Kripto dünyasında Türkçe paylaşımlar yapan internet siteleri, youtube kanalları, steemit ve medium sayfalarını bir araya toplayıp sizlerle paylaşmak istedim.
Bir çok kişi bunların bir kısmından haberdardır ve takip ediyordur ama hem haberi olmayan kullanıcılara da fayda sağlaması hem de toplu bir yerde bulunmasının fayda sağlayacağı düşüncesiyle bu postu açıyorum.
Bazılarını bende takip ediyorum ve güzel paylaşımlarla karşılaşıyorum, yatırım yaparken her yönden araştırmaya incelemeye gereken önemi vermek gerekiyor o yüzden buradaki sitelerden de oldukça faydalanılacağını düşünüyorum.
Listede olup da çıkmak isteyen olursa veya kripto dünyası ile ilgili bilgi paylaşımı yapan bir internet sayfası, youtube kanalı olup da listede yer almak isteyen olursa ekleyebiliriz çıkartabiliriz.
Son olarak buradaki hiç bir siteyle, sayfayla veya youtube kanalıyla hiçbir tanışıklığım, sahipliğim vb. yoktur, bütün bu bilgileri tek tek araştırarak, kripto dünyası ile ilgili paylaşıp yapıp yapmadığını tespit ederek derledim.
Fayda sağlaması ümidiyle...
Türk Kripto Para Paylaşım Siteleri.xlsx - 18 KBteramit,
by rallier,
distorsiyon,
mistersehmuz ve
muslol67'ye merit için çok teşekkürler...
Blokzincir ve Kripto Paralar Üzerine Türkçe Yayınlanmış Kitap ve Makaleler isimli çalışmamı da eklemiş bulunuyorum.
Özellikle kapsamlı araştırma arayan arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum. İnternette ismi veya içeriği paylaşılmış Türkçe kaynakların hemen hepsini bir araya getirmeye çalıştım.
Kitapların ismi ve yazarını, makalelerin ise isimlerinin yanı sıra okuma linkini de ekledim, link üzerinden direk makalelere erişebilirsiniz.
Eksik, gözden kaçan yayın olur da tarafıma iletirseniz ekleme yapabiliriz.
Blokzincir ve Kripto Para Üzerine Yazılmış Kitap ve Makaleler.xlsx - 24 KB