hostmaster (OP)
|
|
May 24, 2014, 11:34:16 AM |
|
Pool çalışmaları devam ediyor testlere göre çok verimli bir pool oldu. Ancak yeterli miner yok bunun için çabalıyoruz.
|
|
|
|
hostmaster (OP)
|
|
May 24, 2014, 11:36:57 AM |
|
42 gün sonunda cüzdanı açmadım. Geç açtım biraz galiba o yüzden bazı miktarları mined etmemiş olabilir mi ? Stake : 35616 ECC yazıyor. Birde Geçmiş tarihtekiler silik harflerle mine edilmemiş gözüküyor. Yeni tarihtekiler daha koyu harflerle edimiş gözüküyor . Ne yapabilirim aceba , kaçırdım mı tarihini.
max coin age 84 gün. Ama önerimiz 42 günde bir 1-2 gün açık bırakın mint etsin. Genel olarak tavsiyemiz ecc cüzdanı 1-2 gün açık tutun. Daha çok mint etme şansınız olur bu şekilde.
|
|
|
|
intotherain
|
|
May 24, 2014, 01:23:45 PM |
|
pot kazan arkadaşlar gelsin burada kazalım.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
May 24, 2014, 02:33:57 PM |
|
Ben kazıyorum gelirim ecc ye.
|
|
|
|
intotherain
|
|
May 24, 2014, 02:40:50 PM |
|
Ben kazıyorum gelirim ecc ye.
2 olduk birkaç kişi daha toplayalım pool666'da kazalım. varmı başka gelen ?
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
May 24, 2014, 03:06:34 PM |
|
hiro kazayım dedim ama hiç accepted gelmiyor bu pool'dan yav
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
samed1
Member
Activity: 62
Merit: 10
|
|
May 24, 2014, 03:08:52 PM |
|
bende bi türlü bağlanamadım
|
BTC www. btcX2 . com - Double your BTC
|
|
|
grolll
Legendary
|
|
May 25, 2014, 11:11:48 AM |
|
Açıldımı multipool ?
|
|
|
|
hakcak
Newbie
Activity: 81
Merit: 0
|
|
May 27, 2014, 05:33:35 PM |
|
Multipool hakkında net bişey varmı , ben 9 dan aldıydım , 1sat a kadar geriledi . Millet bi vazgecsin duvarlar da zamanla aşşa iner de bizde biseyler kazaniriz. Cüzdanda tutuncada kazandıriyor o yuzden ellemiyorum hiç . Bitcoin de yukseldi ama bunda bi kipirdanma yok , hayirlisi olsun .
|
|
|
|
Deathwing
Legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
|
|
May 27, 2014, 06:43:44 PM |
|
Bana sorarsanız ECCoin haftalar önce ölü coinler arasına girdi.
|
|
|
|
grolll
Legendary
|
|
May 27, 2014, 07:14:10 PM |
|
Bana sorarsan da Mintpal'a giren hiçbir coin ölü değildir.Zaman meselesi sadece.
|
|
|
|
intotherain
|
|
May 28, 2014, 08:27:28 AM |
|
coinin üzerine elinde çokça btc olanlar zebellah gibi çöktü. duvarlar milleti korkuttu.
|
|
|
|
grolll
Legendary
|
|
June 03, 2014, 02:16:49 PM |
|
Mintpal da btc alımı bitti hala multipool gelecek Yaktığımız elektriğe yazık 1 multipool 2 ayda nasıl gelmez.
|
|
|
|
lorylore
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1002
|
|
June 03, 2014, 02:33:22 PM |
|
E bizde 2 aydır scam diyoruz kimse inanmıyor.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
June 03, 2014, 02:37:28 PM |
|
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
|
metehan027
|
|
June 03, 2014, 07:52:15 PM |
|
iyiki 3 sattan hepsini bozdurmuşum.
|
|
|
|
Karartma1
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
|
|
June 03, 2014, 11:10:11 PM |
|
E bizde 2 aydır scam diyoruz kimse inanmıyor.
bende çok yazdım çizdim ama bazı arkadaşlar inandılar boşa elektrik yaktılar, onu geçtim bu coine yatırım yaptılar, netice ortada bizim türk geliştirici arkadaş nerelerde uzun zamandır yok forum da. bir ara her açtığımda paso mesaj atıyordu. sessizliğinden de belliydi zaten. kayıplar için üzüldüm açıkcası olmasa iyiydi.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
June 09, 2014, 10:26:45 AM |
|
@hostmaster ortalıkta yok ne zamandır ecc multipool ne aşamada coin eridi gitti yeni biri gelişme varmı arkadaşlar
|
|
|
|
NetAlp
|
|
June 09, 2014, 04:10:08 PM |
|
@hostmaster ortalıkta yok ne zamandır ecc multipool ne aşamada coin eridi gitti yeni biri gelişme varmı arkadaşlar
SuperCoinle ilgileniyorlar anladığım kadarıyla şimdi.
|
|
|
|
|