AlyattesLydia
|
|
January 20, 2019, 07:28:23 PM |
|
Elon Musk dünya için önemli bir adam ve söylediklerini takip eden büyük bir kitle var. Bu kitleye biraz olsun kripto paraları tanıtabilirse güzel olur. Bu tarz daha fazla kişiye ihtiyacımız var.
|
|
|
|
Cemlik
Member
Activity: 602
Merit: 32
|
|
January 21, 2019, 06:55:16 AM |
|
Geleceği en parlak olan altcoin Ethereum ve tabiki de Elon Musk'ın ethereum satın almak istemesini gayet doğal karşılıyorum. Şöyle de bakılabilir bu adam almak istiyorum diyorsa bunda etherde iş var fiyatı artacak
Bunu marsa koloni kurmayı düşünen adam için mi normal karşılıyosunuz? Ya sizde bir anormallik var ya normallik anlayışınız dünya ile farklı. Yani diyoruzki bu hayal gücündeki birisi yatırım yapmaz, kendi kriptosunu çıkarırdı.
|
...
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
January 21, 2019, 07:40:54 AM |
|
Geleceği en parlak olan altcoin Ethereum ve tabiki de Elon Musk'ın ethereum satın almak istemesini gayet doğal karşılıyorum. Şöyle de bakılabilir bu adam almak istiyorum diyorsa bunda etherde iş var fiyatı artacak
Bunu marsa koloni kurmayı düşünen adam için mi normal karşılıyosunuz? Ya sizde bir anormallik var ya normallik anlayışınız dünya ile farklı. Yani diyoruzki bu hayal gücündeki birisi yatırım yapmaz, kendi kriptosunu çıkarırdı. elon muskın kriptopara cıkarmaya niyeti olsaydı cıkarırdı ama bence bunun icin ne enerjısı ne zamanı var adam hem dunyada elektrıklı otomotiv devi olmaya calısırken biryandan da marsa koloni kurmaya calısıyor. en fazla 5-6 tane yazılım /blockchain muhendisi ise alıp bir coin yazdırabilir ama buda elon musk vizyonu icin cok ucuz olur.
|
|
|
|
flipme
|
|
January 21, 2019, 08:16:28 AM |
|
Böyle bir adamın böyle bir açıklama yapması, açıklama yaptığı coin adına sevindirici ama bu açıklamayı 4-5 ay önce yapmış fakat hiç bir şeye etkisi olmamış. Piyasa bu açıklamayı 2017 yılında görmüş olsaydı heralde aynı gün ethereum 2X yapardı.
|
|
|
|
unreal41
Member
Activity: 932
Merit: 10
|
|
January 21, 2019, 10:31:11 AM |
|
Elon musk neden bu kadar önemli anlamış değilim sıradan bir uyuşturucı bağımlısı adam. Bir sürü harika öngörüye sahip kripto uzmanı varken bu adamı haber yapmak boş iş
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
January 21, 2019, 10:46:49 AM |
|
Kaç ay önceki mevzu bu . Elon Musk kendi coin ve altyapısını oluşturmak için yatırım yapmıyorsa ethereum almak istiyorum demesi bana mantıklı gelmedi.
|
|
|
|
stil3tto
Jr. Member
Activity: 378
Merit: 1
|
|
January 21, 2019, 11:55:55 AM |
|
Kim ne okuyor ne anlıyor çözemedim ama benim anladığım biri BFR için 200 ETH ödeyeceğim, noldu o iş demiş, Elon da scam bile olsa o ethi istiyorum demiş. Başka başka hikayeler yazmaya gerek yok. BFR ne bilmeyenler için: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4972642.new#new
|
|
|
|
erguse
|
|
January 21, 2019, 01:32:10 PM |
|
Elon reiz öncelkle arabalarını satsın bakalım ETH cinsinden sonra alması kalsın... Yapar mı yapar, delinin teki, radyoda ot içip foto çekilmeler falan hep manyaklığından
|
|
|
|
zonefloor
|
|
January 21, 2019, 02:06:45 PM |
|
elon musk için de bulunduğumuz dönem bana göre dehasıdır.. emin ki elinde kripto para da vardır.
|
|
|
|
sagul
Jr. Member
Activity: 420
|
|
January 21, 2019, 02:09:02 PM |
|
Ağustos ayının 28'inde bu sözleri söylediğinde Ethereum kaç dolardı acaba merak ettim doğrusu. Elon Musk bile Ethereum almasına rağmen bu hale nasıl geldiyse
|
BankDex.io / Decentralized Exchange
|
|
|
matador1903
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
January 21, 2019, 06:58:24 PM |
|
Bu haber pek inandırıcı gelmedi çünkü adam çok büyük işler başarmış bir adam bu piyasaya girecekse kendi yeni bir proje ile girer neden eth alsın ki
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
January 22, 2019, 07:48:18 PM |
|
Zaten uzun süredir adamın kriptolara ilgisi var bu tweette de salağa yattığını düşünüyorum bilmiyormuş gibi konuşmuş
|
|
|
|
tufan01
Jr. Member
Activity: 280
|
|
January 22, 2019, 07:54:17 PM |
|
Keşke demeseydi adam ağustos ayında konuşmuş sonra Eth son sürat çakıldı.85 doları gördü.Şaka bir yana Eth gerçekten hakettiği yere gelecektir.Güzel şeyler sundu kripto piyasasına.
|
r e c k o o n ONE STOP SHOPPING APP Global Shopping Platform (https://ieo.reckoon.com/) [[[[[[
|
|
|
miller14
Member
Activity: 602
Merit: 11
|
|
January 23, 2019, 01:10:46 PM |
|
Bu cok eski bir haber diye biliyorum bu aralar sisitilip isitilip onumuze geliyor alacagi varsa alsin daha nereleri bekliyor dustu iste disecegi kadar
|
|
|
|
The Management
|
|
January 24, 2019, 11:56:50 AM |
|
O da farkında dünyanın değiştinin. Yoksa niye Marsa yatırım yapsın niye elektrikli arabalara yatırım yapsın niye boring company'i vs kursun değil mi? Hatta Elon Musk gibi birinin bu piyasaya ciddi bir şekilde (şirket açısından) el atmasını bekliyorum.
|
|
|
|
yuzuak (OP)
Member
Activity: 683
Merit: 16
|
|
April 30, 2019, 10:22:27 AM |
|
|
|
|
|
Arag0rN
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
|
April 30, 2019, 10:42:39 AM |
|
Teknoloji liderlerinin bu tarz açıklama yapmaları piyasa için olumlu gelişmelere neden olur.
|
|
|
|
dodocum
|
|
April 30, 2019, 10:45:00 AM |
|
Herkesin kafasındaki merak acaba fitili ateşler mi olmuştur eminim Neden olmasın, pozitif bakmak gerekiyor.
|
|
|
|
erguse
|
|
April 30, 2019, 10:45:56 AM |
|
|
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
April 30, 2019, 11:23:12 AM |
|
Başlığı açan arkadaş konuyu editlemis. Elon tek kelime yine ethereum demiş. Benim aklımda bir soru var. Biz Twitter fenomenlerine kızıyorum ama McAfee ve bu adamın Twitter fenolarindan farkı ne?
|
|
|
|
|