Ben şuan için kimseden öneri beklemiyorum. Ama aşağıda soracağım soruya yanıt verebilirseniz sevinirim.
Bazı bounty kampanyalarında veya platformlarda, kampanya sonuçlanana kadar imzayı değiştiremiyorsunuz. Ama bazı başlıklarda imzadan ayrılmak istenildiği ve stake hesaplamasının fixlenmesi isteniyor. Eğer böyle bir durum söz konusu ise o zaman haftalık stake güncellemesi yapan kampanyalara katılıp, atıyorum 1 ay sonra çıkıp bir başka kampanyaya geçmek daha mantıklı değil mi?
Haftalık stake olmasına gerek yok, sizin dediğiniz aslında tüm bountylere son 1 ay kala giriş yapmak. Çünkü haftalık olanlarda da kampanya uzarsa, çıkmanıza izin vermiyorlar.
Son aylarda tüm kampanyaların uzatıldığını da hesaba katarsak, bu uygulamada pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Projenin imzasına;
1- Projenin tutacağına inandığımız için,
2- İmza taşıma süresinin makul olması gibi nedenlerden dolayı dahil oluyoruz.
Eğer kampanya uzatılırsa imzadan çıkılmasına da izin verilmesi gerekir.
Bu sekilde yaparak foruma zarar veriyorsunuz. Sonra neden imza odulu %10a dustu. Tabi duser kardesim, bircok kisinin milyon tane cakma hesabi var, burada iyi oldugunu dusundugun ve soyledigin imzayi hemen yapistiriyor. Adamlar neden %20-30 versin ki artik.
Herkes kendi arastirmasini kendi yapsin. Sahtekarlara bari yol gostermeyin surada.
Hocam istersen o kadar da abartmayalım. Multi hesap sahipleri kimi takip edeceğini bence iyi biliyordur. Burada bizim yazdıklarımıza göre hareket edeceklerini şahsen hiç düşünmüyorum.
"Stake hesaplamasının fixlenmesi"'nden sizin şunu anlamanız gerekiyor: yani o ana kadar kazandığı stakeler'den doğan hakkının saklı kalması şartıyla katılımcının başka bir imzaya geçmesi, bu durumda başka bir imzanın daha karlı olduğunu düşünüyorsanız geçersiniz, "bir imzada ne kadar kalırsam kaliim aynı stake gelir" diye bir durum hiçbir zaman olmadı, olamaz da
, hayatın doğal akışına aykırı.
Hocam, size de yanıtınız için teşekkür ederim.
"Stake hesaplamasının fixlenmesi" gördüğüm kadarıyla kampanyanın uzatılması halinde isteniyor. Ben de her hafta imza değiştirme derdinde değilim ama olsaydı da fena olmazdı. Gerçi bu rütbe ile bana faydası da olmazdı