Bitcoin Forum
November 17, 2018, 08:52:03 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN][PRIVATE SALES] AlarmX - Monitorizarea securitatii pe Blockchain [PoW/PoS]  (Read 50 times)
Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 118View Profile
August 19, 2018, 12:38:54 PM
 #1AlarmX
AlarmX este o moneda de generatia a treia care se bazeaza pe tehnologia Dash care a fost dovedita si de incredere fiind si motivul pentru care AlarmX Corporation aleg sa faca un fork din blockchain-ul Dash folosind aceiasi algoritmi dar formand un alt lant.

WEBSITE | WHITEPAPER | PAPER WALLET | Block Explorer
Bounty Thread
AlarmX Corporation este o companie de monitorizare a alarmei de securitate stabilita in Honolulu, Hawaii.Fondatorii AlarmX au creat moneda AlarmX deoarece au vazut nevoia de a aduce intreaga industrie a alarmelor de securitate cu un pas inainte folosind tehnologia blockchain, facand monitorizarea alarmelor de securitate descentralziate, peer to peer si autonoma. Aceasta are aplicari in, dar nu se limiteaza la , rezidential, comercial, militar, guberne straine si alte tari aliate din jurul globului. Oricine, oriunde care este pe tehnologia noastra blockchain poate fi monitorizat si securizat in mod privat. Interfata noastra a utilizatorului utilizeaza tensorflow ca input pentru a introduce date in modulul de invatare a masinii. Acest modul aduna date de la noduri de pe blockchain, le duce in cloud, AI preia datele si le foloseste pentru a construi un algoritm personalizat care este stocat in seiful nostru de date. Acesti algoritmi pot fi folositi pentru troubleshoot si explica problemele pentru a oferi solutii utilizatorilor si companiilor de securitate care folosesc blockchain-ul AlarmX.◆ Algoritm de minato: X11 Hash
◆ Timp bloc: 2.5 min
◆ Tinta dificultate: 1 zi (based on DarkGravityWave)
◆ RPC Port: 2578
◆ P2P Port: 2579
◆ Recompensa bloc: 18 ALRMX
◆ Rezerva maxima 100 Milioane
◆ Necesare pentru un masternode - 1000 ALRMX
◆ Anonimitatea tranzactiei folosind PrivateSend
◆ InstantSend
◆ 30% Preminate
◆ Masternode 50-70%Recompensa bloc


Un judecator U.S. a sustinut comisia de comercializare a marfurilor din SUA in definirea cryptomonedelor ca si marfuri. Conform unui memorandum si ordin a unui caz pe care CFTC l-a adus impotriva operatorului de afaceri cryptomonetare Patrick Kerry McDonnell, Judecatorul Jack Weinstein din New York a decis ca “monedele virtuale pot fi reglementate de catre CFTC ca si marfuri.

• Monedele AlarmX pot fi folosite pentru a plati pentru servicii de monitorizare a securitatii in fiecare luna
• Monedele AlarmX pot fi folosite pentru a achizitiona echipament de securitate ex. senzori, camere care vor fi lansate in primul sfert din 2019, investitorii se pot inscrie pe o lista pentru a participa testarii beta.
• Monedele AlarmX vor fi schimbate pentru alte cryptomonede pe exchange-urile deschise
• Monedele AlarmX pot fi folosite pentru a achizitiona echipament de securitate care va fi lansat in primul sfert din 2019.
• Monedele AlarmX pot fi folosite pentru a achizitiona marfuri AlarmX.


AlarmX Corporation s-a parteneriat cu Vyanet, o companie stabilita de monitorizare a securitatii care serveste peste 50,000 de clienti in toata lumea. Vyanet Operating Group este infiintata inca din 1969 si ofera protectie absoluta pentru casa si afacere. AlarmX va aduce industria securitatii pe blockchain facand din Vyanet unul din liderii in industrie fiind primii care preiau o pozitie de top pe blockchain-ul AlarmX. Impreuna cu alte companiid e securitate vor face lumea un loc mai sigur pentru a trai si pentru a intemeia o familie.


Investitorii trebuie mai intai sa se inregistreze pentru a achizitiona monede AlarmX intrand pe AlarmX.io siapasand pe butonul de cumparare pentru a primi adresa de ETH sau BTC pentru a trimite plata.  Dupa ce aveti ID-ul tranzactiei ii dati copy paste in locul potrivit pe pagina de inregistrare. Echipa AlarmX va trimite monedele in portofelul de hartie sau apasati pe casuta pentru a avea monedele AlarmX trimise in portofelul principal AlarmX cand este disponibil pe 1 Septembrie.


