Bitcoin Forum
December 13, 2017, 03:42:21 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: R9 280x dual x ventilator  (Read 872 times)
Adibandi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 345


View Profile
February 28, 2014, 08:56:13 PM
 #1

Am o problema cu un r9 280x dual x , nu vrea sa mearga pe auto fan, nici macar msi afterburner n are mai mult succes. Ventilatoarele raman undeva la 1300-1800 rpm chiar daca temperatura placii ajunge la 90 de grade. O fi ceva din fabfrica stricat sau e ceva ce nu fac eu bine.  Alte placi aceeasi firma merg foarte bine fara probleme
1513136541
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513136541

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513136541
Reply with quote  #2

1513136541
Report to moderator
1513136541
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513136541

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513136541
Reply with quote  #2

1513136541
Report to moderator
1513136541
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513136541

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513136541
Reply with quote  #2

1513136541
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513136541
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513136541

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513136541
Reply with quote  #2

1513136541
Report to moderator
1513136541
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513136541

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513136541
Reply with quote  #2

1513136541
Report to moderator
1513136541
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513136541

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513136541
Reply with quote  #2

1513136541
Report to moderator
bogdan1989
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49


View Profile
February 28, 2014, 09:16:59 PM
 #2

ce program folosesti? dak folosesti cgminer aratane conf. ta
Adibandi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 345


View Profile
February 28, 2014, 09:33:16 PM
 #3

-I 13 -w 256 --tc 8192 --lookup-gap 2 -g 2 --expiry 1 --gpu-engine 1065 --gpu-memclock 1500 --temp-target 76 -- auto-fan
bogdan1989
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49


View Profile
February 28, 2014, 10:52:39 PM
 #4

foloseste configuratia asta cu cgminer 3.3.1



setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
COLOR 0A
@echo off
cgminer.exe --scrypt -o x -u x -p x --thread-concurrency 8192 -g 2 -I 13 -w 256 --auto-fan --gpu-fan 30-85 --temp-cutoff 90 --temp-overheat 85 --temp-target 75 --gpu-memclock 1500 --gpu-engine 1080 --gpu-powertune -20 --expiry 1 --scan-time 1 --queue 0 --no-submit-stale --gpu-reorder
kinderjoy
Member
**
Offline Offline

Activity: 67


View Profile
February 28, 2014, 11:19:41 PM
 #5

stii ca ai un spatiu intre -- si auto-fan in ce ai dat tu da? sper ca nu-i si in linia de comanda.
bogdan1989
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49


View Profile
February 28, 2014, 11:25:31 PM
 #6

este la fel si pe linia de comanda, deodata ce merge inseamna ca o recunoaste ,  nu? te rog dak ai mai multa experienta tias multumi dak miai reface greselile , poate catig niste kh/s sau o ventilatie mai buna , desi imi merge destul de bine
bogdan1989
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49


View Profile
February 28, 2014, 11:31:14 PM
 #7

mmda te referi la configuratia colegului de mai sus , ce m-am alarmat  :-((((
kinderjoy
Member
**
Offline Offline

Activity: 67


View Profile
February 28, 2014, 11:32:31 PM
 #8

trebuie --auto-fan nu -- auto-fan ... --auto-fan legat Smiley
Adibandi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 345


View Profile
March 01, 2014, 03:06:09 AM
 #9

Salut , configuratia este cu --auto-fan fara spatiu am apasat eu gresit, pentru ca alte placi merg fara probleme pe acelasi sistem

Incerc si ce mi ai dat tu si revin
Adibandi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 345


View Profile
March 01, 2014, 02:52:48 PM
 #10

Nu vrea nici asa, nu urca mai mult de 1380 rpm , nici macar cu afterburner nu o ia mai tare
bogdan1989
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49


View Profile
March 01, 2014, 03:49:30 PM
 #11

ciudat , incearca dak ai vreun alt calc si vezi dak merge , si dak nu trimiteo la garantie ....
goregrind
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 148


View Profile
March 07, 2014, 10:33:10 AM
 #12

avut aceeasi problema, trimis la garantie si s-a rezolvat.

woot?
Adibandi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 345


View Profile
March 07, 2014, 03:26:23 PM
 #13

x
JulianSS
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


View Profile
March 07, 2014, 08:19:18 PM
 #14

Data inapoi la emag ?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!