LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
August 26, 2018, 07:12:35 PM |
|
ortada fol yok yumurta yok ama herkes satıştan bahsetmiş. şu an için bir satış yok arkadaşlar. hem bende satış yapacak olsa çoktan yapacağına inanıyorum. dip fiyattan satmaz herhalde
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
August 26, 2018, 07:35:15 PM |
|
Valla her kafadan bir ses cikiyor en iyi artik beklicez ve zaten baskada yapacagimiz bir sey yok mecburen sabir edecegiz her seyin hayirlisi olur umarim bu agustos sonrasi umarim yukselisler olur
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
luckydag
|
|
August 26, 2018, 07:47:41 PM |
|
Şuan için satış yapıldığına dair bir bilgi yok. Belki satmaktan vazgeçicek, bu fiyattan satış yapması çok da mantıklı gözükmüyor. ETH daha da düşmez diye düşünüyorum.
|
|
|
|
ArmaDildo
|
|
August 26, 2018, 09:55:19 PM |
|
Ethereumun ico fiyatında bile iyi para yapıyor. Adam demek ki boş biri değil. Parası da var beklemekten sıkılmış . Elindeki ethereumlardan birazcık bozdurmak istemiş olabilir.
|
|
|
|
17men
Member
Activity: 314
Merit: 19
|
|
August 26, 2018, 10:15:59 PM |
|
Aşağılara bir yere alım emri girdim. Olası bir dump durumunda emrim gerçekleşir umarım.
|
buy me a beer with ETH : 0x71b959c89ca613cce3d7b3270149d919143c1dff
|
|
|
yussuzc1
Newbie
Activity: 77
Merit: 0
|
|
August 26, 2018, 10:43:04 PM |
|
Bu haberin bir anlam ifade ettiğini düşünmüyorum. Elinde o kadar eth olan birisi zaten zengindir.
Belki de biz böyle düşündüğümüz için hiç zengin olamayacağız , sıkıntı yok ethereum sağlam bir taban satıldığı sürece ölmeyecektir ki rüya gibi bir şey zaten ethereumun ölmesi.
|
|
|
|
Xday123
Member
Activity: 490
Merit: 16
|
|
August 26, 2018, 10:52:21 PM |
|
Ethereumun ico fiyatında bile iyi para yapıyor. Adam demek ki boş biri değil. Parası da var beklemekten sıkılmış . Elindeki ethereumlardan birazcık bozdurmak istemiş olabilir.
katılıyorum size değerli armadildo önemli olan eğer bu kadar ethereumu satacaksa neye yatırım yapacak bence tezos alabilir bu adam takip edilebiliyorsa takip edelim bu yılanı
|
|
|
|
trhomeagent
Member
Activity: 504
Merit: 11
|
|
August 26, 2018, 10:57:14 PM |
|
Balina'nın cüzdan maliyetine kadar indik ağalar. Ben adamı $ bazında zengin ettim zaten. Boş verin daha uğraşmayın.
|
|
|
|
mecazherif
Newbie
Activity: 280
|
|
August 26, 2018, 11:43:25 PM |
|
valla gene de çok fazla bir hareket olmadı fiyatta, bu da ethereum un gücünü gösteriyor bence
|
|
|
|
Ryuuma
Jr. Member
Activity: 182
Merit: 1
|
|
September 07, 2018, 05:53:43 PM |
|
Şimdi bu 20k ether atan eleman ne yaptı sizce arkadaşlar ?
Satarak etheri dumplayan organize oyunculardan biri mi ? Yoksa bu hareketi biliyordu da erkenden mi satmak istedi.
