ilonaproda
Jr. Member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
|
|
October 17, 2018, 07:24:57 PM |
|
Ethereum zengin etmez ama paranızı katlatır öyle çok büyük x lere ulaşabilecek bir coin değil marketcapinden dolayı bazı coinler var onlar cidden iş yapabilirler INS olsun Wan olsun bunlar dikkat çeken coinler
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
Cacabey_40
|
|
October 17, 2018, 07:46:35 PM |
|
Anket sonucuna bakılırsa, neo, eth, eos ve hydro zengin edecek kriptolar. Etheryumun zengin edeceğini zannetmiyorum. Hatta şu markete baktığımda bundan sonra zengin edecek bir yatırım ortamı göremiyorum.
|
.
|
|
|
mymerlia
Member
Activity: 633
Merit: 15
|
|
October 17, 2018, 07:54:04 PM Last edit: October 17, 2018, 08:08:40 PM by mymerlia |
|
Herkesin bahsettiği parlatılmış koinler bizi zengin edemez, önemli olan gizi hazine sandığını bulmak
|
|
|
|
coinbergh
Member
Activity: 532
Merit: 29
|
|
October 17, 2018, 08:04:41 PM |
|
Benim için garanti yatırım kapsamında değerlendirilmesi gereken 3 coini direkt belirtebilirim.
Ethereum, EOS ve NEO. Bunların dışında, piyasa düzelince yeniden hareketleneceğine emin olduğumun Binance'ın kendi tokeni BNB var. Son olarak da gönül bağım olmasından dolayı OAX'ı seçerdim.
|
|
|
|
AlyattesLydia (OP)
|
|
October 17, 2018, 08:25:33 PM |
|
Raven cybermiles ve time new bank quarkchain olmalıydı diye düşünüyorum.
Ve castilloda callisto mu?
Evet callisto, düzelttim. Raven de eklendi. Konuyu takip ediyorum, birkaç kişinin önerdiği coin/tokenları ekliyorum. Maalesef sonradan eklenenlerin şansları biraz daha az oluyor.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
October 18, 2018, 09:53:28 AM |
|
Zengin eder mi bilmiyorum ama dent coın 2018 sonuna kadar exchange olayın başlayacakmış şu an çok düşük bir değerde miktar olarak gayet iyi xvg den az dolaşımda olan miktar çok daha az böyle olunca iyi çıkış yapabilir diye düşünüyorum
|
|
|
|
adempostaci
|
|
October 18, 2018, 12:15:48 PM |
|
Aslında tam yatırım zamanı piyasa düşükken alım yapmak en iyisi fakat millette para kalmadı ki yatırım yapsın. Benim tercihim Ethereum, Eos, Neo
|
|
|
|
mymerlia
Member
|
|
October 18, 2018, 03:25:10 PM |
|
Zengin olabilme potansiyeli için x100 gibi kaldıraca ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Gizli hazine olarak belirlediğim Simdaq tokenden belirlediğim hedef rakama kadar toplamaya çalışıyorum.
|
|
|
|
Boinkit
|
|
October 18, 2018, 07:39:00 PM |
|
Simdaq tokene yatırım yapılır ayrıca EOS platformunda büyük gelime olması benim düşünceme göre 2019 senesinde olası beklentiler içerisinde. Fiyat düşük satın alma zamanı, zengin edecek alt dolu market.
|
|
|
|
gedor
|
|
October 20, 2018, 08:47:35 PM |
|
Bir tane smart contract yapın herkes bu coin'lerden oluşan bir portfolyo yapıp göndersin, contract 2-3 yol sonra coin'leri sahiplerine otomatik geri yollasın
|
|
|
|
gedor
|
|
October 20, 2018, 08:52:05 PM |
|
Benim için garanti yatırım kapsamında değerlendirilmesi gereken 3 coini direkt belirtebilirim.
Ethereum, EOS ve NEO. Bunların dışında, piyasa düzelince yeniden hareketleneceğine emin olduğumun Binance'ın kendi tokeni BNB var. Son olarak da gönül bağım olmasından dolayı OAX'ı seçerdim.
OAX! UPVOTE OAX'ı kesinlikle ekleyin, projeyi çok iyi biliyorum piyasadaki en inovatif ve gelecek vaat eden merkezi olmayan borsa projesi.
|
|
|
|
SkyLords
|
|
October 20, 2018, 09:26:27 PM |
|
Coinmarketkapta bugün gördüm 22. sırada Maker diyebir coin var. 677 dolardan işlem görüyor.
|
|
|
|
Dogan86
|
|
October 21, 2018, 12:14:46 PM |
|
Bana kalırsa hacim olarak zaten yüksek fiyatlı coinlerin yada projelerin zengin etme olasılığı çok düşük. Çünkü zengin edecekse en az 50x yapması gerekir diye düşünüyorum. Matrix AI, Holochain, Wanchain projelerinde potansiyel görüyorum buna Zilliqa da eklenebilir.
|
Bitcoin / Ethereum / Monero
|
|
|
exturudere
|
|
October 21, 2018, 12:20:43 PM |
|
Pundix zengin etme potansiyeline sahip. Eth, neo, eos, bnb zengin etmese bile x2, x3 yapabilecek projeler. Kaynak tamamen benim sacmalamam tabi ki yatırım tavsiyesi falan degil.
|
|
|
|
mymerlia
Member
|
|
October 21, 2018, 12:24:56 PM |
|
Pundix zengin etme potansiyeline sahip. Eth, neo, eos, bnb zengin etmese bile x2, x3 yapabilecek projeler. Kaynak tamamen benim sacmalamam tabi ki yatırım tavsiyesi falan degil.
Hocam pundix cmc de 44.sırada x100 falan yapması zor gibi ama kripto da her şey olabilir.
|
|
|
|
ziya1453
|
|
October 21, 2018, 01:28:47 PM |
|
wan, icx, bnb, ont, zill, neo, zrx benim kişisel favorilerim. yanlız bence waves çıkmalı o listeden
|
|
|
|
wallet
Full Member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
|
|
October 24, 2018, 08:51:55 PM |
|
Pundix kısa süreli sert yükseliş ile holder olan kişileri paraya boğduktan sonra dip fiyata demir atarak olduğu yerden çıkmamaya and içmiş gibi bekliyor. Elimde Pundix tutyorum al sat yaparak adedi artırıyorum.
|
|
|
|
krm4700
|
|
October 25, 2018, 07:58:48 AM |
|
güzel bir çalışma en azından insanların yatırım yapabileceği potansiyeli olan coinleri burada bir arada görebilir veya araştırma imkanı olabilir bilmeyenler için
|
|
|
|
peteycamey
Legendary
Activity: 1185
Merit: 1021
|
|
October 25, 2018, 09:40:35 AM |
|
ethereum ve neo harika ama adamı zengin etmez, zaten çok değerli.
şu anda değerinin çok altında olan coinlere bakın
musicoin, raven, stratis, suqa gibi.
|
|
|
|
AlyattesLydia (OP)
|
|
October 25, 2018, 04:50:22 PM |
|
ethereum ve neo harika ama adamı zengin etmez, zaten çok değerli.
şu anda değerinin çok altında olan coinlere bakın
musicoin, raven, stratis, suqa gibi.
Aslında bu yatırdığınız parayla alakalı diye düşünüyorum. Doğru 1000x yapamaz; Neo ve ETH çünkü bunu geçmişte yaptılar. Şimdi 10x yapabilir. 100.000 $ yatıran için ethereum 10x yapması aslında zengin etmesi anlamına gelir.
|
|
|
|
|