Arkadaslar, pek oyunlardan anlamam ama nedense bugün kendime bir PS4pro siparis verdim. Pazartesi gelir. Yaninda oyun falan yok. Tek kumanda ve cihazin kendisi gelecek. Su 500 Milyon serisi, 2 TB bellekli olan. Simdi önümde 2 secenek var:
1. kutuyu hic ellemeden saklayacagim, acmayacagim... 2-3 ay sonra belki bir delisi iyi para verir. Malum, 50bin adet üretilmis, seri numarasi falan olacak üzerinde...
2. baslarim koleksiyoncusuna deyip kutuyu acip hemen kuracagim. bi araba yarisi oyunu alip arasira tur atacagim.
2. secenegi secersem, 100 liraya grand tourismo oyunu var. onu alayim diyorum.
ama simdi playstation sitesinden baktim, o oyunu fiziki olmadan da alip indirebiliyormusum cihaza (300 lira). ben fiziki olarak alacagim.
playstation sitesinde (
https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-E3_GTSPORT/1?smcid=pdc%3Atr-tr%3Apdc-games-gt-sport-ps4%3Aleadproductinfo-indir%3Agran-turismo-sport%3ASTORE-MSF75508-E3_GTSPORT) oyundan baska arac ve sürüm satin alip ekleyebiliyorum galiba; bunlar ne is? fiziki olarak alacagim oyunda bunlar yok mu? bir de ekstra para vererek level acip, degisik arac mi alabiliyorum?
ilginc geldi bana. o kadar para cihaza ver, o kadar para oyuna ver, sonra oyun icinde degisik bir arac istiyorsan bir de o araci secebilmek icin para ver. bu ne? bu resmen soygun degil mi?
playstation insani batirir gibi, her zamazingoya para vereceksek oyun keyfi nerede kaldi?
biraz beni playstationn 4 pro hakkinda aydinlatsaniza ya...