Arkasındaki amacı çözebilirsek geleceği az da olsa kestirebiliriz diye düşünüyorum.
|
|
|
|
tmlksck
Jr. Member
Activity: 476
|
|
September 07, 2018, 06:13:51 PM |
|
Ethereum gibi güçlü bir coin 20 bin satışıyla yerin dibine geçmez ethereumu dibe iten bitcoinin hareketleri. Ethereum balinasının da satmak için taşıdığını düşünmüyorum.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
temeler
|
|
September 07, 2018, 11:47:24 PM |
|
Bu düşüşün sebebi bu şahsın elindeki tüm ethleri satmasından mı kaynaklandı acaba. Bu balina tekrar düşük fiyattan eth alacağı zamanı kestirebilsek ne güzel olur.
|
|
|
|
maho2100
Newbie
Activity: 32
|
|
September 08, 2018, 10:28:26 AM |
|
yaptığı bu manevra uzun süreli etki yaratmadı malesef bu aralar eth ivme kaybediyor.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
September 08, 2018, 10:36:36 AM |
|
Balinalara çok güvenmemekle birlikte bir hareket içerisinde olabilirler buda demek oluyorki belki bir kaç ay sonrasında tekrardan girişler başlayabilir. Zaten İcolarda yeterince ether toplamıyorlar başka bir çözüm yolu bulmaları lazım.
|
|
|
|
luckydag
|
|
September 08, 2018, 11:42:36 AM |
|
satıyor ama alan birileri var değil mi? o halde sıkıntı yok, vitalik ethereum'um teknolojik olarak gelişmesini ve gerçekten blockchain'in birşeyleri çözmesini istiyor, ethereum'un fiyatı konusunda hiçbir planı olduğunu düşünmüyorum fiyat ile ilgilenmiyor tamamen teknolojiye kafa yoruyor herif..
İşte insanların ısrarla anlamak istemediği konu da bu, Vitalik, Charlie Lee gibi adamlar zaten yükünü almış oluyor. Bizim gibi paraya aç olmadıkları için ve çok paraya zaten sahip oldukları için adam kendini tatmin noktasına dönüyor. Hedef olarak da bir crypto parayı değil, aslında blockchainin kendisini alıyor. O yüzden çıkıp Vitalik, insanlar neden tokenlara para yatırıyor hiç anlamıyorum da diyebilir.
|
|
|
|
nascasto
Full Member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
September 08, 2018, 12:38:59 PM |
|
20k ethereumun satılması çok büyük bir dump yapardı diye düşünüyorum. Ethereum şuanda tüm piyasayla birlikte hareket ediyor. Satıldığını düşünmüyorum
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
September 08, 2018, 12:44:52 PM |
|
20k ethereumun satılması çok büyük bir dump yapardı diye düşünüyorum. Ethereum şuanda tüm piyasayla birlikte hareket ediyor. Satıldığını düşünmüyorum
daha buyuk dump ne olabilir? 2 gun once 300 dolardı suan 220dolar. %25 dump yemiş daha ne yesin? Bu seviyelerden giren bence üzülmez.
|
|
|
|
bekserson
Jr. Member
Activity: 266
|
|
September 08, 2018, 02:05:26 PM |
|
ether, bitcoin karşısında yakın zaman atılım yapacak gibi değil. hani bazı güçlü destekler var ama orada fazla durmadan hemen yükseliş sağlaması yine fena çakılmasına sebep olabilir. altcoin rallisi de etherin bu yükselişi ile paralel devam ederse çıkış için bir fırsat oluşabilir belki. hani maliyete yakın yerlere gelse altlar bence çoğu kişi çıkar.
|
Connecting Dual-Crypto into the Real World G M B Platform Pre-Sale Coming Soon!
|
|
|
PinkBlue
|
|
September 08, 2018, 02:18:27 PM |
|
Zaten düştü düşeceği kadar, önceden diplerdeydi şimdi dibin dibine indi. icolar artık eskisi kadar ether toplayamıyor. Balinalarda umudu kesti galiba.
|
|
|
|
adempostaci
|
|
September 08, 2018, 02:22:27 PM |
|
Ben bu durumu danışıklı dövüş gibi yorumluyorum. Şöyle ki balinalar yüksek etheri elden çıkardı bunu görenler; balinalar ellerindeki sattılar diye düşünerek ellerinde bulunan etherleri çıkartmaya çalışacaklar. Düşük miktardan başka balinada bunları toplayacak.
|
|
|
|
|