Bitcoin Forum
July 22, 2018, 04:50:21 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: NEURS: Conectam lumea antreprenorilor !  (Read 628 times)
aandreyy96
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
March 02, 2014, 03:27:11 PM
 #1

Salut !
Vreau sa va prezint o oportunitate "once in a lifetime".

Am aflat de o firma foarte interesanta, care vrea sa devina un gigant web. Vor sa intre pe nisa business si sa intreaca faimoasa retea sociala LinkedIn. Firma se numeste NEURS (de la entrepreneurs), uite descrierea lor:

NEURS LLC is a business start-up consulting firm that provides our members with advisory, educational, and financial resources through an online network (neurs.com).

Our mission is to empower entrepreneurs worldwide by providing the concepts, connections and capital they need to find, build and profit from their ideal business.

Our goal is to become the premier online meeting point for entrepreneurs, with the largest group of aspiring entrepreneurs and business providers of any company; anywhere.

NEURS: Conectăm lumea antreprenorilor !

NEURS este o nouă platformă web care oferă antreprenorilor concepte, conexiuni și capital, resursele necesare pentru a-și lansa afacerile. Această companie va fi următorul gigant web. Echipa NEURS își propune ca această platformă să întreaca liderul acestei nișe, LinkedIn, bazându-se pentru început pe un sistem de marketing multi-level (MLM pe 2 nivele).

Momentan proiectul este in stadiul de promovare, practic inregistrarea se face pe baza de invitatie, si odata intrat in sistem nu poti face altceva decat sa aduci si pe altii in sistem. Cand va avea loc lansarea vor plati userii din sistem pentru cati useri au adus, este un sistem de marketing bazat pe afiliere pe 2 nivele. In loc sa plateasca google, yahoo, etc pt campanie de promovare, ne platesc pe noi, userii, ca sa le facem vocea auzita.
Daca aducem 3 useri in sistem avem access la conferintele lor live, si daca aducem 6 useri vom primi o carte care inca nu este lansata, despre business.

Uitati una din conferintele din fiecare sambata:
https://en.neurs.com/blog/view/broadcast-march-1-2014

Platforma va fi lansata pe 15 Martie.
Ia parte acum, inca din primele stadii, si nu vei avea nimic de pierdut !
Aceasta este invitatia mea pentru voi: http://romania.neurs.net/
Va puteti inregistra si puteti urmari un video despre platforma.

Mai multe detalii pe grupul NEURS Romania
https://www.facebook.com/groups/NEURSRO/
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!