gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
October 09, 2018, 06:14:03 PM |
|
takip etmediğim ve doğal olarak da bilmediğim triggers token son 2-3 haftada hep aynı düzeye yükselip çakılmış. acaba bu delist edilme durumunu proje ekiplerine daha önceden haber veriyorlar mı? ne de olsa denetimin neredeyse olmadığı bu piyasada insider trading yapmak çok da sıkıntı olmasa gerek.olursa da tek sıkıntısı ahlak açısından olur.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
October 09, 2018, 06:30:38 PM |
|
soktular binance e coinleri pumpladılar sonra dumplayıp milletin eline verdiler. simdi sıra sıra delist ediyorlar. sımdı delist ederkende bir pump dump yapar milletin eline verirler
|
|
|
|
The Management
|
|
October 09, 2018, 07:18:26 PM |
|
Bu olay beni korkutuyor. Henüz yatırım yaptığım projelere delist açıklaması gelmedi ama her ne kadar kaltieli olduklarını düşünsem de insan gerilmiyor değil
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
October 09, 2018, 07:28:12 PM |
|
Bcn haketti mi delist edilmeyi.Haketti sonua kadar.Bir çok insanı mahvetti bu coin.Binance ile bir işbirliği içinde olduğu çok belliydi.20 sat'lık coin binance de 10 bin sat'ı gördü.Binance cüzdanı kapattı bcn'nin bu pump sırasında.Bir haftada büyük vurgun yaptılar.Gelene verdiler tepeden vere vere indirdiler.En sonunda iş bitti yapı paydos.Herkes kendi yoluna dediler.
|
|
|
|
Cemlik
Member
Activity: 602
Merit: 32
|
|
October 09, 2018, 07:38:41 PM |
|
Şahsen 1k hacmi olan hiç bi coinden ekmek yiyemedim diyebilirim Ama o çöpler yok mu çöpler Hergün %10 u garanti Gitti ekmek tekneleri
|
...
|
|
|
saphine
Jr. Member
Activity: 481
Merit: 1
|
|
October 09, 2018, 08:17:52 PM |
|
Binance'in yavaş yavaş uyanmaya başlaması güzel oldu. Sürekli devam ettirebilecekler mi bilemiyorum. Byte'ı da işlerine geldiği gibi kullanıp kenara atmaları gerçekten muazzam ayar olmuş.
|
|
|
|
sgi02
|
|
October 09, 2018, 08:53:09 PM |
|
Sırf Binancede listelendi diye bunlara girenlere yazık değil mi şimdi, herkes her gün token takip etmiyor eridi gitti paraları insanların.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
October 09, 2018, 09:16:28 PM |
|
ohh ne ala ne ala mualla!!! bcn'yi daha dün gibi hatırlıyorum, soktular borsaya kapattılar çekimi gönderimi 2000 sat'lara kadar çıkardılardı trig tam bir orusbu oldu, bittrex'ten çıktı binance'a girdi, ordan da çıkar bitfinex'e girerse şaşırmam chat geçenlerde iyi pumpladılar, verdiler ele geçtiler icn kraken hitbtc falan devam eder, trig gibi tükkanı kapamadılar en azından... borsalar en aşşağılık balinalar, az biraz ciddiyet olsa 3-5 ay önce aldığını delist etmez çok gerçekçi sebepler olmadan. hold kavramının içine ettiler, bu piyasada kimseye güvenmeyeceksin, ondan sonra niye nakit girişi olmuyor? olmaz tabi yatırımcıyı mayın eşşeği gibi mayın tarlasına sürüp hiç patlamadan yürü dersen eşşek de olsa bigün ziktiri çeker deper. coin ve tokenlar da hayal satan metafizik paranormal activity olmaktan çıkıp adam olsalar iyi olur yoksa ortada pasta diye birşey kalmayacak.
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
halloweenn666
Member
Activity: 1011
Merit: 65
|
|
October 09, 2018, 11:48:47 PM |
|
Delistler başladı , diğer borsalardan da benzer aktivitelerin gelmesi olası. Bu iki yönlüde olumlu haber. Zira hem çöpler yada az talep görenler temizleniyor. hemde bu bir çeşit boğa nın geldiğine dair sinyal (mi?) .
