flygate (OP)
Jr. Member
Activity: 185
Merit: 1
|
|
September 23, 2018, 09:54:06 AM Last edit: September 23, 2018, 01:15:59 PM by flygate |
|
Arkadaşlar btcltcdigger diye bir bounty yöneticisi var. Reddit kampanyalarında sadece kanalına abone olmaya 50 stake veriyor. Herhangi bir paylaşım yapılmasa dahi o stakeye denk gelen coinleri veriyor. Airdropşa uğraşacağınız vakitten daha az bir zamanda airdroptan daha fazla kazandırıyor. Bilginiz olsun istedim. btcltcdigger'in yönettiği kampanyalara burdan ulaşabilirsiniz https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=228301
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
September 23, 2018, 10:05:44 AM |
|
başarılı kampanyaları var, bende blohg ve video kampanyalarını takip ediyorum telegram kanalı var, kampanya takibi için kullanılabilir https://web.telegram.org/#/im?p=@CSBounty
|
|
|
|
jingyang
|
|
September 23, 2018, 10:10:03 AM |
|
Telegram kanalı için teşekkürler, başarılı bir yöneticiye benziyor bakalım reddit'e daha önce hiç merak edip katılmadım da değer mi bilemiyorum ama bilgilendirme amaçlı konu açtığın için teşekkürler.
|
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
September 23, 2018, 10:23:38 AM |
|
İyi bir yöneticidir, ben onun yönettiği kampanyalarda ödül yönetimi anlamında hiç sıkıntı yaşamadım, telegram kanallarında sorulara laf salatası yapmadan kısa ve net cevap verirler, sorunlara yaklaşımları da yapıcıdır.
|
|
|
|
gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
September 23, 2018, 11:02:10 AM |
|
sadece takip değil oylamanıza da ödül veriyor. en güzeli ise raporlamasını sizden form doldurarak istemesi. böylece boş yere kirlilik olmuyor. kötü tarafı ise katılımcı sayısı fazla olduğu için elinize geçen ödül az oluyor. gerçi bu gardaşlara da iyi dedik ya yarın bunların da bir yeri oynamaya başlar.
|
|
|
|
flygate (OP)
Jr. Member
Activity: 185
|
|
September 23, 2018, 12:41:00 PM |
|
Aynen genel olarak zaten çok iyi. Son projeleride belirtilen zamandan daha kısa sürede bitti. Başarılı bir yönetici
|
|
|
|
LordMeowMeow
|
|
September 23, 2018, 04:28:30 PM |
|
Reddit kampanyalarını bilmiyorum ama gerek sosyal medya gerekse imza konusunda oldukça adaletli ve düzgün davrandığını biliyorum. Gerçi son yönettiği imzalardan biri olan rateonium mu öyle bir şeydi sanırım, patladı. Scam miydi yoksa softcape mi ulaşamadılar emin değilim. Manager olarak iyi ama projeler konusunda siz de seçici olun her ihtimale karşı.
|
|
|
|
SkyLords
|
|
September 23, 2018, 05:15:07 PM |
|
Bende takipleyeyim. Hangi bounty güzel yada hangisine katılalım.
|
|
|
|
williamsmith
|
|
September 24, 2018, 12:14:13 PM |
|
En başarılı bounty yöneticilerinden birisidir. Video kampanyaları düşündüm bir kaç kez ama vakit ayıramadığım için bu yöneticinin kampanyalarına katılmadım.
|
|
|
|
erguse
|
|
September 24, 2018, 12:42:51 PM |
|
Böyle nokta atışlı konuları seviyorum arkadaş ya. Teşekkürler paşam. Ellerin dert görmesin. Deneyelim bakalım...
|
|
|
|
Wabri
Jr. Member
Activity: 154
|
|
September 24, 2018, 08:23:49 PM |
|
Son donemde benim de dikkatimi cekiyor guzel kampanyalar organize ediyor bu bounty yoneticisi umarim boyle devam eder.
|
|
|
|
zorbey
|
|
September 24, 2018, 08:24:44 PM |
|
Bu yöneticinin en güzel tarafı, kampanya başında tüm bilgileri vermesi. KYC istiyormu? ne zaman başladı, ne zaman bitecek?, Raporu göndermemiz. Kötü tarafları ise, bazı kampanyaları çok uzun sürüyor, stake sayımlarını kampanya sonunda açıklıyor. 4 aydır kampanyalarına katılıyorum, katıldıklarımdan daha bir kampanyası bitti
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
September 24, 2018, 08:28:26 PM |
|
Adreste yanlışlık mı var? Klasik bi kripto grubuna yönlendirdi
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
September 24, 2018, 08:30:14 PM |
|
Adreste yanlışlık mı var? Klasik bi kripto grubuna yönlendirdi adres doğru hocam.
|
|
|
|
freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
September 24, 2018, 08:36:13 PM |
|
aynen arkadaşın paylaştıgını gibi bende onların çoğun katıldım bazıların kyc istiyor onlara girmedim ama daha gelen token olmadı bakalım beğenmediğim yanı stakeler hiç girilmiyor tablolarına imzalarda bile
|
|
|
|
okanciftci74
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
September 25, 2018, 05:47:42 AM |
|
Valla çok kampanya yönetiyor bu adam bir dahaki imzam ondan oluca birde sağlam projelerde çıkıyor elinden ama imza oranları çok az ordan kaybediyor gözümde rankda olmayında giresi gelmiyor insanın
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
September 25, 2018, 05:52:53 AM |
|
Adreste yanlışlık mı var? Klasik bi kripto grubuna yönlendirdi adres doğru hocam. "Kanal" diyince kanal beklemiştim ama grup çıktı, girdik bakalım takip edelim biraz
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
Dyatrev
|
|
September 25, 2018, 08:01:23 AM |
|
Daha önce benim de dikkatimi çekmişti bu menejerin reddit kampanyaları ama 2000 3000 kişi katılıyor reddit bölümüne ve ödülün bir anlamı kalmıyor. Bir nevi airdrop olarak düşünülüp değerlendirilebilir.
|
|
|
|
gokhanata
Jr. Member
Activity: 316
|
|
September 25, 2018, 09:35:15 AM |
|
çoğu bountysine katıldım ve bu tarz sadece beğeni olan bountyler çoğu airdroptan bile düşük bırakıyor, ne kadar ekmek o kadar köfte ama yinede çok vakti olmayanlar için yapılabilir.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
September 25, 2018, 11:43:18 AM |
|
Adreste yanlışlık mı var? Klasik bi kripto grubuna yönlendirdi adres doğru hocam. "Kanal" diyince kanal beklemiştim ama grup çıktı, girdik bakalım takip edelim biraz ben yanlış yazmış, telegram grubu , ama bot var, tek tıkla tüm kampnaya listesi, yada takip etttiğin kampnayanın bilgileri geliyor, yeni kampanyalarını burdan takip ediyorum ben btcltcdiggerın . forumdan takip zorlaştı, birde başka hesaplardan açıyorlar bazen kampanyaları iice karışıyor.
|
|
|
|
|