yigitcoin
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
September 22, 2018, 09:02:32 PM |
|
bu neyin acelesi daha ne boğanın geldiği var ne de yakında geleceği bu artışlar düşüşlerin yanında hiçbir şey ifade etmiyor senin gibi sabırsız olanları eleyecek kripto daha bekleyeceğiz kısacası
|
|
|
|
edutBTC
|
|
September 22, 2018, 10:36:01 PM |
|
Vallahi çok baydı bu boğa meselesi artık ya. Troll veya espri bile olsa o kadar çok konuşuldu ki bıktık artık. Boğa için bir süre daha bekleyeceğiz sanırım.
|
|
|
|
semos08
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 2
|
|
September 22, 2018, 10:47:08 PM |
|
Daha boğa gelmedi ondan eminim. Ancak bende şu boğa gelmeden boğa geldi başlıkları açılmasına gıcık oluyorum. Yani öyle yazınca daha fazla mı haz alıyorsunuz anlamadım. Geldiğini anlamadan bilmeden boğa geldi yazıyorsun.
|
PLEASE : 1-Click Trips | https://please.com/ Be part of the Travel Revolution!
|
|
|
Orhans
|
|
September 22, 2018, 11:46:30 PM |
|
Yalnız adam makara yapayım derken koklamışta olabilir boğanın kokusunu. Bir hareket oldu birkaç gündür ve o yükselişe tutundu ama durun bakalım daha boynuzunu geçirdi. İnşallah kötü bir yere geçirmemiştir.
|
|
|
|
bitcoincitr
|
|
September 22, 2018, 11:53:43 PM |
|
Bazı belirtiler var bugünlerde ancak ay sonuna denk gelen etf onayı meselesi falan kafa bulandırıcı ondan sonra belli olur ancak.
|
|
|
|
alikaya58
|
|
September 23, 2018, 12:29:59 AM |
|
Aynen baba sen 10 x de kaçma ama bıraz daha dur 100 x yap barı oyle gıt napıcaksın o parayı çerez parası yetmez sana boğanın gelecegı felan yok daha
|
|
|
|
tmskcimen
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
September 23, 2018, 05:40:41 AM |
|
Belirtliler hep oluyor ama piyasada boğa olmuyor bir türlü bu 10. gelişi her yükseldiğinde her piyasa yeşile döndüğünde bu başlıklar hortluyor lan iki durun boğa gelsin geliceği varsada gelmiyor mk boğası
|
|
|
|
cleante
Jr. Member
Activity: 476
|
|
September 23, 2018, 06:08:17 AM |
|
Yine başladı 10x 100x ler havada uçuşuyor maaşallah Ya ne gaz insanlarsınız ne boğası ne ayısı piyasa sabit bir accumulating zoneda salınıp duruyor ne aşağı ne yukarı gidiyor ki zaten 5800 altı felaket kesin stopla girin yinede tepede 7200 geçilmeden ne boğası yine anlamıyorum
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
September 23, 2018, 09:34:01 AM |
|
Şu an pek gelen bir şey yok.2-3 coin pumplanıyor heyecana fazla kapılmayın.Umudumuz olması yönünde tabi ama bu biraz zaman alacak gibi gözüküyor.Şu an beklemekten başka bir çözüm yok gibi.
|
|
|
|
jingyang
|
|
September 23, 2018, 10:20:58 AM |
|
Gerçekten bu ne arkadaş ya her defasında boğa geldi diyip duruyoruz sonra yine kandırıldık diyip geri dönüyoruz hevesimiz kursağımızda kalıyor inşallah bu sefer gerçekten bir boğa görürüz boğaya hasret kaldık be abi kurban bayramında kesmiş olmasınlar boğamızı
|
|
|
|
macit800
Member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
|
|
September 23, 2018, 11:27:38 AM |
|
Şu an pek gelen bir şey yok.2-3 coin pumplanıyor heyecana fazla kapılmayın.Umudumuz olması yönünde tabi ama bu biraz zaman alacak gibi gözüküyor.Şu an beklemekten başka bir çözüm yok gibi.
