Konuda küfürlerin havada uçuşması pek hoş olmamış.
Cemlik'le bende bir kaç kez tartıştım ondan iyi bir muhalefet lideri olur
hiç bir şeyin altında kalmıyor ama konumuz bu değil.
Ben bundan bir cacık olmaz diyorum bunu kazacağıma pirl, clo, moac kazmayi mantıklı buluyorum gereksiz bir coin bana göre.
Ether Zero'yu bende bir süre mine ettim herşey'den sıfır ücret alıcaz demesine tav oldum ama çok da kazmamıştım. 260 kadar var.
Minerpool'un ana sayfasından kaldırılmış.
Daha fazla bildiğiniz şey varsa atışmaları, küfürleri bir kenara bırakalım ve bilgi paylaşalım.
Üstad kin tutmadığımdan tartışmalarımızı inanın bilmiyorum
Ama muhalefet liderine çok güldüm
allahta seni güldürsün üstad
Ya sinirlendiğim noktayı kaçırmışsın;
Alın dememişim, kazın dememişim, fikir sormuşum. Kendi kazdığım süreyi ve elimde olanı söylemişim. Baktığım borsada yobit. Deposit kapalı olmasa orda ederi belli. Diğerlerine daha yeni baktım deposit açıkmı onu bile bilmiyorum.
Hala ordan armut gibi o kadar kazamazsın bu kadar edemezsin diyor. Ben hiç eth kazmıyorumki. Geçen roller platform açıldı mesela 1 saat kazmamışımdır. Onuda tek rigle kazdım hatta konudada tavsiyemi yapmıştım. 1 saatte ben 1sn blok süresinde kazdım. Bi halt biliyomuş gibi konuya zıplayıp yorum yapınca tutuluyorum. Yahu benim kazım gücümüde bilmezsin ne kazdığımıda. Ne kadar kazdığımıda. Niye fikir sorduğum bir konuda yalan söyliyim. Söylicek olsam 100000 var derdim. Ki ben etz yi kazdığımda onay sayısı yüzünden bile (abartmıyorum) 1 hafta falan sürüyordu. Orada ya 100k ya 200k onay vardı yanlış hatırlamıyorsam bir ara. O yüzden bırakmıştım zaten ilk bloklardan sonra.
İlaveten zaten bende bi cacık olmaz demişim.
Sığır gibi gelip milleti eşek yerine koyma demesine sinirleniyorum. Sanki alın kazın vs.. biley söylemişim.
Bunlar mn ye geçtiler ama telegram gruplarında biraz baskı yapınca banladılar. Zaten iyice orda karar verdim. Birde baktığım 2 borsada(cryptopia ve yobit) tırt. Cry de hiç volume yok. Yobitte var ama deposit kapalı. Diğerlerine bakmadım bile.