ripplecanavari (OP)
Member
Activity: 630
Merit: 37
|
|
August 31, 2018, 07:59:33 PM |
|
arkadaşlar selamlar 2 haftadır adam gibi bir imza kampanyası arıyorum en son skyfchain imza kampanyasındaydım tam şubat ayından beri : d 7 aydır aynı imzadaydım şükür o bitti iki haftadır araştırıyorum fakat kararsız kaldım sağlam bir bounty e girmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
|
|
|
|
rastnik91
Newbie
Activity: 168
Merit: 0
|
|
August 31, 2018, 08:03:37 PM |
|
merhaba , ben bountyhive sitesinde yeni çıkan bir bounty var onun imzasındayım araştırabilirsin shopin adı bountynin
|
|
|
|
jingyang
|
|
August 31, 2018, 08:04:42 PM |
|
Sendy imzasındayım oda bugün yarın bitecek ertelenmezse tabii. Konunun takipçisiyim bende önerebileceğiniz sağlam imza kampanyası olursa bende katılırım.
|
|
|
|
Sakaleyn_40
|
|
August 31, 2018, 08:44:37 PM |
|
Streamin imzasından çıktım. İyi bir imza kampanyası varsa katılabilirim.
|
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
August 31, 2018, 10:32:45 PM |
|
arkadaşlar imza olayı artık biraz şans olmaya başladı sanki . hiç ummadığım projeden çok iyi gelir elde ettiğimde oldu. çok güvendiğim projeden çuvalladığımda oldu. bence eli yüzü bira düzgün herhangi bir projede şansınızı deneyin derim
|
|
|
|
aamirsuh
|
|
August 31, 2018, 10:39:34 PM |
|
Konuyu açan arkadaş 7 aydır tek bir imzada kalmış adamlar ellerinden gelse sürekli devam eden ico yapacaklar heralde saçma sapan hal almadan escrow işi iyiden iyiye gelmeli
|
|
|
|
ripplecanavari (OP)
Member
|
|
August 31, 2018, 10:55:55 PM |
|
Konuyu açan arkadaş 7 aydır tek bir imzada kalmış adamlar ellerinden gelse sürekli devam eden ico yapacaklar heralde saçma sapan hal almadan escrow işi iyiden iyiye gelmeli
kesinlikle katılıyorum escrow olmalı bir kere girdiğinde çıkamıyorsun da normalde haziranda bitecekti adamlar ağustosa kadar uzattı çıksak şubattan hazirana kadar harcadığım emek yanacak mecbur kaldık bir de scam çıkarsa nasıl koyar o yüzden bir an önce bu bounty olaylarına escrow sistemi getirmeleri gerek
|
|
|
|
malilale
Newbie
Activity: 70
|
|
August 31, 2018, 11:15:09 PM |
|
Off 7 aydır bir imza can acıtır umarım scam çıkmaz dostum , ben şans olduğuna inanmıyorum ne kadar geleceğini imzaya girmeden aşağı yukarı hesaplayabilirsiniz eğer scam olmadığına inanıyorsanız sorun yok .
|
|
|
|
trevor13241324
Newbie
Activity: 98
|
|
August 31, 2018, 11:43:25 PM |
|
son haftasına girdik artık katılamazsınız sanırım ama vertex gelecek vadeden çok pozitif bir kampanyaydı yatırımcısı ekibi potansiyeli projesi ve değerlendirmeleri çok iyiydi. Tabi tüm bunlar yetmiyor şans faktörü ve piyasanın durumu da çok önemli.
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
September 01, 2018, 07:59:12 AM |
|
Ben de vertexe girdim adamlar 4 haftalık bounty kampanyası yapıp icoyu ondan sonra yapacaklar. İco süresince bounty olacak mı o konuda net bir bilgi yok.
|
|
|
|
|
WeAreSoSory
Member
Activity: 238
Merit: 14
|
|
September 01, 2018, 08:54:24 AM |
|
Detayları bi inceleyeyim bakalım. Benim gibi jr. hesaplara açıksa denemek isterim şansımı.
|
|
|
|
nascasto
Full Member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
September 01, 2018, 10:43:30 AM |
|
Benim gördüğüm talentchain var imza olarak. Başka öyle gözüme takılan olmadı ben de araştırıyorum bu günlerde gabrotech 2 gün önce ico bitecekti 1 ay uzattılar maalesef.
|
|
|
|
Carolina34
Jr. Member
Activity: 140
Merit: 2
|
|
September 01, 2018, 10:44:35 AM |
|
50 kere aynı baslıkları acıyorsunuz biraz arastırın bu ne beleşçilik
|
“İnsan ırkını yok etmek istiyor musun?” Sophia: “Pekala, tüm insanları yok edeceğim.”
|
|
|
ripplecanavari (OP)
Member
|
|
September 01, 2018, 10:49:29 AM |
|
ulan siktir git şu başlığın altından adamın asabını bozma amkdm paraziti seni
|
|
|
|
hisarardi
Member
Activity: 532
Merit: 12
|
|
September 01, 2018, 11:45:56 AM |
|
Bende bu imzasini taşıdıgim bounty ye katıldım. 1 aylık zannediyordum demek ki gözümden kaçmış Kasım ayına kadar sürecekmis. İslami borsa adı altında bir borsa kuracaklarmis. Kampanya katılımda bayağı bir titiz davranıyorlar. İş yaparmi bilmiyorum girdik bakalım. Bu zamanda hangi projenin iş yapacağını kestirmek zor. Ya nasip
|
|
|
|
hasyurt
|
|
September 01, 2018, 12:21:06 PM |
|
Dostum başlık için teşekkürler. Bende yeni imza arıyordum. Malum sendy dün bitti. Bitmediyse bile ben çıkacağım. 30 eylüle kadar swipe bari girelim 4 haftalık Stake alsak yeter. Belki o vakte kadar daha güzel birşey cikar
|
|
|
|
hasyurt
|
|
September 01, 2018, 12:22:21 PM |
|
Carolina delikanlı gibi söyle senin yaş 20 bin üstü var mı? Sanki yok gibi
|
|
|
|
ripplecanavari (OP)
Member
|
|
September 01, 2018, 12:54:13 PM |
|
Dostum başlık için teşekkürler. Bende yeni imza arıyordum. Malum sendy dün bitti. Bitmediyse bile ben çıkacağım. 30 eylüle kadar swipe bari girelim 4 haftalık Stake alsak yeter. Belki o vakte kadar daha güzel birşey cikar
hasyurt hocam swipe 30 eylülde mi bitecek ?
|
|
|
|
hasyurt
|
|
September 01, 2018, 01:22:56 PM |
|
hasyurt hocam swipe 30 eylülde mi bitecek ? Sanalpara hocam yukarıdaki postunda 30 Eylül demiş. Linkten vermiş. Bilgisayar başına geçince bakacağım
|
|
|
|
|