storm06
Jr. Member
Activity: 308
Merit: 2
|
|
October 10, 2018, 05:28:14 PM |
|
Site verileri openstreetmap'ten çekiyor; güzel bir site, daha da geliştirilmesi gerek.
|
HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
|
|
|
67semih
Jr. Member
Activity: 630
Merit: 1
|
|
December 10, 2018, 08:08:19 AM |
|
Yayginlasmasi guzel fakat fiyattaki dalgalanma devam ettikce bu biraz zor gorunuyor. Cunku halen daha bircok kisi bitcoini harcama degilde yatirim araci olarak goruyor. Bu algi degistiginde cok farkli olacak.
|
|
|
|
cbIpok
|
|
December 10, 2018, 12:14:04 PM |
|
Yayginlasmasi guzel fakat fiyattaki dalgalanma devam ettikce bu biraz zor gorunuyor. Cunku halen daha bircok kisi bitcoini harcama degilde yatirim araci olarak goruyor. Bu algi degistiginde cok farkli olacak.
Ben halen yatırım aracı olarak görüyorum çünkü yükselme potansiyeli çok fazla. Düşünsene şimdi 4k iken 100 dolar ödeme için 0.025btc yapıyosun, btc 20k olunca bu 0.025btc olacak 500 dolar.
|
|
|
|
BoozeHoundPoker
Member
Activity: 406
Merit: 11
|
|
December 10, 2018, 04:06:38 PM |
|
Güzel bir site olmuş, şu an bile çok yer var bitcoin kabul eden ki önümüzdeki yıllarda iyiden iyiye her yer kabul edecektir. Tabi konuya sadece bitcoin olarak bakmamak lazım, diğer kripto paralarda aynı şekilde kullanılmaya başlanacaktır.
|
|
|
|
natureltiqqy
|
|
December 10, 2018, 07:40:46 PM |
|
Kastamonu da bile bitcoin ile ödeme kabul eden yer varmış, ben bu bitcoinin yerel mağazalarda dahi ödeme sistemi olarak kullanılacağına inanırım artık
|
|
|
|
daggez
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
December 10, 2018, 07:54:07 PM |
|
Ben ekleme yapamadım uğraştım ama beceremedim
|
|
|
|
chosename
Newbie
Activity: 1
|
|
December 11, 2018, 01:07:07 PM |
|
Gayet güzel bir site. Bitcoin kabul eden yerler daha da güncellenirse iyi olur.
|
|
|
|
cannbola
Jr. Member
Activity: 462
|
|
December 11, 2018, 03:27:46 PM |
|
Güzel bir düşüncenin ürünü olarak ortaya çıkmış bir site ben çok beğendim. Bitcoin yeni hikayeler yazmaya başlayınca katlanarak artacak bu bitcoine ödeme kabul eden firmalar.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
iskendercnr
Jr. Member
Activity: 448
Merit: 2
|
|
December 11, 2018, 08:50:40 PM |
|
Şaka maka elinizde yeterince bitcoin olursa neredeyse bütün ihtiyaçlarınızı bitcoin kullanarak doğrudan giderebiliyorsunuz. Daha da artması temennisiyle.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
FingerPrintCoin
Newbie
Activity: 52
|
|
December 15, 2018, 10:23:53 PM |
|
Uzun bir süre sonra belkide böyle haritalar göremeyeceğiz. (Çoğunlukla kabul ettiğinde...) Ama bu zamanda çok yaralı bir paylaşım. Dijital parayı destekleyen işletmelerin; dijital para ile desteklemesini sağlayan paylaşımınız için ayrıca teşekkürler.
|
|
|
|
brsaltun
Jr. Member
Activity: 210
Merit: 3
|
|
December 16, 2018, 10:01:21 AM |
|
Gerçekten Türkiyede bu kadar işlem noktası var mı ya şaşırdım doğrusu yeni çıkan haberlerde bitcoin üretimlerinin durma noktasına geldiği söyleniyor gerçekten zorlu bir süreçten geçiyoruz.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬ Guider.travel ▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
miller14
Member
Activity: 602
Merit: 11
|
|
December 16, 2018, 05:32:25 PM |
|
Oldukca faydali jir bilgi tesekkur ediyorum boyle faydali bilgiler bize yrdimci olmakta yeni seyler ogrenmemizi saglamakta sagolun
|
|
|
|
antisocial77
Jr. Member
Activity: 378
Merit: 4
|
|
December 16, 2018, 06:52:14 PM |
|
inaniyorum ki ve biliyorum ki birkac sene icinde su listenin azligina bakim gulecegiz.bu listeye, coinlerin fiyatlarina, kriptonun yayginligina vs.ama ben de dahil cok aceleci ve sabirsisiz malesef.
|
|
|
|
67semih
Jr. Member
Activity: 630
|
|
December 20, 2018, 08:57:38 AM |
|
Son gunlerde bitcoin atmlerinin yayginlastigina dairde bir haber vardir. Turkiyede koineksde sanirim bir atm yi bu aralar hizmete acmis olabilir. Kripto kabul edilen yerler arttikca guzel gunlerimiz yaklasiyor demektir.
|
|
|
|
realpseudozach
|
|
December 20, 2018, 09:44:21 AM |
|
harita takılıyor bende ama çok önceden incelemiştim bunu. tam destek
|
|
|
|
greatbambino
|
|
December 21, 2018, 11:43:50 AM |
|
Bitcoin'in genel yatırımcılar tarafından tanınması için önemli bir adım bence bitcoin'in yanında keşke xlm ,xrp gibi para birimlerini koysalar keşke . İnsanlar para yollama hızını görürse bir daha western union gibi platformları kullanmak zorunda kalmazlar
|
|
|
|
beypazmad
Jr. Member
Activity: 406
|
|
December 27, 2018, 05:09:52 PM |
|
site gerçekten güzel olmuş ve üstteki arkadaşın da dediği gibi kastamonunda bile olması yüzleri güldürdü fakat yine de yaygınlığını hala az bence.
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
April 12, 2019, 07:38:20 PM |
|
Ben açıp baktım biraz. Elbette hemen İstanbul'daki Bitcoin kabul eden yerleri saydım. Eğer veriler güncelse, avrupa-anadolu yakasında toplam 47 nokta görünüyor. Çok az geldi bana bu sayı. https://coinmap.org
|
|
|
|
|