akgandalf
Member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
|
|
December 09, 2018, 09:42:26 AM |
|
Hydro şuan için sudan ucuz lafını tam karşılıyor. Bu devran elbette döner. O zaman sudan pahalı olunca herkes almaya başlar. Bende az az alıp atıyorum kenara. Boğa gelirse , isterse 2-3 yıla gelsin mutlaka gelecek.
|
|
|
|
Gastronomist
|
|
December 09, 2018, 10:01:11 AM |
|
Hydro xrp,xvg,xlm gibi bir uçuş yaşayacak sanırım.Çöp tokenler bile boğada 700 satoshiyi falan görmüştü.Hydroda görecektir.Ve kalıcı olacağını düşünüyorum çünkü bu proje real bir proje.
|
|
|
|
zonefloor
|
|
December 09, 2018, 10:03:21 AM |
|
şu an ki hydro fiyatları alım fırsatlarımıdır bilmem bildiğim tek şey şu bu eth tabanlı her şey daha yerin dibine çok girer doğal olarakta bu tokenlar daha yerin dibine çok girer..
|
|
|
|
Muhtaixa
|
|
December 09, 2018, 01:23:30 PM |
|
şu hydro yu o kadar çok duydum o kadar çok okudum ama bi türlü alacak cesaret bulamadım elimde xlm, ada, qsp, nano, wan, eth gibi altconler var. bi kaç tane de gem var ama onlar gizli söylemiyorum bunların yanına hydro eklemeli mi eklememeli mi kararsızım
|
| AMEPAY | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | │▌ | AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄ █████████ ▀█████ ███████▀ ▀███ ██████▀ ▄█▄ ▀██ ██████▄ ▀█▀ ▄██ ███████▄ ▄███ █████████ ▄█████ ▀██████▀ ▄██████▀ | |
| │ | | AME TRADE HERE
▐███▄ ████▌ ▐██████████▄ █████████████ ████▌ █████ ▐████ ▄████ ██████████▀ ▀█████▀▀ | |
| ▐│ | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
|
|
|
yns1903
|
|
December 09, 2018, 04:39:16 PM |
|
Vay be bir zamanlar iyi kazandıran coinlerden biriydi. Kısa sürede yediği pump ile birçok kişinin cebini doldurdu. Şuanda durumu ne ve geleceği nasıl pek bir şey söyleyemiyorum
|
|
|
|
shariomario
Jr. Member
Activity: 120
Merit: 3
|
|
December 28, 2018, 08:02:01 PM |
|
Hydrogen 2018 yılı değerlendirme raporunu yayınladı ve geçtiğimiz yıl yapmış olduğu şeyleri özetledi. Yeni yıl raporunda dikkat çeken şeylerden birisi ise yayınlamış oldukları görsel. Sanırım Oracle ve OBM'nin finans cloudları üzerinden bir ortaklık geliştirmişler. Mike Kane'in telegram'da söylediği gibi bu firmaların satış elemanları finans alanında Hydrogen ürünlerini satmak için çalışacaklar. Görsel ve yazının linki aşağıda; https://medium.com/hydrogenturkey/hydrogen-y%C4%B1la-bir-bak%C4%B1%C5%9F-2e0e76aa3add
|
|
|
|
LordCyclone
Member
Activity: 365
Merit: 40
|
|
December 28, 2018, 10:28:57 PM |
|
gerçekten güzel yazı olmuş hocam. Hydro cok sewdiğim begendiğim bir coindi ama balinaların oyuncağı oldu resmen umarım eski günlerine geri döner
|
|
|
|
Sacred
|
|
December 28, 2018, 10:50:58 PM |
|
Bende çok güvendiğim için elimde eriyen bir miktar Ripple'ı bozdurarak Hydro aldım aldığımdan beri mütemadiyen düştü. Dolar bazında 3'te 1'i civarına düştü ama Eth bazında da zarardayım. Anlaşmalar falan açıklanacak diyorlardı resmen kapıldık o gün rüzgarına. Fiyat artacağından eminim hatta çok ciddi artaağını da düşünüyorum ama bu düşüşü tahmin edebilip buralardan girseydim keşke diyorum.
|
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
December 29, 2018, 09:10:29 AM |
|
Benim çok güvendiğim bir proje. İyi yerlere gelmesi için sadece bir boğa piyasasina girmemiz yeterli. Boğa piyasası olduğu zaman bir sürü tras coin ya da tokenler çok değer kazanabildigi yerde hydronun uçması lazım.
