize gelerek sevinç yaşatmayacak Ağustos geçti Eylül geldi ayı sezonu geri gelerek para kaybı aşamasına soktu insanları kaçan insanlar piyasaya dönmeden boğa gelmez.
|
|
|
|
clementoniiiiii
Newbie
Activity: 84
|
|
September 07, 2018, 01:54:56 AM |
|
Hala alıyor musunuz o alt kokusunu yoksa tuzağa siz de düştünüz mü bizim gibi Ben koşa koşa çıkacağını düşünmüyorum coinlerin. Şimdi nasıl 3 geri 2 ileriyse piyasa canlanmaya başladığında da 3 ileri 2 geri olacak.
|
|
|
|
HSYNTKN
Member
Activity: 336
Merit: 17
|
|
October 21, 2018, 11:55:47 AM |
|
Boğa felan yok bu sene ya . Ocaktan beri ha şimdi yükselecek ha şimdi diye diye senenin sonuna geldik. Hala konuda yok sende yok. Artık bu boğa seozununu seneye bekleyelim.
|
|
|
|
caneraydin123
Member
Activity: 574
Merit: 34
|
|
October 21, 2018, 12:07:27 PM |
|
Boğa zor gelir bu aralar ağustosta gelmedi şimdi de yok bir kaç yıl sürer gibi geliyor. Piyasa çok karışık bir anda biri yükseliyor diğerleri çöküyor şansı olan denk getirirse biraz kazanıyor.ICO lar bitik zaten hangisinin ne olacağı belli değil sezon açılırsa belki biraz iş yapacak ICO çıkar. Bountyler airdroplar hiç bir işe yaramıyor. Yatırımlar boşa gidiyor. ETH tabanlılar fiyat düşük olduğu için ödül de dağıtmıyor. Vs piyasadan şuan pek bir şey beklemek lazım sabredim beklemek gerek
|
|
|
|
yaviz0002
Jr. Member
Merit: 1
|
|
October 21, 2018, 12:09:18 PM |
|
Düzenli olarak ayda bir olmadı iki aya bir o boğa kokusunu alıyoruz hocam da ancak kokusunu alabiliyoruz o da sanırım özlediğimizden burnumuza geliyor yoksa ortada boğa falan yok.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Oracolcoin XOR ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
wallet
Full Member
Merit: 125
LIVENpay.io
|
|
October 23, 2018, 07:19:15 PM |
|
Altcoin pazarını tekrar hareketlenmesi altcoin pazarına büyük oyuncuların destek olması halinde gerçekleşebilecek ihtimal, bence büyükler altlara el atmalı sadece Bitcoin veya Ethereum ile olacak gidi değil pazar.
|
|
|
|
karma580
Member
Activity: 238
Merit: 14
|
|
October 24, 2018, 04:00:40 PM |
|
gerçekten şu forumda en ufak bi yükselişte umut tacirliği yapılmasından gına geldi.aldınız mı kokuyu şimdi hani noldu?
ocaktaki düşüşten beri aynı terane desteksiz sallıyorlar bi de en çıldırtanı da o. baharda düzelir yazın düzelir geçen sene bu zamanlarda olmuştu düzelir ...hep boş yorumlar hep
|
|
|
|
andyge
|
|
October 26, 2018, 11:06:42 AM |
|
Düzelmeyi bekleyen milyonlarca kişi var kar amacı taşıyan bizler ışığı görür görmez tünele girmeye başlayacağız. Umut tacirliğinden ziyade sektöre olan güven hissine itimat ediyorum.
|
|
|
|
Boinkit
|
|
October 26, 2018, 12:02:08 PM |
|
Aslında ortada dolaşan yorum tahmin çoğunluğu umut zerk etme amacı taşıyan ibarelerden ibaret. Sağlıklı değerlendirme analiz süreci piyasanın içinde azalan sayıda. Kasım ayına geliyoruz ralli gelir mi?
|
|
|
|
samgizsu
Jr. Member
Activity: 350
Merit: 2
|
|
October 30, 2018, 07:05:09 PM |
|
Önceden göster ama elletme vardı artık koklat ama gösterme var. Arada bu boğa kokusu geliyor ama bir türlü devamı gelmiyor.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬ Guider.travel ▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
ozlemt4296
Member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
|
|
October 30, 2018, 07:21:21 PM |
|
altlara boğa geliyor da bide üstlere gelse keşke btc boğasını bekliyor herkes o meşhur yükselişi bekliyor bakalım yeni yılda neler göreceğiz umudumuz geçen yıl ki seviyelere yükselmesinden yana
|
|
|
|
Gatotare
|
|
October 30, 2018, 07:31:48 PM |
|
Ufak tefek bikaç günlük düzeltmelerdi sanırım, eylül geçti ekim de geçti hala piyasa hacimsizlikten kırılıyor, bitcoin kendine gelmediği sürece altcoinlerden de pek bir beklentim yok açıkçası.
|
|
|
|
PinkBlue
|
|
October 30, 2018, 07:34:12 PM |
|
altlara boğa geliyor da bide üstlere gelse keşke btc boğasını bekliyor herkes o meşhur yükselişi bekliyor bakalım yeni yılda neler göreceğiz umudumuz geçen yıl ki seviyelere yükselmesinden yana
Vallahi şu an ne altlarda boga var nede üstlerde. Boganın gelmesi ile önce üstler yükselir buna orantılı olarak altlar yükselir. Herşey Bitcoin Ethereum a bağlı.
|
|
|
|
certail6767
|
|
October 30, 2018, 08:04:46 PM |
|
üzerine kaç ay binmiş. O tarihten bugüne baktığımızda durumun içler acısı olduğunu görüyoruz işler düğüme dönüştü ne zaman çözülecek piyasa bakalım
|
|
|
|
|