Srkndrl83
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 8
|
|
September 29, 2018, 09:41:58 AM |
|
Sadece bitcoin tutardım elbette diğer altcoinlerin akıbeti belli değil en önemli platform dediğimiz ethereum bile 1400 usd den 168 usd yi gördüğü bir noktada hiç bir altcoibe güvenmem
|
|
|
|
Asber
|
|
September 29, 2018, 09:58:10 AM |
|
Tek bir seçenekte olmazsa olmaz bitcoindir. Bu piyasada bitcoin olmazsa, piyasa biter. Ama yatırımı tek bir seçeneğe bağlamak da kesinlikle çok risklidir.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1543
|
|
September 29, 2018, 10:11:34 AM |
|
Bundan 5 sene sonrada var olacağına inandığım coin sayısı çok değil. Bitcoin, Digibyte, Monero, BoostCoin her daim olacaklardır. İlerde var olacağını düşündüğüm bir kaç tane de platform coin var onlarda waves, neo, ethereum.
bu aralar şöyle güzel olacak böyle harika olacak diye konuşulan trx, wanchain, qtum gibi şeyler buhar olup gidecekler. ha birde yapacağız dediklerinin 10 da birini yaparlarsa tezos kalır birde bu piyasada.
|
|
|
|
CoinMegaStock
Member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
|
|
September 29, 2018, 04:29:18 PM |
|
stellar xlm,bitcoin,etherium bunlar 5 senede olabilirde diğerleri de duruma bağlı değişir.
|
Bitcoin
|
|
|
Orhans
|
|
September 29, 2018, 04:46:31 PM |
|
Aslına bakarsanız Bitcoin madencilik bitse dahi ölmeyecek ama Ethereum'da söz konusu teknolojisi nedeniyle her zaman en kötü 3. coin olarak yoluna devam edecektir bence. Bitcoin, Ethereum, EOS olarak 1 tane değil 3 tane tutardım ben sanırım.
|
|
|
|
mymerlia
Member
Activity: 633
Merit: 15
|
|
September 29, 2018, 04:49:22 PM |
|
Bütün piyasayı BTC domine ettiğine göre, başka koin aramaya gerek olmamalı.
|
|
|
|
Prott
|
|
September 29, 2018, 04:50:27 PM |
|
Sadece bir kripto para tutsaydım bu kesinlikle Bitcoin olurdu. Ama altcoin olsaydı Monero ve Stellar benim markette en güvendiğim coinler haliyle bunların arasından bir tercih yapsaydım Monero olurdu kesinlikle.
|
|
|
|
svdtpl
Member
Activity: 276
Merit: 10
|
|
September 29, 2018, 04:51:01 PM |
|
Şuanda hemen hemen dediğiniz gibi yapıyorum. %49 Neo: Gas üretiyor %49 Tezos: Baking'te tezos üretiyor.
Geri kalan bir takım tokenlar var elimde onlarda %1'den fazla değil.
tezos gerçekten cok manipülatif bir süreçle çıktı piyasaya. peki tezosu bi borsadan alsak tutsak gelir mi tezos birde kaç tezosa kaç tezos geliyor aylık merak ettim.
|
|
|
|
sectorim
|
|
September 29, 2018, 05:49:21 PM |
|
tabi ki de bitcoin. 17 küsür milyon dolar dolaşımda ama kriptolarda al-sat yapanlara orantılama yapıldığında çoğu kişinin 1 bitcoini yok. 6400 dolar bazılarımız ile büyük para ama bu coinden bir tane alıp cüzdanda uzun süre hold etmek isterdim.
|
|
|
|
zonefloor
|
|
September 29, 2018, 05:53:35 PM |
|
eğer sadece 1 kripto para tutmam gerekseydi sadece bitcoin'i tutardım gerisi zaten hikaye.
|
|
|
|
sonerbo
|
|
September 29, 2018, 06:25:00 PM |
|
Uznun süredir gördüğüm en marjinal ve ilgi çekici konu. Seçenek çokken insan fazla irdelemiyorda gerçekten tek bir para tutma hakkım olsaydı galiba Neo seçerdim. Neo iyi yerlere gelecek gibime geliyor.