Moneda AlarmX va fi emisa clientilor pentru a plati pentru serviciul de monitorizare al securitatii si echipamentul de achizitie ex. senzori, camere, si chei. Articolele comandate de catre clienti, pe baza propriului design al sistemului de securitate va incepe livrarea in primul sfert al 2019. Daca folosesc un sistem de securitate proiectat sau un sistem proiectat de un profesionist in securitate de la un furnizor de securitate, AlarmX va folosi software ca servicu (SaaS ) pentru a livra o platforma de livrare a monitorizarii securitatii wireless care ruleaza pe tehnologia blockchain. SaaS va integra IoT pentru a aduce oamenii si dispozitivele impreuna pentru a trimite informatii prin interfata de utilizator a noastra (UI). AlarmX va folosi traducere Cloud AutoML si va parghia tehnologia proprietara a Google, care ofera o performanta rapida si prognoze precise. Un utilizator va primi mai multe credite daca raspunde la mai multe intrebari. Aceste credite vor castiga monede AlarmX la sfarsitul lunii. AlarmX va folosi trenul de date a modelului nostru de invatare a masinii si ne va ajuta la stabilirea integritatii blockchain-ului. Tipurile de date care sunt aduse inapoi sunt toate probleme tipice, soluti si comportamente de tipare. Aceste date vor fi folosite pentru a forma structura algoritmului proiectat pentru a ajuta la prezicerea, prevenirea si rezolvarea problemelor de securitate prin analiza tiparelor de date folosind AI si tehnologiile blockchain.


Echipa AlarmX contine 3 co-fondatori, ingineri blockchain si dezvoltatori cu peste 30 de ani de experienta impreuna in coding, programare si inceperea afacerilor. Fondatorii au o experienta bogata in construirea companiilor de succes in securitate, gestionarea afacerii strategice care transcende in toate modelele industriei. Vazand o crestere in cererea pentru alarme de monitorizare a securitatii mai ieftine, echipa a creat o moneda de securitate care va perturba intreaga industrie a alarmelor si va ajuta industria sa se alature revolutiei tehnologice de-a lungul intregului glob si in viitor.

Doar 15 milioane de monede pre-minate sunt disponibile la $0.20 inainte ca portofelul principal AlarmX sa fie lansat pe 1 Septembrie si toata lumea incepe sa mineze sa detina masternoduri.

Vanzarea privata se termina pe 1 Septemrbie cand portofelul principal AlarmX este lansat si incepe minatul!!!
NU RATATI ACEASTA OPORTUNITATE EXCLUSIVA DE A PARTICIPA IN VANZAREA PRIVATA ALARMX!!! VIZITATI SITE-UL NOTSTRU PENTRU A INVATA MAI MULTE & PENTRU A INVESTI!

Acest anunt este in dezvoltare si poate suferi modificari

           ﹏﹏﹋﹌﹌ WPP ENERGY ﹌﹌﹋﹏﹏
☆═══━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═══☆
≈ WORLD POWER PRODUCTION ≈


【 BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN 】
☆═━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═☆
1542487923
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542487923

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542487923
Reply with quote  #2

1542487923
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542487923
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542487923

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542487923
Reply with quote  #2

1542487923
Report to moderator
Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 118View Profile
August 19, 2018, 12:40:22 PM
 #2_______________________________________________________________________________ __________
Pentru mai multe informatii despre AlarmX, va rugam sa vizitati thread-ul principal: Here
_______________________________________________________________________________ __________
150,000 MONEDE ALARMX vor fi disponibile pentru aceasta campanie de recompense.

Campania de recompense va incepe pe 17 August 2018
Campania de recompense se va sfarsi cand se temrina ICO-ul.
Distributia recompensei se va intampla la 4 saptamani dupa finalul ICO-ului.

