goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 27, 2014, 09:50:31 AM |
|
mining bitince yükselir umuduyla bekleyenler yukarı hareket olmayınca satışa geçti multipoollarda yeterince aktif olmayınca alıcıda yok bence daha da düşebilir multipoollarda kazan kişi sayısı artmazsa
|
|
|
|
NetAlp
|
|
April 27, 2014, 11:11:32 AM |
|
Para babaları işe el atmadığı sürece, senle benle çıkmıyor mağlesef.
|
|
|
|
|
|
metehan027
|
|
April 27, 2014, 08:47:47 PM |
|
biraz daha açarsanız seviniriz biraz karışık olmuş alıştığımız gibi değil
|
|
|
|
hostmaster (OP)
|
|
April 28, 2014, 06:56:50 AM |
|
Herşeyi güzelce anlatıcaz merak etmeyin. Pool sıfırdan yapıldığı için biraz farklı oldu. Aynı zamanda var olan tüm algoritmaları destekleyecek bu sayede en profitable pool olacak, teknik hızı ve oradaki optimizasyonları bunlar extra. ayrıca saat başı ödeme yapacak sistem. Dün testi yaptık gerekli düzetlemeler ayarlar yapıldı. Biraz daha test etmemiz lazım.
Başta kolay block bulduğu için BELI test ediyoruz sonra diğer coinleri ekleyeceğiz.
dünkü ödeme alan minerlar addressAmounts { "BBuatZ9KjgnamfvGPqEwoPpRtCWbo9txkH": 8518992.720592, "BGBYous3DHB3tBsemB2UH83hKiqMWjbkqJ": 2608512.592298, "BAVcJUj5KFqqwgE32k4U2iNcWv4sfjoyir": 4202232.559944, "BDxHnqWzEyHtKPqAd6gvbKQsJ8SjaULQ11": 3215860.612133, "B9w29Jfq4o6nw8fvKPc6uijPDs5gwMtJ4P": 1793739.524811, "BRJyu5jmGHnGStNsaVtwUpJ9SfqheCVhnX": 906296.797829 }
Bugün de test devam edecek
|
|
|
|
metehan027
|
|
April 28, 2014, 09:54:24 AM |
|
o zaman bekliyeceğiz mecburen ben kamaya başlıyam dedim ama beceremedim...
|
|
|
|
hostmaster (OP)
|
|
April 29, 2014, 06:30:18 AM |
|
ödeme sistemi düzgün çalışıyor bugün test edelim iyice bakarsın bir sorun çıkar. ama her saat başı saniye şaşmıyor :-)
|
|
|
|
desperado596
Member
Activity: 95
Merit: 10
|
|
April 29, 2014, 10:36:03 AM |
|
ödeme sistemi düzgün çalışıyor bugün test edelim iyice bakarsın bir sorun çıkar. ama her saat başı saniye şaşmıyor :-) Biranönce başlatalım su multipool u hocam eccoin düşüyor
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
April 29, 2014, 10:37:56 AM Last edit: May 05, 2014, 11:30:39 AM by grolll |
|
Biranönce başlatalım su multipool u hocam eccoin düşüyor Geç kalındı bu konuda. ecc.ghash da 2 gündür ödeme yapmadı insan kıllanıyor ister istemez.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
April 29, 2014, 01:21:07 PM |
|
flaş haber: "ecc multipool geliştiricileri belicoin kazmanın çok daha karlı olduğunu farkedip ecc multipool'unu açmaktan vazgeçti" not: bu bir trol şakasıdır.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
NetAlp
|
|
April 29, 2014, 01:25:52 PM |
|
flaş haber: "ecc multipool geliştiricileri belicoin kazmanın çok daha karlı olduğunu farkedip ecc multipool'unu açmaktan vazgeçti" not: bu bir trol şakasıdır. iyiydi
|
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
|
|
April 29, 2014, 06:36:00 PM |
|
1 satoshiye düşerse biraz alırım. Olmuyorsa fazla kasmamak gerek.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
April 29, 2014, 06:56:28 PM |
|
1 satoshiye düşerse biraz alırım. Olmuyorsa fazla kasmamak gerek.
Allah korusun, o kadar olmaz herhalde. Tahminim 3'te kalır.
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
|
|
April 29, 2014, 08:55:56 PM |
|
Ne coinler gördük buradan döner buradan döner diye diye gözümüzün önünde ölen... Hiç belli olmaz bu işler.
|
|
|
|
metehan027
|
|
April 30, 2014, 11:41:54 AM |
|
az kaldı 2 olmasına 1500 tl bağladık bu coine al sat yapsam bile iki katı olmuştu şimdiye.Eridi gitti. Admin kardeş neden gecikti pool işiniz... Ya anlamadığım bu kadar popüler olan formda üst sırada olan ve hergün konuşulan bir coin neden patlma yapamadı ne eksik oturup düşünmek lazım...
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
April 30, 2014, 01:56:30 PM |
|
az kaldı 2 olmasına 1500 tl bağladık bu coine al sat yapsam bile iki katı olmuştu şimdiye.Eridi gitti. Admin kardeş neden gecikti pool işiniz... Ya anlamadığım bu kadar popüler olan formda üst sırada olan ve hergün konuşulan bir coin neden patlma yapamadı ne eksik oturup düşünmek lazım...
Bir teorim var bu konuda: Toplam ECC miktarı: milyarlar düzeyinde. POS'lu "Country Coin"ler (ülke coinleri)'in toplam miktarı ise 100-300 milyon arası. Coin miktarı azaldıkça fiyatı artıyor, bir de pos implemente edilmişse fiyatı 1-2 haftada en az 1-2k sat'a vuruyor.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
Karartma1
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
|
|
April 30, 2014, 02:09:11 PM |
|
moral bozmak istemem ama şahsi fikrimi birkez daha dile getiriyorum. 30 40 satlardan bahsedile pm ler var başlıkta. mining bitsin artıcak dendi olan bişey yok. pos olsun artıcak dendi olan birşey yok. multipool olsun artıcak dendi ki düştü. arkadaşlar yatırım yaptınız ama ben gelecek görmüyorum sebebi ise coin miktarı çok fazla. ama iyi reklam edildi saolsun bazı arkadaşlarda bunu destekledi. bence çok fazla ümitlenipte sonucunda hüsran yaşamanızı istemem. şimdiden gerekli önlemleri almanızı öneririm.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
April 30, 2014, 03:01:26 PM |
|