Yukardan kuş sıçsa boğa diyeceğiz ne hallere düştük
|
|
|
|
Thyphon
Jr. Member
Activity: 98
Merit: 2
|
|
October 09, 2018, 11:50:57 PM |
|
bu yüzden birçok kişi büyük zararlara uğradı. Bir yandan da binance temizliği açısından iyi oluyor ama
|
|
|
|
phoneiX
Jr. Member
Activity: 392
Merit: 4
|
|
October 10, 2018, 07:41:08 AM |
|
Önümüzdeki hafta yüklü miktarda TRIG almayı düşünüyordum.Şimdi iyiki böyle bir hata yapmamışım diyorum.
|
HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
October 10, 2018, 08:08:46 AM |
|
Delist edilmesi iyi bir gösterge yatırımcılar için.Bir anda artınca bu tarz coinler yatırımcıların dikkatini çekiyor.Yatırımcı girdiğinde bir anda tepeden almış oluyor.Çok dikkat edilmesi gereken bir piyasa kaybetmemek için.
|
|
|
|
|
smic
|
|
October 10, 2018, 08:50:04 AM |
|
Poloniex ve bittrex' in durumuna düşmeden önceden çalışma yapmaları güzel . Yoksa bir ton çöp token/coin olacaktı hacimsiz .
|
|
|
|
unihamburg
Member
Activity: 411
Merit: 21
|
|
October 10, 2018, 09:23:09 AM |
|
Binance, coinleri delist etme sebepleri olarak yüzeysel ve genel bazi kriterler yayinlamis:
Proje ekibinin proje üzerindeki etkinligi, Yazilim gelistirme faaliyetlerinin seviyesi ve kalitesi, Ekibin etik olmayan ya da hileli davranislarinin tespiti vs.
Ama hangi coini hangi kritere uymadigi icin delist ettiklerini tam olarak aciklamamis. Acikcasi Iconomi bu kriterlerden hangisini yerine getiremedi mesela cok merak ediyorum.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
October 10, 2018, 10:49:22 AM |
|
Son zamanlarda bazı projelerde pump oluyor ben bunlardan birkaçının da ilerde borsadan çıkarılacağını düşünüyorum son bir vurgun yapıp öyle milletin eline verecekl gibi
|
|
|
|
zfrey
|
|
October 10, 2018, 11:43:53 AM |
|
binance'dan delist olabilir evet ama diğer borsalarda listelenir bence burda binance'ın ben bu piyasanın kral borsasıyım mesajı iletildi mi size de
|
|
|
|
Cemlik
Member
Activity: 602
Merit: 32
|
|
October 10, 2018, 02:17:22 PM |
|
binance'dan delist olabilir evet ama diğer borsalarda listelenir bence burda binance'ın ben bu piyasanın kral borsasıyım mesajı iletildi mi size de Yoo bana bişey iletilmedi. Sonuçta borsalar binance ile varolmadı Bana iletilen; Bende bu piyasayı en sağlam siken borsa olucam, o yüzden paranızı koruyo ayağı yapıyorum, yatırım ceddinizi sikicem zaten yakında. Ben bu mesajı aldım
|
...
|
|
|
adamdamdandusen
Member
Activity: 462
Merit: 10
|
|
October 10, 2018, 02:18:48 PM |
|
şahsen bu coinlerin alayı çöp.. bi adı bilinen BCN'dir oda geçenlerde binance list pump'undan dolayıdır yoksa BCN zaten çöp oğlu çöptür.
|
|
|
|
enfarktus
|
|
October 10, 2018, 02:47:24 PM |
|
Binance, coinleri delist etme sebepleri olarak yüzeysel ve genel bazi kriterler yayinlamis:
Proje ekibinin proje üzerindeki etkinligi, Yazilim gelistirme faaliyetlerinin seviyesi ve kalitesi, Ekibin etik olmayan ya da hileli davranislarinin tespiti vs.
Ama hangi coini hangi kritere uymadigi icin delist ettiklerini tam olarak aciklamamis. Acikcasi Iconomi bu kriterlerden hangisini yerine getiremedi mesela cok merak ediyorum.
İconomi'yi bilmem ama Bytecoin'in delist edilme nedeni kesinlikle "Ekibin etik olmayan ya da hileli davranışlarının tespiti" kriterine uyuyor. Adamlar sınırsız üretim yapabiliyorlarmış ve bu konu aylar önce ispatlandı, bu duruma rağmen uzun bir süre Binance'de işlem görmeye devam etti. Düşünsenize kumsaldan kum getirip her fiyattan satıyorsunuz ve hiçbir kaybınız yok.
|
|
|
|
|