ACESTA NU ESTE UN PROIECT BAZAT PE ETHEREUM

Campania se va baza pe stakes.
Ce sunt stakes?
Exemplu:Daca suma totala de monede AlarmX care va fi impartita la sfarsitul campaniei este de 4 milioane de monede AlarmX, aceasta suma va fi distribuita proportional cu numarul de stakes pe care o persoana le-a castigat in decursul campaniei. De exemplu, daca numarul de stakes castigate in campania de recompense este de 32000 si utilizatorul a castigat 13 stakes. Atunci va primi [4,000,000 * 0.20 *  (13/32000)] = 325 monede AlarmX

Categoriile campaniei & Alocarea bazinului de recompense
[ QUICK LINKS ]
BLOGURI & MEDIA 60% | TRADUCERI 10% | TWITTER 10% | BUG BOUNTY 20%

INTREBARI ADRESATE FRECVENT


 • Toate stakes sunt efectuate la discretia AlarmX care isi rezerva dreptul de a le schimba.
 • In cazul spamului, manipularii ,conturilor false,mai multe conturi detineute de o persoana, google sau traduceri automate se va ajunge la descalifacare
  Echipa AlarmX si managerul campaniei sunt autorizati sa descalifice un participant si sa nu fie eligibil pentru recompense.
 • Toate drepturile sunt rezervate de AlarmX si managerul de campanie pentru schimbarea regulilor si reglementarilor in orice moment.
 • Toti participantii in campanie trebuie sa se alature grupului de telegram AlarmX: https://t.me/AlarmXChat


Alocare: 60% din bazinul de recompense

【 Submit an Entry 】     【 Spreadsheet 】

Reguli & Calificari:
 • Alaturati-va grupului oficial de Telegram AlarmX: https://t.me/AlarmXChat
 • Continutul trebuie sa fie original, sa contina minim 650 de cuvinte si trebuie sa fie scris doar in engleza. Alte limbi NU vor fi acceptate.
 • Continutul trebuie sa aiba minim 2 link-uri catre site-ul AlarmX (https://alarmx.io/). ink-urile trebuie sa faca referinta si trebuie sa se potriveasca cu continutul blogului/articolului/videoclipului.
 • Daca inregistrati un videoclip; videoclipul trebuie sa fie in engleza (Alte limbi NU vor fi creditate) si trebuie sa se concentreze pe caracteristicile unice AlarmX,ICO si platforma si trebuie sa aiba minim 2 minute lungime.
  Doar voce umana. Videoclipurile cu text in voce NU vor fi acceptate.
 • Continutele/videoclipurile trebuie sa contina numele din profilul bitcointalk care trebuie verificat pentru autenticitate.
 • Continutul duplicat postat pe mai ulte bloguri va fi numarat ca unul singur.
 • Vor fi acceptate doar 3 intrari pentru fiecare participant.
 • Conturile blogurilor & canalele de Youtube trebuie sa aiba cel putin 3 luni vechime si sa aiba minim 200 de abonati (pentru youtube).
 • Plagiatul sau copierea continutului si inregistrarea ca fiind propriu nu va fi acceptat sau tolerat si va rezulta in  eliminarea si descalificarea din intreaga campanie de recompense fara a primi nici un fel de plata.
 • Continutul (articol / postare pe blog / videoclipuri) inregistrat va primi o nota in functie de publicul atins, autenticitate, relevanta despre proiectul AlarmX.
 • Vom judeca calitatea continutului (articol / postare pe blog / videoclipuri) inregistrat si vom da o nota dupa urmatoarele categorii “normal”, “incredibil” sau “excelent”.
 • Participantii trebuie sa fie de acord cu regulile/calificarile & cerintele pentru a putea fi eligibili sa primeasca stakes.

Cerintele crearii continutului:
 • Scrieti/creati un blog, videoclip sau articol despre AlarmX si publicati-l pe propriul site care are legatura cu crypto.
 • Inregistrati continutul/videoclipul publicat in thread-ul campaniei de recompense de pe bitcointalk folosind formularul specificat.

