ikm
|
|
October 25, 2016, 01:36:10 PM |
|
merak ettim kampanyası aktif olanlara baktım link paylaşılmış ama bi sürü imza var insanlarda ama kampanya linklide 10 tane imza kapmpanyası görüyor en karlı yada kazancı en fazla olan imza kampanyası acabahangisi ..
|
|
|
|
soldierrrr
|
|
November 04, 2016, 10:04:58 AM |
|
http://www.bctalkaccountpricer.info/Bu adrese girerek hesabınızın potansiyel activitysini, gelecekte ki rütbenize ne kadar süre kaldığını, trust bilgisini, değerini öğrenebilirsiniz. Bitcointalk UID numaranızı girmeniz yeterli oluyor. Site bilmemiz gereken her şeyi söylüyor çok yararlı bir site bilmiyordum teşekkür ederim.
|
|
|
|
ikm
|
|
November 04, 2016, 03:00:02 PM |
|
http://www.bctalkaccountpricer.info/Bu adrese girerek hesabınızın potansiyel activitysini, gelecekte ki rütbenize ne kadar süre kaldığını, trust bilgisini, değerini öğrenebilirsiniz. Bitcointalk UID numaranızı girmeniz yeterli oluyor. Site bilmemiz gereken her şeyi söylüyor çok yararlı bir site bilmiyordum teşekkür ederim. ilginçmiş ama üyeliği çalabilme olasıklarını düşünmedim değil ...
|
|
|
|
Catcutebaby
Newbie
Activity: 23
Merit: 0
|
|
November 04, 2016, 07:36:25 PM |
|
Linkini paylaştığunız konuda activity hesaplamadan bahsediliyor.Ben de tam olarak çözemedim.
|
|
|
|
ugurusta
|
|
November 21, 2016, 10:01:51 PM |
|
En alt satırda şu var ne demek istiyor anlamadım
"Estimated Price: 0.00266000"
|
|
|
|
ophyrim
|
|
November 24, 2016, 11:28:38 PM |
|
Ya arkadaşlar bir süredir bu bitcoin ile ilgileniyordum ama bir türlü düzgün bir platform bulamamıştım. Burası harika oldu.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
November 28, 2016, 06:52:43 PM |
|
Activity hesaplayıp ne yapacaksınız arkadaşlar boşverin böyle şeylere kafa yorduğunuza değmez her türlü artıyor işte onunla uğraşacağınıza okuyup bir şeyler öğrenmeye vakit ayırın.
|
|
|
|
semender35
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
January 17, 2017, 06:45:48 AM |
|
Activity hesaplayıp ne yapacaksınız arkadaşlar boşverin böyle şeylere kafa yorduğunuza değmez her türlü artıyor işte onunla uğraşacağınıza okuyup bir şeyler öğrenmeye vakit ayırın.
bende işimdi gördüm postu faydalı bir kaynak. aynı zamanda arkadaşın dediğine de katılıyorum. activity ve diğer şeyler zamanla olur. önemli olan forumdan faydalanmak ve genel bilgi birikimini arttırmak.
|
|
|
|
graviteta
|
|
January 19, 2017, 10:24:41 PM |
|
bende işimdi gördüm postu faydalı bir kaynak. aynı zamanda arkadaşın dediğine de katılıyorum. activity ve diğer şeyler zamanla olur. önemli olan forumdan faydalanmak ve genel bilgi birikimini arttırmak. evet kimileri hesaplamak görmek isteyebilir, benim içinde güzel bir kaynak. Teşekkürler
|
|
|
|
Roronoa
|
|
February 03, 2017, 11:57:56 AM |
|
Hesabını satarsan o kadar Bitcoin eder demek oluyor. Ama umutlanma orada yazan fiyat kadar etmiyor. Kaldı ki şu sıralar hesap satma işi çok azaldı.
|
|
|
|
ugurusta
|
|
February 03, 2017, 08:13:11 PM |
|
Hesabını satarsan o kadar Bitcoin eder demek oluyor. Ama umutlanma orada yazan fiyat kadar etmiyor. Kaldı ki şu sıralar hesap satma işi çok azaldı. Hesabım çok çok fazlasınıda etse satma gibi bi düşüncem olmaz. Eksik olsun
|
|
|
|
ATAK T-129
|
|
March 14, 2017, 06:10:01 PM |
|
Eyvallah ustam
|
|
|
|
krhnrhn
|
|
April 14, 2017, 05:20:59 AM |
|
Çok iyi başlık olmuş. Activity ile ilgili kafada soru kalmadı
|
|
|
|
lordzc
|
|
April 14, 2017, 08:18:12 AM |
|
Hiç bir haftayı kaçırmadığımızı var sayarsak günde 1 den senede 365 activite eder. Üstüne 4 ay daha eklersek hero member oluruz.
|
|
|
|
truncus
|
|
May 15, 2017, 04:41:57 PM |
|
teşekkür ederim yükselmek lazım tabi
|
|
|
|
Underworld244
|
|
May 15, 2017, 08:38:05 PM |
|
Peki bunun bize yararı nedir. Site bize paramı ödüyor ?
|
|
|
|
sezyumx
|
|
May 16, 2017, 12:59:34 PM |
|
Peki bunun bize yararı nedir. Site bize paramı ödüyor ?
İmza kampanlarına girmemizi ve rütbeye göre daha fazla stake kazanmamıza yarıyor.
|
|
|
|
sinerjji
Member
Activity: 122
Merit: 10
|
|
May 17, 2017, 07:58:02 AM |
|
Çok kafaya takmamak lazım, zamanla artacaktır zaten ama yine de insan merak etmiyor da değildi nasıl artıyor diye.. Özellikle UID'den kontrol edebilmeyi gösterdiğiniz için çok sağolun arkadaşlar
|
|
|
|
hchc
|
|
May 19, 2017, 10:07:57 AM |
|
Yeni başlayan arkadaşların kafası çok karışıyor bu konuda ben basit bir şekilde anlatayım.
Bugün kayıt olan üye en iyi ihtimalle ve her activity döneminde 14 mesaj atması şartıyla
Jr Member = 1 Ay Member = 2 Ay Full Member = 4 Ay Sr Member = 8 Ay Hero Member = 16 Ay Legendary = 26 Ay - 34 Ay arası
rütbelerine sahip olacak.
Yani bugün kayıt olan üyenin en iyi ihtimalleri göz önüne alsak bile 2020 yılından önce legendary olmama ihtimalide vardır.
|
|
|
|
............
| . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | | . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | ............
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
May 19, 2017, 11:54:24 PM |
|
Yeni başlayan arkadaşların kafası çok karışıyor bu konuda ben basit bir şekilde anlatayım.
Bugün kayıt olan üye en iyi ihtimalle ve her activity döneminde 14 mesaj atması şartıyla
Jr Member = 1 Ay Member = 2 Ay Full Member = 4 Ay Sr Member = 8 Ay Hero Member = 16 Ay Legendary = 26 Ay - 34 Ay arası
rütbelerine sahip olacak.
Yani bugün kayıt olan üyenin en iyi ihtimalleri göz önüne alsak bile 2020 yılından önce legendary olmama ihtimalide vardır.
eyvallah hocam bunu arıyordum
|
|
|
|
|