Bende ayni sekilde dusunuyorum genel anlamda bir yukselis gormeden ve bitcoin fiyatinin da ayni sekilde yukselmesini gormeden boganin geldigini soyleyemeyiz.
|
|
|
|
RESPECT-XxX
Full Member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
|
|
September 23, 2018, 11:51:00 AM |
|
boğa daha gelmedi ama dana ortalıkta ürküp kaçmazsa sonrası boğa kaçarsada zaten ayı bizi kovalar amk.
|
XxX
|
|
|
coinbergh
Member
Activity: 532
Merit: 29
|
|
September 23, 2018, 02:07:08 PM |
|
Geldi diye gelmeden bu kadar yaygarası yapılan bir kripto para piyasasında boğa sezonu var; bir de yılbaşı.
Geldi mi, gelmedi mi, ne ara gelir gibi konular için daha erken olduğunu düşünüyorum. Benim gözümde gerçek bir boğa sezonunun geldiğini gösteren en önemli donelerden biri, kripto paralarla ilgisi olmayan bir arkadaşınızın size bu işlerle ilgili soru sormasıdır. Piyasaya para akışı başlasın, sonra hep beraber boğanın gelişini kutlarız.
|
|
|
|
PastirmaliYumurta
Full Member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
September 23, 2018, 03:05:03 PM |
|
Ben şahsen gelip gelmediğini tamamen kasım ayının sonlarında anlıcağımızı düşünüyorum. Şu anlık belirtiler var evet ama kesin olarak kasım ayı bize daha net yorumlar yaptırabilir
|
|
|
|
LordMeowMeow
|
|
September 23, 2018, 03:51:23 PM |
|
Ufak tefek şeyler oluyor ama bundan ne anlam çıkarmak gerek acaba? Yine x’ler filan havalarda uçmaya başladığına göre yeterince heyecana kapılanlar var 😅 İnkar edilemez hale gelene kadar kendimi bu düşünceye kaptırmayı düşünmüyorum. Tren kaçmasın diye gaza gelip satın almalar da başlar yakında.
|
|
|
|
procesdad
Full Member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
|
|
September 23, 2018, 03:55:56 PM |
|
Böyle konu açıp kendinden emin bir şekilde boğa geldi bilmem kaç x olacak demelerine ben tek mi kıl oluyorum? Arkadaş neye dayanarak bu kadar emin konuşuyorsun ya. Madem bu kadar eminsin sat memleketi koy bu piyasaya eylülde 2-3 memleketin olsun. Ne uğraşıyorsun forumda yazı yazmaya.
|
|
|
|
karakan77
Jr. Member
Activity: 378
|
|
September 23, 2018, 04:33:38 PM |
|
Yapma hocam nerede boğa? Boğa geldi de bizmi görmedik? Sen gördüysen bizede söyle yerini Allah aşkına. Eğer bu son 6100 den 6700 yükşelişini bahsediyorsan inan bana boğa böyle bir şey değil. Ama bu 6100 de bir iş var onu tam anlamış değilim.
|
▀▀ PUBLISHprotocol [ WHITELIST ] ▀▀ The most viable blockchain based media platform
|
|
|
luckydag
|
|
September 23, 2018, 05:12:52 PM |
|
Artık yeni beklenti öteleye öteleye yılbaşına kaldı. Eğer Ocak şubat gibi de borsa düzelmezse, bu sefer umutlar tekrardan ilk bahara, oradan yaz, sonbahar derken bir bakmışsınız 2020 yılbaşını bekliyoruz.
|
|
|
|
yaviz0002
Jr. Member
Activity: 420
Merit: 1
|
|
September 24, 2018, 12:36:50 AM |
|
Ne yaptınız hocam 100x yapabildiniz mi yoksa buradaki milletin lafıyla iş yapmaya bayılanları doğal seçilime mi uğrattınız? Yoksa sadece dalganıza bakıp birilerini mi kızdırdınız?
|
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Oracolcoin XOR ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
jasernity
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 4
|
|
September 24, 2018, 08:55:58 AM |
|
Hızlı sert satışların giderek azaldığı ve destekten daha fazla toparlanma belirtisi olarak düşünebiliriz. ripple a bakalım bence asıl boğa orada. bitcoinde böyle bir agresiflik ben göremedim. Ha 2-3k lık zıplama olsa ve 10k'nın üzerine atılsa eğer işler değişebilir.
|
traveler | Travel more. Pay less! Get more out of your travel. An innovative crypto-friendly discount travel aggregation platform
|
|
|
|