Ne znam koliko vas je imalo ovaj coin (TAUcoin, odnosno TAUT), ali razne stvari su se izdešavale.
1. Više se ne možete logirati preko Facebooka u web wallet. Tj. sada se možete prijaviti preko e-maila koji vam je bio povezan sa Facebook računom, što je meni stvorilo velike probleme s obzirom da više ne znam šifru od tog e-maila. Na taj e-mail će vam stići confirmation code kako biste ušli u web wallet.
2. Sve Taucoine bi trebali prebaciti u Android wallet, jer ako sam dobro razumio coinovi na web walletu su na testnetu, a Android wallet je na mainnetu.
3. Najgora vijest: dogodio se hakerski napad na web wallet, te je ogromna količina Taucoina pokradena, meni je počišćen cijeli wallet, a nakupio sam dosta coinova, jer sam bio dosta aktivan na ranim airdropovima. Javio sam se u Telegram grupu
https://t.me/taucoin , te postoji mogućnost da dev team "riješi stvar". To preporučam i vama ako su vam pokradena sredstva.
Eto nadam se da sam nekome pomogao, ako ne zbog ovog coina onda kao još jedno upozorenje da svi skupa pazimo na svoja sredstva.