Calculare Stakes:
 • Normal: 50 Stakes
 • Bun: 100 Stakes
 • Incredibil: 300 Stakes
 • Excelent: 500 StakesAlocare: 10% din bazinul de recompense

【 Registration Form 】     【 Spreadsheet 】

Reguli & Calificari:
 • Urmariti contul oficial de Twitter AlarmX: https://twitter.com/AlarmxProject
 • Alaturati0va grupului oficial de Telegram AlarmX: https://t.me/AlarmXChat
 • Contul de Twitter trebuie sa aiba 4 luni vechime inainte de inceputul campaniei si sa aiba cel putin 500 de urmaritori reali. verificati prin: https://www.twitteraudit.com/
 • Contul de Twitter trebuie sa fie deschis pentru public pentru a putea verifica tweetes/retweets. Conturile inchise/private nu vor fi acceptate.
 • Orice persoana poate inregistra 1 (un) cont Twitter pe participare. Alaturarea cu mai multe conturi va duce la descalificare.
 • Nivelul contului trebuie sa fie minim Jr. Member
 • Conturile de bitcointalk banate/suspendate nu pot folosi conturi alternative pentru a inregistra rapoarte. Scaparea de ban [numarul 25 din regulile forumului]
 • Tweets despre AlarmX trebuie sa contina un hashtag hashtag #AlarmX si trebuie sa aiba 20 de cuvinte pentru a descrie AlarmX.
 • Retweet doar tweets efectuate de catre contul oficial de Twitter AlarmX.
 • Minim si Maxim 5 tweets si 2 retweets per saptamana pentru a va califica pentru stakes saptamanale.
 • Participantii trebuie sa indeplineasca calificarile/cerintele & sarcinile competand numarul necesar de tweets si retweets pentru a fi eligibile pentru stakes saptamanale si cele aditionale.
 • Trisarea prin inregistrarea tweets/retweet sau link-uri duplicate va duce la eliminarea si descalificarea din intreaga campanie de recompense fara primirea creunei plati.
 • Rapoartele saptamanale trebuiesc inregistrare in acest thread de recompensa o data pe saptamana folosind formatul de mai jos.
 • Stakes vor fi adaugate pe liste dupa sfarsitul saptamanii: Marti, 23:59 UTC.

Cerinte saptamanale:
 • Tweet cel putin 5 tweeturi de calitate despre AlarmX folosind hashtag-ul #AlarmX
 • Retweet cel putin 2 tweets de pe contul oficial de Twitter AlarmX.
  (Daca nu sunt suficiente tweets de la AlarmX, puteti sa aveti un numar mai mic de retweets in rapoartele voastre)
 • Inregistrati rapoartele saptamanale postand in thread-ul de recompense folosind formatul de mai jos la fiecare sfarsit de saptamana pentru validare.
  (Marti, 23:59 UTC)

Calcularea Stakes:
 • 5 Tweets si 2 Retweets per saptamana
   500-1000 Urmaritori reali: 10 stakes/saptamana
   1001-3000 Urmaritori reali: 50 stakes/saptamana
   3001-5000 Urmaritori reali: 75 stakes/saptamana
   5001-7000 Urmaritori reali: 100 stakes/saptamana
   7001-10000 Urmaritori reali: 150 stakes/saptamana
   10001-15000 Urmaritori reali: 300 stakes/saptamana
   15001-20000 Urmaritori reali: 450 stakes/saptamana
   20001+ Urmaritori reali: 600 stakes/saptamana

Inregistrati rapoartele de Twittersaptamanal, postand in acest thread folosind formatul de mai jos:
NOTA : NU FACTI O POSTARE IN FIECARE SAPTAMANA PENTRU A VA INREGISTRA RAPORTUL.
FACETI DOAR O POSTARE SI EDITATI-O IN FIECARE SAPTAMANA PENTRU A RAPORTA. STAKES NU VOR FI ACORDATE DACA NU VA COMFORMATI.


Code:
Twitter Account URL:
Number of Real Followers:
Week Number: [color=red]Week 1[/color]
Tweets:
1.
2.
3.
4.
5.

Retweets:
1.
2.


aLOCARE: 20% din bazinul de recompense

【 Submit a BUG Report 】     【 Spreadsheet 】

Reguli & Calificari:
 • Alaturati-va grupului oficial de Telegram AlarmX: https://t.me/AlarmXChat
 • Inregistrati rapoartele de buguri in .txt care trebuiesc incarcate in formularul specific de mai sus.
 • Primul venit primul servit.
 • Problemele care au fost deja inregistrate de al utilizator sau sunt deja stiute de echipa AlarmX nu sunt eligibile pentru stakes in campanie.
 • Bugs gasite Nu trebuie anuntate public si trebuiesc tinute secrete doar intre utilizator si managerul de campanie.
 • Vulnerabilitatile gasite fara o solutie vor fi respinse.
 • Auditorii platiti ai codului proiectului nu sunt eligibili pentru a participa.