|
|
|
|
phoneiX
Jr. Member
Activity: 392
Merit: 4
|
|
December 29, 2018, 09:48:19 AM |
|
HYDROnun son açıklamış olduğu ortaklıklar ile çok iyi yerlere geleceğine eminim.Özellikle Google ve IBM ile ortaklık yapması boğa sezonunda etkisini gösterecektir.
|
HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
|
|
|
Neo.op
|
|
December 29, 2018, 09:08:55 PM |
|
Hydro iyi yerlere gelecektir.Zamanı var.Piyasaya hele bir regüle falan gelsin.Tek başına sırtlanır bu piyasayı.Herşeyi hukuk çerçevesinde yapıyorlar.Yani dünya için ideal bir teknoloji ..zaten güvenlik için çalışıyorlar.
|
LYR | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄█████▓▓▓▓▓▓▓▓█████▄ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▄▓████▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▄▓▓████▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▄▓▓█████ ▓▓▓▓▓▓▓▓█████████▄▓███ ▓▓▓▓▓▓▓██████▀▓███▄▓█ ▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓█████ ▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓█████ ▓▓▓▓██████▄▄▄▄▄██████ ▓▓▓██████████████████ ▓▓███████████████████ ▓██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ | LYRA Loyalty Rewards on Blockchain
══════════════════════[ Main Features ]══════════════════════ ✓Customizable tokens ███✓NFT███ ✓DeFi███ ✓DEX███ ✓Revenue share | | | |
|
|
|
janocuk
Jr. Member
Activity: 532
Merit: 6
|
|
January 03, 2019, 01:18:25 PM |
|
hydro çok sağlam ilerleyen bir proje. ayrıca eriyip giden projelere bakarsanız 50-60 satoshi bandına iyi tutundu. bu demek oluyor ki hydro alanlar tokenlerini hold ediyorlar. elden çıkaran çok fazla kimse yok. hydronun kesinlikle başarılı olacağına inanıyorum. belki 5 ay belki 50 ay sonra ama holderina kazandıracak birkaç tokenden biri benim nazarımda.
|
|
|
|
Neyzen_06
Newbie
Activity: 99
Merit: 0
|
|
January 03, 2019, 01:57:27 PM |
|
70 satoshilerden aldım malesef o da 47-48 satoshilere düştü erken aldık bunu da. umarım yükselir de zararı çıkarırız...
|
|
|
|
Aragorrn
Newbie
Activity: 88
Merit: 0
|
|
January 07, 2019, 11:04:40 PM |
|
IBM ile işbirliği mi ortaklık mı ne açıkladılar, İngilizcem olmadığı için anlamadım. Bittrex'te 44 satslardan 50'ye yükseldi bi anda.
|
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
January 08, 2019, 05:33:12 AM |
|
Dikkatimi çekti son günlerde geri sayım aracı gibi geri salıyor. 46-45 umarım oralardan yukarı yönlü bir patlama yapar. Benimde güvendiğim tokenlerin hadi da geliyor.
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
January 08, 2019, 05:44:01 AM |
|
Neden düştüğünü anlayamadığım coinlerden.Piyasadaki en iyi coin ama bir türlü yüzü görmedi.Sağlam bir şekilde artmasını beklerdirm.min 300 satoshi olması falan gerekiyor bu coinin.
|
|
|
|
zorbey
|
|
January 08, 2019, 06:13:46 PM |
|
IBM ile işbirliği mi ortaklık mı ne açıkladılar, İngilizcem olmadığı için anlamadım. Bittrex'te 44 satslardan 50'ye yükseldi bi anda.
Kabaca şöyle söyleyebiliriz; IBM ile işbirliği yapılacak. Bu ortaklık daha çok IBM'in cloud platformlarında ve finans bulutu platformlarında Hydrogen API'lerini kullanmak üzerine. bir anlamda IBM müşterilerine Hydrogen'in API'lerini sunacak.
|
|
|
|
|
vycl87
|
|
February 21, 2019, 06:43:31 AM |
|
Hydro, Hot ve Npxs gibi yeni nesil projelerin ileride çok karlı olabileceğini düşünerek ufak yatırımlar yaptım ve bu konudaki başlıkları takibe aldım. Hydro ile ilgili gördüğüm en güzel başlık bu oldu. Elinize sağlık takibe devam edeceğim.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
February 21, 2019, 04:45:18 PM |
|
bende duyduğumdan bu yana fırsat buldukça hydro aldım. hele ki airdrop ya da bountyden gelen tokenleri satıp hydro almaya çalıştım. bakalım neler olacak. çok pozitif olduğum token hydro xrp bile nereden nereye gitti neden hydro gitmesin ki. sabırla bekliyorum.
|
|
|
|
|