Bitcoin Forum
December 15, 2017, 12:55:28 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
  Print  
Author Topic: [ANN][STA][SHA256] StashCoin - Exploring the Bitcoin technology. On Exchange!  (Read 45850 times)
Nthused
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400


★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
March 09, 2014, 05:11:15 AM
 #121

Solo port as the one stated isn't working ?

1513299328
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513299328

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513299328
Reply with quote  #2

1513299328
Report to moderator
1513299328
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513299328

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513299328
Reply with quote  #2

1513299328
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513299328
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513299328

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513299328
Reply with quote  #2

1513299328
Report to moderator
1513299328
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513299328

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513299328
Reply with quote  #2

1513299328
Report to moderator
1513299328
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513299328

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513299328
Reply with quote  #2

1513299328
Report to moderator
sacskate
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 654


View Profile
March 09, 2014, 05:13:15 AM
 #122

Dev, I wish you would not have implemented KGW right off the bat. Its no good for new coins, the diff goes crazy too fast. It's something that helps once the coin has matured and on the multipools radar. Diff retarget every 1 or 2 blocks is sufficient for a while before kgw helps.
stashdev
Member
**
Offline Offline

Activity: 70

StashCoin Developer


View Profile WWW
March 09, 2014, 05:13:48 AM
 #123

Solo port as the one stated isn't working ?

rpcport=22713

lin0sspice
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1008



View Profile
March 09, 2014, 05:13:53 AM
 #124

http://sta.scryptominers.com/index.php?page=statistics&action=pool

still under scrypt base i guess Smiley)
Anthropolis
Member
**
Offline Offline

Activity: 84

Marine Corps, BA & AA Degrees, Hacker, Lover


View Profile WWW
March 09, 2014, 05:14:05 AM
 #125

12 minutes... and the instaminers already hit it. Took 12 minutes to get a node working. 12 minutes too long. Damnit damnit damnit

◄█▒░ATOMIC TRADE!░▒█►║◄█▒░CLOUD MINING!░▒█►
Nthused
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400


★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
March 09, 2014, 05:15:04 AM
 #126

Solo port as the one stated isn't working ?

rpcport=22713

So you didn't post the right one.... Great Still can't get solo to find a connection with all nodes or RPC !

sx1234
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile
March 09, 2014, 05:17:26 AM
 #127

http://sta.scryptominers.com/

SOOOO  SLOOOWWWW..  lol

sacskate
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 654


View Profile
March 09, 2014, 05:17:39 AM
 #128

btw you can use any port u wish to solo mine as long as the port in your .conf file match your miner settings.
Nthused
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400


★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
March 09, 2014, 05:20:06 AM
 #129

No Active Nodes whatever I do so I can't Solo !

Relnarien
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 400


View Profile
March 09, 2014, 05:20:34 AM
 #130

Does anyone know why my wallet won't show me anything but the Overview tab? Is that an old, non-working version of the wallet?
Black.Dog
Member
**
Offline Offline

Activity: 98

«Stay Hungry, Stay Foolish»


View Profile
March 09, 2014, 05:22:40 AM
 #131

http://sta.scryptominers.com/

SOOOO  SLOOOWWWW..  lol

Very very slow!

We Love All Crypto Coins!
Nthused
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400


★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
March 09, 2014, 05:22:52 AM
 #132

Fail Launch I Suppose, Not even gonna bother with it, Back to Premine Coin Wink

stashdev
Member
**
Offline Offline

Activity: 70

StashCoin Developer


View Profile WWW
March 09, 2014, 05:23:40 AM
 #133

Windows wallet looks hosed. green check and no sync icon. But blocks are incrementing up.

Send rec all buttons don't work, except Debug works




00:19:37

getmininginfo


00:19:37

{
"blocks" : 254,
"currentblocksize" : 1000,
"currentblocktx" : 0,
"difficulty" : 16384.00000000,
"errors" : "",
"generate" : true,
"genproclimit" : -1,
"hashespersec" : 1168257,
"pooledtx" : 0,
"testnet" : false
}


No matter how much i prepped, there was bound to be something.

This issue arrised from the last build i made, I'm rebuilding from source again. you can start mining using the debug window, I am not sure what is wrong with the client yet.

SCryptoMiners
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
March 09, 2014, 05:24:03 AM
 #134


The site is acting up for you?

Join a reliable mining pool: POT | WC (Whitecoin) | DUCK
poppys
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


View Profile
March 09, 2014, 05:24:22 AM
 #135

Send, Receive and Tranactions buttons are not working? Anyone else have this problem?
TimC
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344



View Profile
March 09, 2014, 05:25:08 AM
 #136

Send, Receive and Tranactions buttons are not working? Anyone else have this problem?

Yes.

         ▄███████████████▄
       ▄██▀             ▀██▄
    ▄▄██▀                 ▀██▄▄
█████▀▀       ▄▀▀▀▀▀▀▀▄▄    ▀▀█████
██          ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▀▄▀█▄▄      ██
▐█▌       ▄▀ ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▄▀▀▀███   ▐█▌
 ██      ▄▀▄▀▄▀▀▄▄▄▀▀▀▀▀█ ▄█▀   ██
 ▐█▌    █▄▀▄▀▄█▀▀▀ ▀█▀ ▄▀▄▀█   ▐█▌
  ██    █▄▀▄▀▄▄█▀ ▄▀ ▄▀▄▀▄▀█   ██
  ▐█▌ ▀▄█████▀▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄▀█  ▐█▌
   ██▌▀████▀██▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄█▀ ▐██
    ██▌▀█▀▀█▄▀▀▄▀▀▄▄▀▄█▄▄█▀ ▐██
     ██▌ ▀  ▀███▄▄▄█████▀  ▐██
      ██▄      ▀▀▀▀▀      ▄██
       ▀██▄             ▄██▀
         ▀██▄         ▄██▀
           ▀██▄     ▄██▀
             ▀███▄███▀
               ▀███▀
.DeepOnion.
★ ★ ★ ★ ★  .❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!.
TOR INTEGRATED & SECURED
★  Your Anonymity Guaranteed
★  Your Assets Secured by TOR
★  Guard Your Privacy!
|Bitcointalk
Reddit
Telegram
|                        ▄▄▀▄▄▀▄▄▀▄▀▀
                    ▄▄██▀█▀▄▀▀▀
                  ▄██▄█▄██▀
                ▄██████▀
              ▄██████▀
  ▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
██████▀▀▀▀▀██████▀
 ▀█████  ▄███████
  ████████████▀██
  ██▀███████▀  ██
  ██ ▀████▀    ██
  ██   ▀▀      ██
  ▀█████████████▀
sx1234
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile
March 09, 2014, 05:26:00 AM
 #137

ScryptoMiners

Just really slow..  Getting about 1/2 capacity on my rig...  was really bad earlier..  Little better..  

Black.Dog
Member
**
Offline Offline

Activity: 98

«Stay Hungry, Stay Foolish»


View Profile
March 09, 2014, 05:26:35 AM
 #138


Yes but is slow!

We Love All Crypto Coins!
stashdev
Member
**
Offline Offline

Activity: 70

StashCoin Developer


View Profile WWW
March 09, 2014, 05:26:53 AM
 #139

Send, Receive and Tranactions buttons are not working? Anyone else have this problem?

The client is broken, I'm rebuilding now.

It seems like a cosmetic issue as the debug window displays the correct information.

mynamehere
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 211


View Profile
March 09, 2014, 05:27:19 AM
 #140

Send, Receive and Tranactions buttons are not working? Anyone else have this problem?
yes. had to go to debug to get address, hopefully correct
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!