Xrp coin olarak agresiftir.Çoğu yorumlarda arkadaşlar nefret ediyorum görmek istiyorum falan filan demişte.
İşin gerçeği hiç bir coine gönül bağı kurmamak ve aşırı sevip aşırıda nefret etmemek gerekir sonuçta alıp satıyorsun para kazanmaya çalışıyorsun hangisi işine geliyorsa onu alıp yoluna devam edicen. dün akşam ve bugünkü hareketler xrp agresifti.Ama önceden deneyimli arkadaşların yazdıklarına katılıyorum acemi traderlar olmasa proflar tecrübeli olanlar para kazanamaz.
Yada acemi olupta bişey kanıtlamaya çalışanlar olmasa gene bu işlerden para kazanılmaz onlar para kaybedip diğerleri para kazanacakki.işler böyle yürüsün zengin olmanın ana kuralı birileri kaybedip diğerlerinin kazanması tabiri caizse zenginliğin kaynağın transferi gerekir.
Gelelim bugünkü tespitlere koineks ve btcturk üzerinden xrp işlemler yaptık.kısaca tl çevirince coinmarketcap te normal 3.12 tl olan xrp koinekste 3.17 tl den alıcı buluyor.btcturk fiyatı 3.17 tl alıcı ve bitexen dene yeni borsada 3.156 tl fiyattan alıcılar var.
şimdi soru şu 3.12 tl olan xrp yi hala inatla 3.17-3.1750 tl den almaya çalışan varya ben başkada bişey demiyorum.
siz olmasanız piyasa düşerken kime mal satılacak demi.
ağaların parası bol anlaşılan.
Azda olsa trade den kazandık Allah bereket versin.