|
|
|
|
ripplecanavari
Member
Activity: 630
Merit: 37
|
|
September 29, 2018, 06:36:43 PM |
|
kesinlikle QKC geleceğini çok parlak gördüğüm bir token güzel yerlere gelecektir eminim
|
|
|
|
yns1903
|
|
September 29, 2018, 08:27:57 PM |
|
Valla tek kripto para tutma hakkım olsa bu btc olurdu çünkü değeri ne kadar düşse de ilk olması sebebiyle geleck yıllarda da varlığını iyi bir şekilde sürdürecek
|
|
|
|
hashman
Legendary
Activity: 1264
Merit: 1008
|
|
September 29, 2018, 08:43:28 PM |
|
Sadece bir kripto para tutmam icab etseydi bu Bitcoin olurdu çünkü Bitcoin fiyatı düşse ya da çıksa kripto para piyasasının vazgeçilmezidir. Önceki yıllarda olduğu gibi yeniden kazandırma ve gelecekte kullanılma potansiyeli en yüksek coin Bitcoindir.
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
Activity: 3150
Merit: 1537
BITCOIN
|
|
September 29, 2018, 08:55:05 PM |
|
Tek tercihim ve 10 yıl süre zarfı şartı olursa düşünmeye bile gerek yok. Bitcoin tek seçenek. Ama hangi kriptopara değil de hangi altcoin derseniz Ethereum derim. Piyasadaki coinlerin %99'u 10 sene sonra olmayacak. Bitcoin'in çıkışından bile 10 sene yeni geçti. Ne kadar uzun bir zaman aralığından bahsettiğimize dikkatinizi çekerim.
|
Professional gambling analyzer / Signature space for rent
|
|
|
naz14
Member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
|
|
September 29, 2018, 09:04:17 PM |
|
Bundan 5 sene sonrada var olacağına inandığım coin sayısı çok değil. Bitcoin, Digibyte, Monero, BoostCoin her daim olacaklardır. İlerde var olacağını düşündüğüm bir kaç tane de platform coin var onlarda waves, neo, ethereum.
bu aralar şöyle güzel olacak böyle harika olacak diye konuşulan trx, wanchain, qtum gibi şeyler buhar olup gidecekler. ha birde yapacağız dediklerinin 10 da birini yaparlarsa tezos kalır birde bu piyasada.
Sağlam bir liste olmuş. Ben de değerlendirecek olsam Bitcoin ile Ethereum öncelik olurdu. Neo da göz kırpıyor bir köşeden.. Ya topiği açan arkadaşım neden bizi tek coine mahkum ediyorsun ki? Ne oluyor ıssız adaya mı düşüp arkadaşları sınırlıyoruz?
|
|
|
|
elismemish
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 4
|
|
September 29, 2018, 09:30:29 PM |
|
En garanti kazanmak istiyorsam ethereum veya bitcoin tutardım bu ikisinden birisi olurdu o bir coin başka diğer coinlere yatırım yapmazdım az ve öz kazandırır x anlamında geleceği parlak iki coin bunlar
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
polat90
|
|
September 29, 2018, 09:43:43 PM |
|
ben hakkımı ethereumdan yana kullanırdım eğer böyle bir seçeneğim olsaydı.fakat şuanda 1 değil nerdeyse 15 e yakın coin/token elimde tutyorum çoğunluğu ethereum olmak üzere.diğer güvendiklerim ise icon, npxs ve neo.bunlardanda bi miktar bulunduruyorum
|
|
|
|
panteraforlife
|
|
September 29, 2018, 10:06:38 PM |
|
Üstteki arkadaş gibi benim de anlık portföyüm ether ağırlıklı olmasına rağmen eğer yalnızca tek coine mecbur kalsaydım kesinlikle bitcoin ile yola devam ederdim
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
September 29, 2018, 10:42:58 PM |
|
Bitcoin tutardım.Altcoin olarak Pundix uzun vade tutardım.Tabi hiçbir coin uzun vade tutulacaksa kaderine terk edilmez.Gelişmeleri projeyi ekibi takip etmek önemli.O acıdan şu an güvendiğim bir pundix var.Herkes elindekine sonuçta güveniyor.Buda normaldir.
|
|
|
|
|