Calcularea Stakes:
 • Vom recompensa in functie de cat de critica este vulnerabilitatea si in functie de feedback/rating de la dezvoltatori.
  2 din 10 = 10 Stakes
  3 - 4 din 10 = 50 Stakes
  5 - 6 din 10 = 100 Stakes
  7 - 8 din 10 = 300 Stakes
  9 - 10 rating = 500 Stakes


Intrebare: Cand se va incheia campania de recompense?
Raspuns: Cand se termina ICO-ul.

Intrebare: Cand vor fi distribuite recompensele?
Raspuns: In 60 de zile de la incheierea ICO-ului.

Intrebare: De unde pot descarca portofelele?
Raspuns: Portofelele vor fi disponibile pe site-ul AlarmX de la 1 Septembrie. Adresele de portofel pot fi adaugate in lista dupa aceea.

Intrebare: Unde pot pune intrebari in legatura cu aceasta campanie?
Raspuns: Postati in grupul de Telegram: https://t.me/AlarmXBounty or DM @julerz12

Intrebare: Am trimis adresa de portofel gresita in formularul de participare, ce trebuie sa fac?
Raspuns: Solicitati schimbarea adresei trimitand un PM managerului de campanie: AICI           ﹏﹏﹋﹌﹌ WPP ENERGY ﹌﹌﹋﹏﹏
☆═══━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═══☆
≈ WORLD POWER PRODUCTION ≈


【 BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN 】
☆═━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═☆
Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 118View Profile
August 21, 2018, 12:35:24 PM
 #3

Va anuntam ca acum avem disponibila si Cartea Alba in limba romana:

https://drive.google.com/open?id=1Y4iqJ8T-ZOBulI1NeNbVL27ONrqQ-z5t

           ﹏﹏﹋﹌﹌ WPP ENERGY ﹌﹌﹋﹏﹏
☆═══━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═══☆
≈ WORLD POWER PRODUCTION ≈


【 BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN 】
☆═━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═☆
Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 118View Profile
September 07, 2018, 03:12:41 AM
 #4

Salutare tuturor !
AlarmX este listat acum pe Bitexbay !! Avem nevoie de cel puțin 100k de volum de tranzactionare pentru a fi listati si pe Coinmarketcap. Sfatul nostru este sa nu vindeti pentru mai putin de 0,20 !
Vizitati-ne si alaturati-va la: https://alarmx.io/

           ﹏﹏﹋﹌﹌ WPP ENERGY ﹌﹌﹋﹏﹏
☆═══━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═══☆
≈ WORLD POWER PRODUCTION ≈


【 BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN 】
☆═━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═☆
Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 118View Profile
September 13, 2018, 08:37:56 PM
 #5

Salutare din nou !
Va anuntam pe aceasta cale ca portofelul AlarmX Core a fost lansat si poate fi descarcat de pe github la adresa: https://github.com/alarmxcore/alarmx/releases/tag/v0.12.2.
Alaturati-va proiectului nostru la: https://alarmx.io/

           ﹏﹏﹋﹌﹌ WPP ENERGY ﹌﹌﹋﹏﹏
☆═══━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═══☆
≈ WORLD POWER PRODUCTION ≈


【 BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN 】
☆═━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═☆
Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 118View Profile
September 24, 2018, 01:26:19 PM
 #6

Anuntam pe aceasta cale comunitatea AlarmX ca am castigat un contract de amplasare a unui nod de securitate pentru un smart city in Ohio !
Vizitati-ne site-ul pentru ultimile stiri si alaturati-va proiectului nostru la: https://alarmx.io/

           ﹏﹏﹋﹌﹌ WPP ENERGY ﹌﹌﹋﹏﹏
☆═══━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═══☆
≈ WORLD POWER PRODUCTION ≈


【 BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN 】
☆═━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═☆
Tszunami98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 118View Profile
October 04, 2018, 01:28:21 PM
 #7

Vizitati-ne pentru a ramane la curent cu ultimilie noutati. Cumparati acum jetoane AlarmX si tineti de ele. Porniti masternode-urile. Fiecare masternode este un centru de comanda int orsul inteligent: https://alarmx.io/


           ﹏﹏﹋﹌﹌ WPP ENERGY ﹌﹌﹋﹏﹏
☆═══━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═══☆
≈ WORLD POWER PRODUCTION ≈


【 BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN 】
☆═━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═☆
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!